השיר שאגם שרה ב"נסיכה"

היללי 2

New member
זה הוריד לי משו מוזר../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

גם אילה שלחה לי וזה הוריד איזה קובץ מוזר... חפיפ אני יוריד לבד מהאימיול

אייללוש

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

"כבר כמעט שכחתי בעצמי להיזכר, וכמעט וויתרתי על הזיכוי שהסתדר, ונהיה מאוחר ואני כאן לבד כשבורחים מהכל לא נשאר אפחדדדדדדד וואני לא אפחד אני לא אשבר אתה כאן לידי והכללללל הסתדר ואני לא אדאג כי מחר יום אחר כשהעולם עלי סוגררררררר אתה עלי שומר וואני לא אפחד אני לא אשבר אתה כאן לידי והכל הסתדר ואני לא אדאג כי מחר יום אחר כשהעולם עלי סוגררררררר אתה עלי שומר כבר כמעט הלכתי אל למה להשאר הרצון לבית משתק ומסחרר ונהיה מאוחר ואני כאן לבדדדד שבורחים לא נשאר אפחדדדדדדד וואני לא אפחד אני לא אשבר אתה כאן לידי והכללללל הסתדר ואני לא אדאג כי מחר יום אחר כשהעולם עלי סוגררררררר אתה עלי שומר ולא משנה ליייייייי מה כולם אומריםםםםם כשהלב פועם ביייי אין יותר חוקיםםםםםםם וואני לא אפחד אני לא אשבר אתה כאן לידי והכללללל הסתדר ואני לא אדאג כי מחר יום אחר כשהעולם עלי סוגררררררר אתה עלי שומר וואני לא אפחד אני לא אשבר אתה כאן לידי והכללללל הסתדר ואני לא אדאג כי מחר יום אחר כשהעולם עלי סוגררררררר אתה עלי שומררררררר אתה עלי שומרררר...."

אייללוש

New member
נכון מקווה שאני שמעתי נכון כי

כואב לי הראש ואני רוצה לבדוק אם אני מצילחה לשמוע טוב אני מרגישה שנדפקתי בעמודד חשמל והעמוד חשמל לי את הראש ואז נתקעתי בעץ ובקיצור ממש כואב לי
זה המילים נכון

אייללוש

New member
תנקיו היללוש../images/Emo25.gif../images/Emo24.gifוועוד מחר

יש לי אימונים בגב"ש משעה 10 עד 1 של התעמלות קרקע
-אני ימות מחר
-
אז רק שתדעו
פיפל אי לב יו וורי מאצ'
בעברית
אנשים אני אוהבת אותכם מאוד[הרבה
|
|מאחוהב|

יעל 13

New member
../images/Emo41.gifאנשים שמעווווווווווו../images/Emo41.gif

לכל מי שזה לא מוריד שיוסיף אותי במסן ואני אשלח לו כי אצלי זה רגיל ואפשר להוסיף אצלי לאמפי... [email protected]

למעלה