התכוונתי בתוך האתר הזה ששומעים את השירים..
J JuSt My LuCk New member 11/6/06 #42 אההה! חח טוב ../images/Emo132.gif את יכולה לתת לי את האתר ? (בבקשה? חחח )
0 0 דיש 0 New member 11/6/06 #44 פחחחחח מצחיקולה התכוונתי לאתר שעליו בכלל נפתחה ההודעה.. >< זה עבד לך?
I I LOVE BMSF New member 9/6/06 #17 ראיתי עכשיו תסרט (ג'אסט מיי לאק..) הוא פשוט מוווששללם!!!?..חוץ מהעובדה שדאגי נראה שם הומו!!!?..חחח
I I LOVE BMSF New member 10/6/06 #41 האמת אין לי שמץ.. רציתי להוריד את השיר והורדתי "גאסט מיי לאק.." באתי לשמוע וראיתי שזה הסרט אבל ממש כאילו כל הסרט לא הטריילר..רק חבל שזה בלי תרגום..חחח
האמת אין לי שמץ.. רציתי להוריד את השיר והורדתי "גאסט מיי לאק.." באתי לשמוע וראיתי שזה הסרט אבל ממש כאילו כל הסרט לא הטריילר..רק חבל שזה בלי תרגום..חחח
M m i c k e y 15 New member 9/6/06 #21 מהמהמהמהמה../images/Emo70.gifאיפה בדיוק???? ודאגי לא נראה שמה הומו!!!!!
J JuSt My LuCk New member 9/6/06 #32 מה מי מו?!!!! איפה ראית?! דאגי לא נראה שם הומו הוא נראה שם חתיך ! חחח
D DesertRose7 New member 9/6/06 #24 ../images/Emo45.gif בהחלט../images/Emo70.gif אחד השירים הכי טובים שלהם ועם הדגש על השלהם
M m i c k e y 15 New member 9/6/06 #25 זה שלהם?!..אבל אבל שמעתי אחרים..חחח ויופי טופי אני לא זוכרת מי..דווקא עכשיו חח טוב יפה.. זה יעני הם כתבו?
זה שלהם?!..אבל אבל שמעתי אחרים..חחח ויופי טופי אני לא זוכרת מי..דווקא עכשיו חח טוב יפה.. זה יעני הם כתבו?
M m i c k e y 15 New member 9/6/06 #31 ואייייייי תפוז האלה../images/Emo70.gif או שהתבלבלתי כי זכור לי משו כזה חח הייתי בטוחה שזה חידוש.