השירים מהדיסק החדש

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo45.gif

הוספתי אותך, אבל את לא מחוברת.. בכל אופן, אני מעלה עכשיו לקישורים.

צטלע

New member
וואו, דיסק שונה לגמרי.

וזה בהחלט מתבטא בסגנון של השירים. כבר אין להם 80% שירים קצביים והיתוליים, אלא 80% שירים "עמוקים". שקטים מאוד, ואני מאמינה שגם עם מילים שהן מעבר ל"אני אוהב אותך ואת עוזבת אותי". (אני חייבת להודות שיכולתי להנות הרבה יותר מכל השירים השקטים והחדשים אם הייתי מבינה את המילים, כי בשירים שכאלה יש משמעות רבה למילים.) No Digas Nada עוד שיר מרגש ועמוק מבית אנהי. היא נשמעת פה הרבה יותר צרודה, או שזה בגלל שכבר הרבה זמן לא שמעתי אותה. אין ספק שיש לה איכויות ווקאליות נרחבות. אהבתי מאוד את השיר. ובהחלט מצפה לשמוע את התרגום :) Fui la niña אפשר לומר שזה השיר המקפיץ הכמעט יחיד בשיר, שלושתן נשמעות פה מעולה. Empezar desde cero שיר נחמד מאוד. לא יודעת אם זה מה שיביא להם את החשיפה הטובה ביותר לדיסק החדש, אני מניחה שזה יצא/ייצא כסינגל, לא? אבל בגדול הלחן שלו נחמד מאוד, והם נשמעים מעולה. EXTRANA SENSACION אין לי מושג מה השיר מבטא, אבל האמת היא שהוא די משעמם, ולא הקשבתי לו עד הסוף. A La Orilla וואו, כריסטיאן נשמע פה כ"כ שונה, אבל עם זאת כ"כ טוב. ממש אהבתי! זה שיש לו אחלה קול זה ידוע, אבל בעבר שמעתי אותו רק בשירים קצביים כאלה ומקפיצים. AMOR FUGAZ המצב והלחן בכלל ממש מגניב. חח קשה להסביר, אבל אני חושבת שהוא שיר נורא קליט. ובכלל דולסה נשמעת פה מעולה. Y no puedo olvidarte דולסה וכריסטיאן נשמעים מעולה כתמיד, אבל בגדול לא התחברתי לשיר.. Si no estas aqui זה פונצ'ו נכון? וואו, כל כך משונה לשמוע אותו פתאום בסולו. הוא מאוד השתפר לדעתי, אבל השיר די יבש. EL MUNDO DETRAS וואו, אחלה שיר. באמת דולסה נשמעת פה מדהים, והלחן גם נורא קליט. אני חושבת שאני אצטרך לשמוע אותו עוד כמה וכמה פעמים כדי לגבש עמדה ממש נחרצת, בנתיים הוא בהחלט אחד השירים הטובים פה. HOY QUE TE VAS LLUEVE EN MI CORAZON לשני השירים האלה ממש לא התחברתי. בגדול הדיסק מאוד שונה והרבה יותר בוגר מבחינת סגנון השירים. אני חייבת לציין שממש הופתעתי, אולי בגלל זה היה לי קושי בהתחלה בכלל לנסות להתחבר לשירים עצמם. הם בהחלט עשו שינוי משמעותי משאר הדיסקים, וכמובן שאין תלונות- יצא להם דיסק טוב מאוד, השירים עצמם חדשניים, וכולם השתפרו פלאים מדיסק לדיסק!

didalf

Well-known member
תודה לךךך../images/Emo24.gif ../images/Emo109.gif

עכשיו שיש לי הכל אני אשמע

ג ב ש ו ש

New member
את פשוט נכנסת לקישורים ששמו פה../images/Emo88.gif

והשיר מתחיל לבד.. לקישורים של יוטוב הכוונה

למעלה