עכשיו אני האופנה חחחחחחח
ז זה רק בגלל אסף New member 15/5/07 #25 תאירי אתה בן 13 לך תלמד לעליה לתורה או משו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מלך מלכי המלכים (=
תאירי אתה בן 13 לך תלמד לעליה לתורה או משו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מלך מלכי המלכים (=
T TairAtias New member 15/5/07 #29 אני לומד וירא בלק בן ציפור את כל אשר עשה ישראל לאמורי ויגר מואב מאד מפני העם כי רב הוא ויקוץ מואב.... זה בערך מה שאני זוכר חחח
אני לומד וירא בלק בן ציפור את כל אשר עשה ישראל לאמורי ויגר מואב מאד מפני העם כי רב הוא ויקוץ מואב.... זה בערך מה שאני זוכר חחח
ז זה רק בגלל אסף New member 15/5/07 #28 חח זה סתם היה בצחוק גלגי כי זה היה גם את וגם רון. אבל מזה משעמם לי אני מתגעגעת לחטיף בוטנים שהייתי משגעת אותי והיו יוצאות לי קללות בטירוף (=. מתה עליך. אחוות המטומתלות (=
חח זה סתם היה בצחוק גלגי כי זה היה גם את וגם רון. אבל מזה משעמם לי אני מתגעגעת לחטיף בוטנים שהייתי משגעת אותי והיו יוצאות לי קללות בטירוף (=. מתה עליך. אחוות המטומתלות (=
א אני נשארת עם אביב New member 15/5/07 #18 חלומות גדולים, לילות לבנים, ובמילים אחרות!!!! כמובן! השיר הכי יפה שייייייייש!
ח חמדונה New member 15/5/07 #22 אפשר לדעת למה החפירה? מה היה רע בלבחור שיר אחד מכל דיסק ואז לעשות גמר של השירים האלו?