השיר שלנו. הפרק שנגמר לא מזמן.

Cherry I

New member
השיר שלנו. הפרק שנגמר לא מזמן.

אריאל בן זונה! אריאל בן זונה! אריאל בן זונה! אריאל בן זונה! אריאל בן זונה! אריאל בן זונה! אריאל בן זונה! אריאל בן זונה! אריאל בן זונה! אריאל בן זונה! אריאל בן זונה! אריאל בן זונה! שרשרו את כעסכם על אריאל!

חחח המקום לכתוב את זה

הוא בפורום...אבל באמת איזה באסה עכשיו זוהר אכל אותה מכל הכיוונים והאידיוט ההוא אריאל הולך לבוא בדיוק ברגע ההכי לא מתאים בשביל זוהר

Cherry I

New member
כע ../images/Emo46.gif

בתור מעריצה של שניהם אני שומרת על זכות השתיקה. בעצם קשה להגיד זאת, אחרי שכתבתי 4986 פעמים שאריאל הוא בן זונה. אריאל בן זונה.

חח למה לא?|ג'ירפה|

זה דווקא ממש מאגניב.
חח הרמה שלזה שואפת לאפס,אבל אחרי שהתרגלנו להדליק ת'טלויזיה ב8 וחמישה,כבר אין כ"כ ברירה,חייבים להמשיך בשגרה ובמסורת.. וזה באמת מאגניב.:-O

אוחחח הרמה הזאת...

השיר שלנו אמנם נסחבים קצת...כשיו מתחיל האקשן האמיתי שם(חבל שאחרי 80 פרקים בערך) אבל עדיין...זה לא מגיע למה הנמוכה שאת דיברת עליה.

נשארתי עד 8 בבוקר לראות

שידורים חוזרים בVOD אין שרית ובטי
הן הנשים הכי מצחיקות בעולם כפרעליהן!!! הסדרה ממש יפההההההה

חח לגמרי!|ג'ירפה|

אני רואה את התוכנתי רק בגלל שרית.
נוו מה,אני מנצלת את ויאודי יותר טוב! אני רוא הלופים של שבתות וחגים. אהה וגם הרבה כתבות על גל פרדימן. :]

כיייייייייייייייייייייייייייי

אראיל כתב שיר וזוהר שר אותו פעם אחת ובדיוק נינט נכנסה ואריאל אמר לה שזוהר כתב את השיר ומאז זה נשאר ככה ואתמול נינט וזוהר רבו לא חשוב על מה ונינט אמרה לזוהר משהו על השיר ואריאל נכנס ואמר שהוא כתב את השיר!@@@@@!! !ויעני זוהר אמר לנינט שהוא כתב אותווווווו קיצור בלאגןןןןןןן חחח שתבינו שלא ראיתי השיר שלנו כבר יומיים זה הכול מדווחים ליייי.. ואי אני מתה לראות כבר ובן זונה מי שאומר על אריאל בן זונה אראיל מלך מלכי המלכים ותבינו שזה רק סידרהההה אריאל הכי חתיך בעולםםםם

למעלה