השירים של פעם והשירים של היום

trilliane

Well-known member
מנהל
בהקשר של גבר שמואשם בנשיות מתפרצת? אסון כבד, חטא בל יכופר...

לפחות בעיני גברים מסוימים שרוצים להרגיש הכי "גבר גבר" שאפשר.
&nbsp
הדוגמה שנתת לא רלוונטית והיא גם לא ההקשר ששאלת עליו קודם. עכשיו אתה שוב מנסה להסיט את הנקודה לאיזושהי פינה שבה אולי איכשהו תוכל להרגיש פחות טובה. ווטאבר, לא אכפת לי. אין לי כוונה להמשיך במשחק הזה, הייתי נחמדה כי התחננת להסבר – קיבלת. עדיין חושב שההגדרה שלך נכונה? סבבה, מצא אותה במילונים ושיהיה בהצלחה.

דיברגנט חדש

Well-known member
אני שאלתי על אישה שמואשמת בנשיות ולא על כבר שמואשם בנשיות

"אל תהיי לי עכשיו כוסית" ולא "אל תהיה לי עכשיו כוסית"
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
המצאת דוגמה שאינה מוכרת לי מהמציאות

כאמור, אתה יותר ממוזמן לחפש במילונים הגדרה דומה לשלך. אני לא מכירה שימוש כזה או הגדרה כזאת. שיהיה בהצלחה, רות סוף.

דיברגנט חדש

Well-known member
בקיצור, צדקתי שהטענה שלך נופלת בכשל "בשם האמינות"

כשל "בשם האמינות" נבנה על חוסר הביטחון של השומע, המעוניין לשמוע ביטויים בוני ביטחון כמו "סמוך עלי" או "תאמין לי שאני יודע"

trilliane

Well-known member
מנהל
לא צדקת כי לא הבאת שום ראיה לנכונות ההגדרה שלך...

ואני לא אומרת לך "סמוך עליי", למעשה אמרתי שוב ושוב מלכתחילה שאין לי רצון להתווכח איתך, והצעתי לך ללמוד בעצמך סמנטיקה לפני שאתה מתווכח שהמגדר לא משפיע על השימוש במילה (מגדרית!).
&nbsp
אבל יודע מה – למה אני טורחת? אם תרגיש צודק תניח לי? מעולה! אתה צודק.

דיברגנט חדש

Well-known member
בוודאי שאמרת "סמוך עליי" ואני אצטט אותך:

"לא ברור לי למה אתה מתעקש להתווכח בנושא שאינך מבין בו עם אשת מקצוע"
&nbsp
אין לי ראיה לנכונות ההגדרה שלי, כי זה שימוש יומיומי שהשתמשו בשנות ה-80 (אפשר להגיד שהשתמשו בזה עד האלף הנוכחית) ולא כתוב בשום מקום.
אני יכול להגיד, שאפילו, אני חטאתי בזה והשתמשתי בכך בסיטואציות מסוימות כשמטרתי הייתה לשכנע את חברותיי (אז עוד הייתי רווק) לתת יד ושלא הכל יפול עליי.

trilliane

Well-known member
מנהל
שקר וכזב. לא אמרתי סמוך עליי ולא ניסיתי לשכנע אותך, להפך!

מלכתחילה כתבתי וחזרתי שוב ושוב על כך שאין לי רצון לדון בנושא או להתווכח איתך וביקשתי שתניח לי.
&nbsp
ההתחמקות שלך לא תועיל – גם מילים משנות השמונים (להערכתי דווקא התשעים) מתועדות במילונים בכלל ובמילוני סלנג בפרט (בדוק והיווכח) בפרט שזו מילה שנמצאת בלקסיקון עד היום. אתה טוען שאין כי לא חיפשת, זה הכול.
&nbsp
ואל תסמוך עליי – פתח כל ספר בסמנטיקה או שאל כל מומחה בתחום אם יש חשיבות להקשר ולמגדר בשימוש בכינוי לאישה/לגבר, קל וחומר בכינוי מגדרי מעצם מהותו... אתה מוזמן להעמיד אותי על טעותי ולהוכיח את צדקתך, קדימה, אני מחכה
.

דיברגנט חדש

Well-known member
אני, בסה"כ, ציטטתי אותך מתגובתך היום בשעה 12:58

הערכתך פחות או יותר נכונה, כי זה היה בסוף שנות ה-80.

למעלה