רואים שעם תגובות כאלה, היא גם לא תחזור
S SHiRA110 New member 23/4/07 #42 ../images/Emo142.gifאל תתייחסי יותר מידיי חלק זה הומור בין אנשים וחלק זה רציני.. דיי קשה להבדיל:S אבל מתרגלים בסופו של דבר. סמכי עליי
../images/Emo142.gifאל תתייחסי יותר מידיי חלק זה הומור בין אנשים וחלק זה רציני.. דיי קשה להבדיל:S אבל מתרגלים בסופו של דבר. סמכי עליי
S SHiRA110 New member 21/4/07 #26 ../images/Emo142.gif../images/Emo207.gifאיזה חמוד../images/Emo70.gif איזה חמוד
E Eden054 New member 21/4/07 #27 להלהללההלהללהלהלהלהללה כולך בת 40 אךךך נראתת כמו ילדונתת עינייך הכחולותתת נוצצות בחשכההה למרות שאת דקהה נמוכה ומתולתלתתתתתתתתתתת הוא צריך לחדש את השיר, זה יהייה להיט במסיבות
להלהללההלהללהלהלהלהללה כולך בת 40 אךךך נראתת כמו ילדונתת עינייך הכחולותתת נוצצות בחשכההה למרות שאת דקהה נמוכה ומתולתלתתתתתתתתתתת הוא צריך לחדש את השיר, זה יהייה להיט במסיבות
S SHiRA110 New member 21/4/07 #29 ../images/Emo142.gif../images/Emo6.gif להיט במסיבות לדעתי הרבה יותר שווה שזה עם הקול הציףציף שלו זה נורא שיעשע אותי
../images/Emo142.gif../images/Emo6.gif להיט במסיבות לדעתי הרבה יותר שווה שזה עם הקול הציףציף שלו זה נורא שיעשע אותי
S SHiRA110 New member 22/4/07 #35 ../images/Emo142.gifכמה חיסונים מסויימים.../images/Emo3.gif ושירי ליהיא שיר עצוב, אני לא ממש מכירה את בלחסן אז אני לא ממש יכולה להגיב לגבי זה
../images/Emo142.gifכמה חיסונים מסויימים.../images/Emo3.gif ושירי ליהיא שיר עצוב, אני לא ממש מכירה את בלחסן אז אני לא ממש יכולה להגיב לגבי זה
J Jude Lennon New member 21/4/07 #31 שלום אחד... מילים ממש ילדותיות.. ובית נבנה עושה לי מצב רוח טוב אז אני לא יכול לרשום אותו
מ מוהיקן New member 21/4/07 #32 אבא תרנגול גם בשירים הפחות טובים יש נקודות מענינות, כראוי למלחין גאון.