השיר הכי שנוא..

Tomer 123

New member
למה?

אני מסכים לגמרי עם ערן (וואו, היסטוריה!!!) הלטר סקלטר הוא אחד השירים הטובים והמפתיעים של פול. פאנק ב 1968???? איפה זה נשמע?!?! בכל אופן, שיר מעולה!

../images/Emo45.gif

אני אוהבת לעמוד על המיטה/באמצע החדר ולשיר יחד איתו+תנועות של גיטרה באוויר. היה די מביך שנכנסו אליי כמה אנשים לחדר תוך כדי ולא שמתי לב. אבל אמרו לי שבחיים לא היו מנחשים שזה לא אני
המוזיקה זה אפקטים אלוהיים כמובן

יכול להיות שהוא מפתיע

אבל בהחלט אי אפשר לומר שהוא אחד הטובים שלו, אפילו לא באלבום הלבן: Martha my dear I will ויש עוד כמה שאני לא זוכר/לא יודע שהם של פול. חוץ מזה, כיצור שההודעה הראשונה שלו בפורום הייתה נגד הלטר סקלטר, אני יכול להגיד לכם שזה: א. שיר חסר תוכן ב. שיר עם יותר מדי מנגינה ג. שיר ארוך ומיותר ולא כל דבר חדשני הוא בהכרח טוב.

Tomer 123

New member
נכון שלא כל דבר חדשני הוא בהכרח טוב

אבל זה באמת שיר טוב! מה ז"א חסר תוכן? שהמילים שלו חסרות משמעות? נכון, אז מה? יותר מדי מנגינה? אמממממ....אם אתה מתכוון לפייד אאוט הארוך של השיר, לדעתי זה דווקא ממש כיף להקשיב לו. ארוך הוא כן, מיותר הוא לא. לדעתי, שיר חזק ואחד הגדולים של פול. אבל זו דעתך, אין לי מה להתווכח איתך על זה...

רענן111

New member
helter skelter

כמו שאמרת, פאנק ב-68' זה חדשנות אמיתית, אני בספק אם הסקס פיסטולס ידעו אז מה זה ביטלס או מוסיקה שהיא מעבר לשירי ילדים (הם היו ילדים). הקטע הכי נחמד הוא הצרחה של רינגו בסוף i got blisters on my fingers...

אמממ...

Helter Skelter הוא לא חסר משמעות.
ברגע שקלטתי שזאת מעין מגלשה כזאת...זה די ברור. אני ממש אוהבת את השיר הזה. חוצמזה שלשמוע את רינגו צועק בסוף שיש לו יבלות על הידיים זה פרייסלס

ערןלוי

New member
עניין של טעם, כמובן...

אבל אני חושב שהוא אחד הטובים: א. לא יודע לאיזה תוכן אתה מתכוון. אם אתה מתכוון למלים, אני אקח את המלים שלו על פני המלים של martha my dear בלי לחשוב פעמיים. (והאמת שגם i will די נדוש) ב. יותר מדי מנגינה?! ג. ארוך ומיותר - ברור, כי אתה לא אוהב אותו...
נכון שלא כל דבר חדשני הוא בהכרח טוב. אני לא חושב שהשיר הוא טוב בגלל שהוא חדשני. הוא טוב, והוא חדשני בלי שום קשר...

white queen

New member
כנ"ל.....

הוא מזכיר לי שירי קייטנה....או שירים ששרים שיוצאים לטיולים וכו'..... פשוט שיר מאעפן!

למעלה