השיר הכי שנוא..

ל י מ ו ן

New member
השיר הכי שנוא..

לכל אחד יש לפחות שיר אחד שהוא שונא (גם עם זה שיר של הביטלס.....) שכל אחד ישרשר לפה איזה שיר הוא הכי שונא ולמה ... אני יתחיל..YELLO SUBMARINE כי הוא פשוט מעצבן ונג'ס!!! סתם.יש לי רגישות אליו לוידת למה.....

Miss CB

New member
הממממ

האמת שלשאול שאלה כזאת בפורום כזה, מעבר לנסיון התאבדות
, לא נראה לי יביא לך תשובה חד משמעית כי אין להם ממש שירים גרועים... אבל יש מאוסים, למרות שלי לא כל כך כי אני שומעת פחות רדיו ויותר דיסקים, אני בטוחה שתמצאי מספיק עדיות לרמת המאיסות של YESTERDAY. ואם מדברים בכלליות על קטע (זה לא שיר גאד דמת!), נראה לי שכולם יסכימו על REVOLUTION 9 כשקטע שהם מוכנים להוריד מהאלבום הלבן...

אחרי קצת מחשבה...

דווקא יש לא מעט: 1) revolution 9 (מסיבות ברורות) 2) Love me do 3) Get back (נא לא להיעלב עכשיו... זה פשוט שיר כל כך מונוטוני) 4) The ballad of John and Yoko יש גם שירים שמתחילים להימאס (ואני דווקא אתן שירים שאהבתי פעם, אז אל תכעסו): 1) penny lane 2) with a little help from my friends ולקינוח... מה אם לא השירים ההודיים של ג'ורג' (כולם, חוץ מ-It's all too much).

הדאפי

New member
האמת היא

שאני לא ממש מבינה איך YESTERDAY יכול להימאס.. שמעתי אותו המון- ועדיין לא נמאס עלי, אבל אולי זאת רק אני..

מאור 87

New member
Nowhere man!!

אני יודע שהולכים להרוג אותי על זה, אבל זה פשוט שיר מאוס!! והוא גם עושה כאב ראש אם שומעים אותו פעמיים ברציפות (בדוק..)

איך אתה יכול?!

בהחלט הולכים להרוג אותך על זה... זה אחד מהשירים היותר יפים של הביטלס! השיר הראשון שלהם שמעביר מסר כלשהו, ובכלל...

מאור 87

New member
כן אבל..

כמעט בכל השירים של הביטלס יש מסר, אבל רק השיר הזה ממש עושה כאב ראש..

Another Girl

New member
לא כל כך מגזים...

חייבת להודות שגם עליי הוא מתחיל להימאס,יחד עם Yellow Submarine,Get back וחבריהם. בין השירים הפחות חביבים עליי: The word Tell me what you see Obla di obla da Revolution 9 ועוד מרעין בישין.

אנשים

Revolution #9 זה לא שיר, זה בטח לא שיר של הביטלס, זה איזה משהו שנמצא בסוף האלבום הלבן והוא כנראה תוצאה של יכולתיה של יוקו (מי אמר איכס ולא קיבל) ל...בואו נגיד יכולתיה לשכנע את ג'ון לעשות דברים שאדם שפוי לא היה עושה בחיים. לא כל דבר שנמצא על תקליט הוא מוסיקה. ואגב השיר היחיד של הביטלס שאני לא סובל ואפילו היתי אומר מביך בעיני הוא yesterday, אבל אני בטח לבד בזה כאן.

boazt25

New member
אני מתעב את הלטר סקלטר

שיר פשוט לא אופיני לפול ולחיפושיות

למעלה