השיר הגרוע ביותר של רהצפ

dafnaleh

New member
השיר הגרוע ביותר של רהצפ

הרשימה שלי: Mommy where's daddy blackeyed blonde purple stain right on time this is the place don't forget me throw away your television love rollercoaster phfat dance time זהו.

lollapalooza

New member
נאמ

ובכן רוב BTW ובעיקר Universally Speaking ו- Cabron האיומים. Magic Johnson Love Rollercoaster מפגר אבל יש בו מן הנחמדות. איכשהוא. יש להם הרבה שירים טיפשיים באלבומים הישנים, אבל זו החינניות שבהם. אבל אין ספק ש-BTW עמוס בשירים דפוקים.

rhcpamit

New member
לא מסכים

dont forget me אחלה שיר גם blackeyed blonde , בעצה חות מphfat dance time ' mommy ו love rollercoster הכל טוב

אני לא מסכימה איתך חוץ מ2 שירים...

חוץ מ-Mommy where's daddy throw away your television שהם באמת דיי גרועים.........

Ignition

New member
הרשימה שלי

don't forget me שיר פשוט מסריח שיר 3 מוואן הוט מינט (אני אפילו לא טורח לדעת את השם של השיר הגרוע הזה) וזהו אין לי כח להיזכר בישנים אבל בקשר להודעה המקורית purple stain? purple stain ?!?!??!?! זה שיר אדיר , לא המילים.. אבל הקצב.. מטורף

lollapalooza

New member
Deep Kick שיר גרוע../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני ממש שוקלת לחסום אותך עכשיו...

Ignition

New member
כן דיפ קיק זה שיר משעמם כזה

רולר קוסטר היה שיר טוב אם הוא היה 2 דקות למרות שזה בכלל קאוור..

dafnaleh

New member
deep kick

הוא שיר 3 בוואן הוט מינוט. השיר האהוב עלי ביותר בעולם. הוא פשוט נהדר. הוא מספר על תלאותיהם של פלי ואנת'וני בנעוריהם, יחד עם מוזיקה מדהימה. איך אפשר לא לאהוב אותו בכלל?

Shpitz

New member
Dave Sucks...

זאת דעתי לפחות. אתם לא חייבים להסכים. וואן הוט מינט זאת תקופת השפל שלהם לפי דעתי ולפי דעת המעריצים שהראו זאת לפי מספר קניות הדיסק.

Ignition

New member
האמת היא

שאף פעם לא טרחתי לקרוא את המילים שלו. אני אקרא בהזדמנות .. אולי הוא שווה יריקה :)

Hamall

New member
פאט דאנס ורולרקואסטר

שירים טובים... הדיסק ביי דה ויי מסריח כולו חוץ משיר הנושא, לטעמי. ואם כבר שיר ממש גרוע זה גונג לי... אה ושום שיר לא מסריח בohm... זה הדיסק הכי בן זונה שלהם כי דייב היה בו.

למעלה