השירים הכי כיפיים בפלייליסט שלי עכשיו

DAN1EL

New member

דעתי על ג'יימי XX ידועה, כי הוא וה-XX הרי שינו לי את החיים לפני כמה שנים.
המפיק הצעיר הכי גאוני של זמננו, כנראה המפיק השני הכי אהוב עלי, ומבחינתי הוא גם נמצא ברשימת עשרת המפיקים הכי טובים של 25 השנים האחרונות ככה.
&nbsp
אני מכור לשיר הזה.
&nbsp
לגבי השורה האחרונה שלך - כנ"ל!

Drunk in Love

New member
מעדיף את Loud Places ביי פאר (
) אבל קטע טוב.

כיף להיתקל בו באופן רנדומלי ברדיו, אבל אחרי פעמיים ששמעתי אותו מרצוני לא הרגשתי צורך לחזור אליו. כמובן שמוזיקלית מדובר בעבודה משובחת נוספת של Jamie xx.

ערן1987

New member
שיר אדיר, אין צל של ספק

לגבי יאנג ת'אג, לא הכרתי אותו לפני ולא שמעתי ממנו אחרי אז.. כרגע זו ההיכרות היחידה שלי איתו חחח

Music Man XD

New member
וואלה לא מכיר כלום,

אבל באת לי בטוב כי אני ממש בקטע של היפ-הופ בחודשים האחרונים.
והתמונה ששמת
שיר אדיר וקליפ מצוין! ראיתם שהוא הפך לשיר מחאה ממש חזק? השתמשו בו בהפגנה בבולטימור אם אני לא טועה. המפגינים פשוט שרו שוב ושוב את הפזמון. פשוט אדיר. הוא הכי טוב שיש כרגע!

A Lizard State

New member
10#

Vince Staples - Lemme Know (feat. Jhene Aiko & DJ Dahi)

https://www.youtube.com/watch?v=M_xW5j_Eu8Q

אני לא אשכח את השמיעה הראשונה שלי לשיר הזה.
זה היה נשמע לי כמו שיר שטימבלנד הפיק בתקופת השיא שלו לאלייה, ואני כידוע, כמעריץ נלהב של העבודה שלהם ביחד, לא יכולתי שלא להתלהב מזה.
וגם לפני שקיבלתי את הרושם הזה מהשיר, ה-20 השניות הראשונות הספיקו לי כדי להבין שיהיה כאן משהו מיוחד.
ג'נה ווינס זורמים פה על הביט (הכל כך טימבלנדי) מושלם ביחד, יש פה פזמון מושלם (החלק של ה"להלהלה" הוא הצלצול שלי כרגע), יש כאן באסליין מטורף.
בקיצור, זה שיר מושלם בעיניי. בכללי האלבום של וינס מפוצץ בכישרון ויצירתיות.

DAN1EL

New member
ההפקה באמת מזכירה את טימבלנד.

ההפקות של טימבה ואליה

&nbsp
שיר חמוד מאוד.
לא התאהבתי עדיין, אבל חמוד.
עושה חשק באמת לשמוע את שאר האלבום.

A Lizard State

New member
11#

Young Thug - With That

https://www.youtube.com/watch?v=cTGQrA5HHIU

טוב, כנראה שאתם מבינים עד כמה אני אוהב את ת'אגר כשזה כבר השיר השלישי ששייך לו ברשימה.

מדובר באחד השירים היותר אהובים עלי של יאנג ת'אג, הוא יצר כאן אווירה אפלולית, כזאת שאתה לא יכול להשוות לשאר השירים שלו.
הפזמון כבד ובו זמנית כל כך ממכר. כל השיר סובב סביבו, וזה אפילו לא מפריע לי, כי אני אשקר אם אני אגיד שהבתים הם מה שעשו את השיר הזה לכל כך טוב. אני מסוגל לשמוע את הפזמון הזה אפילו 10 דקות ועדיין לא ימאס לי.
ושוב פעם אני אגיד את זה כי זה נדרש - הוא מלך.

A Lizard State

New member
12#

Beyoncé - 7/11

https://www.youtube.com/watch?v=k4YRWT_Aldo

כן, עדיין. עדיין השיר הזה עושה לי את מה שהוא עשה לי כשהוא יצא.
חזרתי אליו עכשיו כשהאלבום השישי שלה מתקרב (שלפי השמועות מדובר באלבום משותף עם ג'יי זי), וכבר לכולם יש כיוון לאיך הוא הולך להישמע - הוא הולך להישמע כמו 7/11.
7/11 בעצם הוא ההכנה למה שיהיה אולי האלבום הכי לא רואה בעיניים שביונסה עשתה בכל הקריירה הארוכה שלה.
ואני? אני הכי עף על זה בעולם.

DAN1EL

New member
עצבן אותי וחפר לי בשמיעות הראשונות.

אני עדיין חושב שהוא לא מתפתח מספיק, ולא בצורה חכמה מספיק, אבל אני הרבה יותר סלחני כלפיו כיום והוא אפילו יכול לבוא לי ממש בטוב לפעמים.

RTur

New member
אוי לא

אמנם כבר הספקתי לחבב את הטראק הזה (קשה לי לקרוא לדבר הזה שיר) ואני לא כזה נגדו כמו שהייתי כשהוא רק יצא, בסופו של דבר כן יש בו משהו כיפי אבל אני ממש לא מוכן לאלבום שלם של טראקים כאלה תחת השם ביונסה.
אין פה שום דבר שקשור לשירה ואני לא מבין למה היא שחררה שיר לפני שהלחינו אותו.
ועוד העיזו לשים אוטוטיון על הקול שלה.
אז נכון, זה כיפי והכל אבל די, איך אפשר בכלל לשמוע את זה אחרי שני אלבומי מופת ברצף? ולחשוב שפעם התלוננתי על שירי הביטים החופרים מB'Day...
מקווה שהיא תחזור לעצמה.

2Dirrty4U

New member
נההה..

הייתי רוצה לשמוע אותה ביותר שירים כמו Yoncé ולא החרטא הזה.

A Lizard State

New member
13#

Major Lazer - Lean On (feat. MO & DJ Snake)

https://www.youtube.com/watch?v=YqeW9_5kURI

טוב, קצת הפסקה מכל המוזיקה השחורה.

אם נדבר על איכות, אני בטוח שכולנו נסכים שמייג'ור לייזר כבר לא מי שהם היו באלבום הראשון. הם כנראה כבר לא יהיו מסוגלים להוציא פיסת גאונות כמו Pon De Floor, אבל זה כי הם כבר במקום אחר.
היום מייג'ור לייזר הם מכונת להיטים, שבעזרת MO הצליחו להביא את הפריצה האמיתית שלהם, ובצדק.
Lean On זה שיר שלא התחבב עלי בהתחלה, אולי מתוך מחשבה מקובעת ומיותרת של "זה לא מה שזה היה פעם", אבל גם אני לא הצלחתי להישאר אדיש לשיר הזה.
זה להיט. להיט טוב.

למעלה