המקצב הלטיני הזה עם השיר הזה זה אחד הדברים השולטים!!
M Mrs Bloom New member 4/12/05 #23 ../images/Emo153.gif|חמוס| מדפים !!! מדפים !!! מדפים !!! מדפים !!!
Q Queen nuli New member 6/12/05 #30 רותם די מתה../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif אתה מוזמן לשלוח הודעת לפעמים אתה יודע...
M mory89 New member 6/12/05 #31 ואי זאת רותם, שהיתה במפגשפורום?! ד"א, למפגשפורום הבא יהיו לי הרבה חברות..
Q Queen nuli New member 6/12/05 #32 אכן../images/Emo9.gif../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif אני עכשיו בתקופה עמוסה וזה, אבל אני אחזור ובגול! אתם תראו!
אכן../images/Emo9.gif../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif אני עכשיו בתקופה עמוסה וזה, אבל אני אחזור ובגול! אתם תראו!
ש שיר יצחק New member 5/12/05 #28 רעיון יפה כלכך זה יהיה לי ממש קשה.. אבל עומד מול ראי בהופעה זה אחד הדברים שעושים לי הכי טוב בעולם.. אממ ועוד 2? וואו קשה לי ;( למעני <רק בגלל האנרגיות המטורפות בפתיחה!> בית הבובות/הציורים של יובל/סיגפו נו מה, אמרתי שאני לא יכולה 3
רעיון יפה כלכך זה יהיה לי ממש קשה.. אבל עומד מול ראי בהופעה זה אחד הדברים שעושים לי הכי טוב בעולם.. אממ ועוד 2? וואו קשה לי ;( למעני <רק בגלל האנרגיות המטורפות בפתיחה!> בית הבובות/הציורים של יובל/סיגפו נו מה, אמרתי שאני לא יכולה 3