השירים שעשו לי את 2013

DAN1EL

New member
השני הכי טוב באלבום.

ובכל מקרה, הוא די צמוד ל-White Noise מבחינתי, היו תקופות שהמיקומים האלה התחלפו מבחינתי.

RihannaNavy

New member
אני צריך לשמוע את האלבום כדי להחליט מה המיקום

של השיר באלבום, אבל מהשלושה ששמעתי (Latch, White Noise, When A Fire Starts To Burn), הוא מקום שני אצלי. הראשון הוא White Noise המדהים. ואת שלושתם אני אוהב. עכשיו מתחיל לשמוע את האלבום

RihannaNavy

New member
עוד לא הספקתי לשמוע את האלבום

כל הזמן משהו אחר עוצר אותי

אשמע אותו היום בערב ואחריו את OK COMPUTER של רדיוהד שאני רוצה לשמוע הרבה זמן ואף פעם לא מצאתי זמן

Music Man XD

New member
אה, חשבתי שהתכוונת

לכך שאתה צריך לשמוע אותו שוב. אשמח לחוות דעתך!

Music Man XD

New member
מקום 4

אהובה עוזרי – צלצולי פעמונים

אם היו אומרים לי לפני שנתיים-שלוש שאהובה עוזרי תתפוס את המקום הרביעי והמכובד ברשימת הסיכום שלי, הייתי צוחק. אבל זה כל היופי בטעם אישי, הוא משתנה ומתפתח.

אז אהובה כאן, ובגדול, עם אחד השירים הישראליים היפים ביותר ששמעתי מעודי. אין תחליף להגשה החד פעמית הזו, המחוספסת והמדהימה הזו, ולחיות שהיא מעניקה לשיר הזה. הוא עוטף אותי בחום ופשוט גורם לי להרגיש טוב – ולזה אין מחיר.
מהלחן, דרך הטקסט ועד הביצוע המדהים ביופיו – זו פשוט פנינה. נכס במוזיקה הישראלית.

http://www.youtube.com/watch?v=fOF3lVtPRiY

Music Man XD

New member
אני מבין על מה אתה מדבר.

כמו שציינתי, עד השנה/השנה שעברה היה לי אנטי כללי נגד הז'אנר.

אבל זה עבר, ואני מטורף אל האלבום הזה.

Music Man XD

New member
מקום 3

Joanna Newsom – Bridges & Balloons

הו, ג'ואנה. הבחורה הזו פשוט מרסקת אותי בפריטת נבל אחת. השנה נחשפתי לאלבום הבכורה שלה (לאחר שהתאהבתי לגמרי בשניים האחרים), והשיר הזה מתוכו נגע בי כמו שרק שיר של ג'ואנה יכול.

היא שוב מוכיחה לעולם שאין צורך בשום דבר חוץ ממוזיקה טובה, כדי ליצור מוזיקה טובה. ביצוע אלוהי, טקסט מושלם, לחן מבריק – אין מספיק סופרלטיבים בעולם שיתארו את המוזיקה שלה מבחינתי.

טוב שיש ג'ואנה בעולם שלנו.

http://www.youtube.com/watch?v=nQbgIy2bj9Y

אבישי ר

New member
מאוד אוהב את השיר הזה!

שמעתי מעט שירים שלה ואת כולם אהבתי.
באסה שאף פעם אני לא מוצא זמן להתעמק באלבומים שלה.

Music Man XD

New member
זה יקרה, אל תתייחס לזה כ"חובה".

דעתי עליה כבר יותר מידועה, אז אין לי מה לומר בנושא הזה, אבל קח את הזמן!

Music Man XD

New member
אני יכול להשתפך על Ys שעות!

יצירת מופת גאונית. מה אהבת?
שמעת כמה שירים מהאלבום המשולש שלה?

RihannaNavy

New member
YS היחיד שלה ששמעתי, וגם לא את כולו.

אני לא זוכר בדיוק, זה היה לפני כמה חודשים, אבל אני זוכר שאהבתי אותו. אשמע אותו במלואו השבוע. ואת הראשון לא שמעתי

למעלה