השיר הכי אהוב של אביב

טוב, יש לי כמה..=)

סוף העולם, מלאך, השיר שלנו, זה רק הלב שכואב לך, עונות, לילות לבנים ויש עוד המון המון המון... עצוב שצריך לכתוב פה רק כמה... 33>

נתוש ז

New member
כל הקטע בשרישור זה לרשום אחד

עדיף ולא 100 ואז יש עוד המון

מעיין51

New member
לא יכולה לרשום רק אחד..

אבל אם את בכוח בכוח רוצה רק אחד.. אני יכולה לרשום לך את ה-אחד- שהכי פחות מוצא חן בעיני "מחר"

נתוש ז

New member
אני לא בכוח רוצה :)

אני חושב שבתור פורום של אביב גפן, כל אחד מהמגיבים היה יכול לרשום "המון המון המון המון", אבל אז זה היה הורס את התכלית של השירשור =) ואני אתעלם מהתגובה השניה, זה כמו שתגידי אם אתה ממש רוצה אז קוראים לי XX....

אוף, די כבר להיות כאלה!!

די להיות כאלה קטנוניים!!! זה כזה מעצבן! אני אוהבת את אביב גפן!! אז מה את רוצה? כל אחד יכתוב מה שהוא רוצה.. זכותי לכתוב 1000 שירים שאני אוהבת. תפסיקו לחפור כבר.. מה ציפיתם? שכולם יכתבו אחד? אין לי אחד יש לי 5... די כבר להיות כאלה מעצבנים.

נתוש ז

New member
השאלה היא למה אתם לוקחים הערות

בקטע של מישהו רוצה לריב איתכם =\ אין לי משהו נגדך ותרשמי מצידי 1500 שירים.. רק אמרתי שלרשום "המון" הורס את תכלית השירשור..זה הכל. די לעצבים!! רוגע, חיוך..אהבה... מה קרה?! =\

bizoot22

New member
אי אפשר לומר את זה

כל שיר מתאים לתקופות שנות בחיים ומצבים בחיים אין שיר שאני אוהב במיוחד הוא יוצר מדהים ואין לו שום שיר שהוא יותר טוב או יותר גרוע מהשאר אין כמו אביב הוא הכל בשבילי

moon light boy

New member
אין ספק ש... ../images/Emo168.gif

"מתים משעמום" אבל לא הייתי מגדיר אותו - 'הכי אהוב', הייתי מגדיר אותו - 'הכי טוב'.

למעלה