השיר "אמא אומרת" נותן לי תירוץ....

Catty

New member
אגב

יש לי קצת שגיאות דקדוק (בטיפשותי)-תתעלמו מהם
ורחלי, את אותה רחלי שאני מכירה?

Catty

New member
אם את לא...

אז גם אני לא אחת שאת מכירה
ואז אני יכולה להיות סתם מפלצת מסוכנת. לכן לא כדאי להפגש

צלף

New member
כן כדאי לשחות בחורף ../images/Emo186.gif ../images/Emo6.gif

אני זוכר שגרתי בת"א הייתי הולך לים כל יום שישי ובחורף זה היה חויה מיוחדת לטבול במיים הקרים ליד חוץ נקי בלי צפיפות...

Catty

New member
חוף "נקי"...

אני פעם שחיתי בחורף, כשכולם טיילו על החוף עם מעילים, זה הייה מצחיק.

צלף

New member
יופי זה נגזרת של אופנה...

לפני 100 שנה ויותר אישה יפה היתה אישה מלאה ובריאה, ואישה רזה היתה נחשבת לסתם גפרור
ליבי ליבי על כל המלאות, אתן לא נולדתן בזמן הנכון

ממש רחמנות על הדוגמניות האנורקסיות

ממש אפשר לספור עליהן את העצמות... ותאמין לי, צלף, גם בימים האלה, גם בעתיד, תמיד יהיו גברים שיעדיפו נשים מלאות "שיהיה במה לתפוס"... וכבר אמרו לי כמה וכמה גברים בסודי סודות שהם נהנים לשטוף את העיניים ברזות רזות, אך שתחכה להם בבית אישה מלאה, כי הם מרגישים פחד לגעת באישה רזה, כאילו הם ישברו אותה, כמו עשויה מחרסינה...

cleopatra9

New member
בעיית ההשמנה

ההשמנה היא כיום המגיפה של חברת השפע במערב. סימפטומים: ירידה בכושר גופני ומחלות כסוכרת, לחץ דם, דום לב וסיבוכים אחרים נוספים, וירידה בתוחלת החיים. ולא שאנורקסיה היא דבר טוב, ודאי שלא. יש חשיבות רבה לשמירה על משקל נכון ותזונה נכונה ופעילות גופנית. נדרשת מודעות רבה יותר לענין הכושר הגופני.

כמו שאומרים:

שביל הזהב הוא השביל הטוב ביותר, לא ימין ולא שמאל, אלא בדרך הביניים.. מה שמזכיר לי - יש לפעמים נטייה לקיצוניות מסוג כלשהו לצד אחד, ועוברים לקיצוניות השנייה - לדוגמא: הורה ששומר מרחק מילדיו, לא מחבק ולא מנשק, קפדן במשמעת... והוא משתנה והופך להורה חונק מאהבה, דאגן ומסור מדי... או למשל, בנאדם המבזבז כספים ומחליט לחסוך כסף והופך להיות קמצן. מה דעתכם? איך זה מתבטא אצלכם? איך מתמודדים עם זה?

Catty

New member
כל אחד משתנה אחרת...

זה לא כל הזמן שחור לבן, צד קיצוני אחד-לצד קיצוני אחר... לדעתי-ממש לא... איך זה מתבטא אצלי? ררר... אני משנה כל רגע, וגם אתם, אני מניחה. לצדדים קיצוניים אני מגיעה רק אם קורה משהו קיצוני... נהה... איך מתמודדים עם מה? עם שינוי? מי אמר שצריך להתמודד... פשוט תקבל את עצמך כמו שאתה, יחד עם ניסיון להפוך למשהו טוב יותר, אך עדיין עם השלמה עם מי שאתה...

0ne Man

New member
שלום cleopatra

וברוך בואך לפורום!
הערה קטנה בקשר למה שכתבת על תוחלת החיים: יש משהו מוזר עם תוחלת החיים- בעבר הרחוק, תוחלת החיים עמדה על כמה מאות שנים - כל אחד מאבותינו לפי התנ"ך חי כמה מאות שנים. בתקופת ימי הביניים תוחלת החיים ירדה ל-40-50 שנה בלבד, ולא היה נדיר אז שאדם ילך לעולמו מזיקנה בגיל 45, אם לא מת תחילה לפני כן ממחלה או מגיפה. וכעת, בימינו, תוחלת החיים עלתה ל-80 שנה ויותר, והיא הולכת וגדלה בהתמדה. ישנן תרבויות שבהן נשים מלאות זה סימן ליופי, וגברים בעלי בשר סימן לעושר ומעמד מכובד. החברה המערבית, מאידך, שמה משום מה על נס את הרזון כמודל יופי...

moran f

New member
תוחלת החיים תלויה גם ביחידת המדידה

בתקופת התנ"ך אני לא בטוחה ששנה שווה לשנה היום, כך שלא בטוח שתוחלת החיים באמת הייתה כמה מאות שנים (לפי מה שאנחנו ממחשיבים כשנה היום).

Catty

New member
לא כל הדוגמניות

אנורקסיות. אפילו לא רובן. זה מושג שגוי! חחחחח חרסינה...
אני אישית די רזה-אבל מי שמכיר אותי יעיד-שאני די חזקה... וחרסינה? ממש לא.

Motti19

New member
נדמה שאת...

יותר מוטרדת ממה שהאחרים יגידו מאשר להיות מוטרדת באמת מהמשקל... לדעתי, את לא צירכה לקחת ללב כל מה שאומרים לך (וזה לא משנה, גם אם האדם רזה וגם אם הוא "לא בדיוק"). תחיי את החיים שלך לפי איך שאת רוצה ולא לפי איך שהאחרים יכתיבו לך ואני מבטיח לך, שבסופו של הדבר הם יקבלו אותך כמו שאת.
אה, ומה לגביי? קצת מסתורין, רבותיי...

למעלה