בשנה האחרונה- "אולי"
H Hosh17 New member 14/2/07 #16 יש המוןןןןן אני אתן את העיקריים לאן את הולכת קרן אור אולי בשבילך לילות לבנים יש עוד כמובן
ה התעוט New member 14/2/07 #17 שלי לאן את הולכת דיכאון יותר מדאי אוהב אותה אופק ילדותי תצא מהמחשב משהו בין שנינו מגיפה גורל מטוסים זה בא והולך זיגותה הולך לאיבוד שלום אחד סוף לאהבה
שלי לאן את הולכת דיכאון יותר מדאי אוהב אותה אופק ילדותי תצא מהמחשב משהו בין שנינו מגיפה גורל מטוסים זה בא והולך זיגותה הולך לאיבוד שלום אחד סוף לאהבה
נ נתוש ז New member 15/2/07 #33 אם תקרא את ההודעה הראשונה שלך תבחין ששכחת עוד משהו קצת יותר חשוב מעוד שיר ומה זה שתי השירים האלה שציינת?! =\ לא מכיר אותם.. =\ מאיזה דיסק? =\
אם תקרא את ההודעה הראשונה שלך תבחין ששכחת עוד משהו קצת יותר חשוב מעוד שיר ומה זה שתי השירים האלה שציינת?! =\ לא מכיר אותם.. =\ מאיזה דיסק? =\
ח חמדונה New member 15/2/07 #34 הם לא על דיסק, הם שירים גנוזים. מניחה שאפשר למצוא באינטרנט. אני אישית שמעתי אותם פעם ראשונה ואחרונה בהאנגר בסוף אוגוסט.
הם לא על דיסק, הם שירים גנוזים. מניחה שאפשר למצוא באינטרנט. אני אישית שמעתי אותם פעם ראשונה ואחרונה בהאנגר בסוף אוגוסט.
מ מעכבת New member 15/2/07 #35 . הולכת על המים כן נמצא על דיסק,בדיסק שמצורף ל"עם הזמן" - "מחוץ לתחרות" ורוקנרול אם בא לך אני אשלח לך,שיר נחמד..
. הולכת על המים כן נמצא על דיסק,בדיסק שמצורף ל"עם הזמן" - "מחוץ לתחרות" ורוקנרול אם בא לך אני אשלח לך,שיר נחמד..
S skelor New member 14/2/07 #20 שומקום. אבל זאת שאלה מאוד {מאוד[מאוד(מאוד)]} מעצבנת ! מאוד קשה לתת שיר אחד.. אבל בכל מקרה זה עניין תקופתי.. (הכל מתפורר גם.. אבל ..).
שומקום. אבל זאת שאלה מאוד {מאוד[מאוד(מאוד)]} מעצבנת ! מאוד קשה לתת שיר אחד.. אבל בכל מקרה זה עניין תקופתי.. (הכל מתפורר גם.. אבל ..).
G galush29 New member 16/2/07 #41 איך יכולתי לשכוח../images/Emo7.gif חלומות גדולים ומצטערים[!!!!!!!!!!!!]
ס סכין חדה של געגוע New member 15/2/07 #25 סוף העולם../images/Emo129.gif אלימות אור הירח על הכנרת בזריחה התאבדות האם להיות בך מאוהב הולך לאיבוד אופק ילדותי ועוד.....קשה קשה!
סוף העולם../images/Emo129.gif אלימות אור הירח על הכנרת בזריחה התאבדות האם להיות בך מאוהב הולך לאיבוד אופק ילדותי ועוד.....קשה קשה!