השיר הגרוע ביותר של רהצפ

FLEA OWN

New member
אתם יודעים

אני לא חושב שיש שיר הגרוע ביותר כי כל השירים טובים בדרכים שונות ולא כל שיר זה אותו סגנון

The Miller

New member
את אוהבי רהצפ???

אני לא אוהב אותם כל כך ובכל זאת אוהב את השירים האלו...צריכים לתת כבר גם לשירים הקצת פחות טובים גם להם יש משמעות...אני חושב שאתם טועים ושאתם לא מבינים במוזיקה!!!

lollapalooza

New member
מה קשור../images/Emo35.gif

זו בדיוק החכמה, להבחין בין שירים טובים לכאלה שלא, ולא לאהוב שיר אוטומטית כי הוא של להקה מסויימת.

fleaflea

New member
לא מסכים!

שכחתם כמה שירים... לפי דעתי קברון לוקח.... רייט און טיים לא גרוע!! וטיים שולט! מה קרה לכם? טיים שיר פשוט מצויין! כל- כך התפלאתי שהוא יצא בתור בי- סייד! בלאקאיי בלונד לא כזה טוב אבל הוא בטח לא גרוע ברמה של קברון! אמה זה ה: Phfat dance?

AeroPeek

New member
הממ ../images/Emo26.gif

אין ספק ש BTW זה האלבום הכי חלש שלהם והוא באמת עמוס בשירים עלובים
אבל יש כמה הפתעות, שיר הנושא עצמו לא רע, למרות שהוא יותר רוק ואנחנו יותר רגילים מרד הוט לFאנק קיצבי ופרוע יותר, במיוחד עם כל הטיפשיות החיננית (
) אבל היא חלק מהמוזיקה המעולה שאנחנו אוהבים אצלהם
נממ can't stop דווקא די חמוד, והוא לא חלק מהשירים הדפוקים האחרים באלבום, וגם Venice Queen שהוא לא בדיוק.. הממ... נו.. המ.. רד הוט
אבל יש לו מוסיקה טובה והשיר בפני עצמו לא כזה נורא, פשוט זה לא הסגנון של רד הוט... וגם On Mercury (שהוא באמת עלוב אבל לא כמו יתר האלבום) לא כזה נוראי, הוא עוד פסדר...
אבל בסה"כ, אין ספק שהאלבום הזה עמוס בשירים דפוקים

למעלה