השירים ואנחנו

זה לא משנה, להיפתח ולספר הכול הכול הכול בפני

כל כך הרבה אנשים זה כמעט ובלתי אפשרי, ממש כל הכבוד לך על האומץ לכתוב את מה שכתבת פה
ואני ממש מקווה שהתחושות שלך ישתנו ושהדברים ישתפרו בקרוב
אם את רוצה לדבר איתי, אני פה :]

אלאנקה

New member
../images/Emo24.gif

כתבת דברים ממש יפים!!
וגם אני חושבת, זה שפתחת את עצמך, ממש ראוי להערכה!!

Liquid Dreams

New member
../images/Emo9.gif

אני בנאדם לגמרי שונה ממה שהייתי לפני כמה חודשים... אז לא הוצאתי מילה במשך כל היום לאף אחד, בטח שלא לספר למישהו על הדברים האלה, ואני חייבת להודות שנפתחתי הרבה בזכות הבי"ס שלי[
, כן אני אוהבת את הבי"ס שליP:], כי הוא הראה לי שבי"ס לא חייב להיות גיהינום על פני האדמה מבחינה אנושית. נראה לי שהעובדה שמצאתי לי כמה חברים אמיתיים עזרה מאוד:] אבל באמת שאם היית רואה אותי פעם לא היית מאמינה שזאת אני..

דיי אנשים פה מוכשרים אחד אחד!

כל הכבוד על הניתוחים, הם ממש ממש מצויינים!!!! השירים שאני מתחברת אליהם? sleepingsun "The sun is sleeping quietly Once upon a century" זה ישמע מפגר, אבל יש לי הפרעות שינה, לוקח לי המון-המון זמן להירדם, וכל דבר הכי קטן מעיר אותי. לישון כמו שצריך זה דבר שקורה רק בחופשים גדולים אם אני לבד בבית. בזמנים שיש בית ספר, אני פשוט מגיעה כל פעם לרמות חדשות ומטורפות של עייפות. "For my dreams I hold my life For wishes I behold my night" כן, יצא לי הרבה מצבים שהרגשתי שאני חיה רק בשביל משהו אחד שאני מחכה לו, בדרך כלל שאין לי איזה "חלום" או משהו ברור לצפות לו אני הרבה פחות אופטימית. "Losing faith makes a crime" אני לא מאמינה באלוהים, והאמת איבדתי את האמונה בגיל ממש ממש צעיר. I wish for this night-time" to last for a lifetime The darkness around me" כמה פעמים חשבתי ככה, שהלילה לא יגמר, שאני לא אצטרך להתמודד עם מה שמצפה לי מחר. או בכיוון החיובי, שהלילה היה כל כך טוב שלא רציתי שהוא יגמר. אבל בדרך כלל בצד הפחות חיובי. :X "Oh how I wish to go down with the sun" הממ כן, זה דיי ברור אני מניחה. :X "I'd sail before a thousand moons Never finding where to go" תחושה של חוסר אונים, של לא לדעת לאיפה אתה צריך ללכת, ומה אתה צריך לעשות, לא להשתלב במקום שאתה נמצא בו ולרצות כבר לעזוב. "A moment for the poet's play Until there's nothing left to say" הרבה פעמים שאני כותבת כשאני מדוכאת, זה עוזר להתמודד, יש משהו בשורות האלו שמאוד ציני, מאוד כואב. ever dream "Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Ever felt away without me My love, it lies so deep Ever dream of me" מאוד מאוד מזדהה עם הבית הזה, משתי הבחינות הנרמזות, מצד אחד עם החיפוש אחר האדם הנכון שידע להבין אותך, שירצה להיות איתך, ומצד שני כשיש לך מישהו ואתה כל הזמן תוהה אם הוא באמת אוהב אותך, אם באמת אכפת לו ממך. תחושה שאני מכירה היטב. :X Would you do it with me" Heal the scars and change the stars Would you do it for me Turn loose the heaven within" גם פה, לחפש מישהו שיציל אותך מעצמך, שירפה את הצלקות הנפשיות ויגרום לך להיות מאושר. feel for you "Only so many times I can say I long for you" הציפייה, ההזדקקות הזאת למישהו שיאהב אותך באמת. "Someday, I will feed a snake Drink her venom, stay awake With time all pain will fade Through your memory I will wade" דיי ברור אני מניחה>< Barely cold in her grave" Barely warm in my bed" אחת התחושות הכי מצמררות שיצא לי לחוות, כשאתה מרגיש כל כך רע שאפילו שאתה נכנס מתחת לשמיכת פוך הכי עבה שיש אתה ממשיך לרעוד, ולא מקור חיצוני, מקור כזה שבא מבפנים, ושום דבר לא עוצר אותו. two for tragedy "Cease the pain Life`s just in vain For us to gain Nothing but all the same" התחושה שאין משמעות לחיים, שהכול אותו דבר ולעולם לא ישתנה. "No healing hand For your disease" שאין פיתרון לבעיות שלך, שאין מי ש"ירפא" אותך. "Sad we lived sad we die" ... "One light for each undeserved tear" דמעות מבוזבזות, מכירה את זה היטב. :X חוץ מזה אני מזדהה עם הרבה מאוד שירים שציינו לפניי, Beauty and the beast והתחושה של הכיעור :/ dead boy's poem והאופטימיות ה"נהדרת" שלו, התחושה של לא מעריכים אותך כשאתה פה שלbless the child וכו'.

Liquid Dreams

New member
ואנחנו מוכשרים?

גם את כתבת לא מעט דברים מאוד מאוד נכונים, והאמת שאיכשהו שכחתי מסליפינג סאן אבל כשהסתכלתי בדברים שאת כתבת מצאתי גם שם דברים שאני מזדהה איתם

blacknwhite

New member
מסכימה עם מאיה... אנחנו מוכשרים?

זה מדהים מה שכתבת פה
אני מעריכה אותך גם (ובעיקר
) כשאת פה!

Super Alonit

New member
יואו כ"כ הזדהתי עם חלק!

בייב את כ"כ מוכשרת, את מביעה את עצמך כ"כ טוב שזה מדהים!

Itay Simons

New member
טוב, אני אנסה...

Astral Romance: No last words to say, only memories remain, A farewell then, my path goes forever on... (וכי זה פשוט נשמע יפה בעברית: אין עוד מילים לומר, רק הזיכרון נשאר, אז ניפרד דרכי נמשכת לעד...) לאור כמה דברים שקרו לי לאחרונה המשפט הזה הפך לנכון מאוד מבחינתי...נגיד ככה שהיה מצב מסוים, של איזושהי פרידה שעברתי, ובאמת כבר לא היו מילים לומר... המשפט הזה התנגן לי בראש באותם רגעים כי הוא ממש התאים... The Kinslayer: Not a hero unless you die לא ממש קשור אליי, אבל אני מאמין שזה נכון. Dead Boy's Poemסדגש|: My loveletter to nobody אולי המשפט שאני הכי מזדהה איתו...לא באמת צריך להסביר. Bless the Child: Why am I loved only when I'm gone? בהרבה סיטואציות הרגשתי שהמשפט הזה נכון לגביי.. שלפעמים כשאני עם אנשים מסוימים אני מרגיש בעצם לבד..ומרגיש נאהב רק כשאני לא נמצא. Nemo: My loving heart Lost in the dark For hope I`d give my everything נגיד ככה שעברתי כמה דברים, ואני באמת מרגיש שהרגש/הלב שלי אבד באפלה. וגם תקווה אני מאבד לעתים קרובות, וכשאני מרגיש חוסר תקווה, אני אעשה הכל כדי להחזיר אותה. The Siren: Who tied my hands to the wheel? The zodiac turns over me... לא יודע אם זו באמת הכוונה של המשפט, אבל אני מרגיש הזדהות כאן כי אני מרגיש כבול לגורל שלי, לדברים שנקבעו ושאני כנראה לא אוכל לשנות. Ghost Love Score Show me myself without the shell... לפעמים אני מרגיש קצת לא אמיתי, שבעצם יש לי מן כיסוי, צדפה שמכסה אותי, ואני רוצה לראות את עצמי בלעדיה שוב.

blacknwhite

New member
ההדגשה זה לא מה שחשוב...

אני חייבת להגיד שאני נדהמת כל פעם מחדש איזה אנשים עמוקים, רגישים ומדהימים יש לנו פה בפורום. אחד אחד. ואגב, לדעתי זאת בדיוק הכוונה בציטוט מthe siren. ו-

אלאנקה

New member
../images/Emo24.gif

אני ממש מזדהה עם מה שכתבת על אסטרל רומאנס.. לא ממש באותו מובן, אבל מזדהה.

Blade Of Fire

New member
נו טוב

Forever shall the wolf in me desire the sheep in you... אחת השורות הכי חזקות שלהם, מתוך ביוטי אנד דה ביסט כמובן. מאוד מתחבר לשורה הזאת כי זה לפי דעתי מבט על העולם הקפיסליסטי בכלליות-תמיד החזק ירצה את החלש, למרות שיש לו הכל.

למעלה