זה לא, אבל זה פשוט שרשור שקשור לסדרה
I INfcted CabDagE New member 6/7/05 #21 אני הבנתי.. ושירשורים כאלה אמורים להיות בפורום "השיר שלנו", ולא בפורום "החופש הגדול". ואם את בכל זאת נורא רוצה לדבר על זה פה, אז את יכולה לפחות לשים את הסימן שהוא אומר שההודעה שאת כותבת לא קשורה לנושא הפורום..
אני הבנתי.. ושירשורים כאלה אמורים להיות בפורום "השיר שלנו", ולא בפורום "החופש הגדול". ואם את בכל זאת נורא רוצה לדבר על זה פה, אז את יכולה לפחות לשים את הסימן שהוא אומר שההודעה שאת כותבת לא קשורה לנושא הפורום..
M MikeY fReAk New member 6/7/05 #22 ../images/Emo45.gif, אפשר גם לנצלש../images/Emo79.gif ולא לפתוח שרשור על כל דבר:X
ל ליאור 8888 New member 7/7/05 #29 יאללה היא חדשה../images/Emo98.gif עכשיו היא לומדת את עיקרי אומנות השרשור ומתפעלת מאופיים של פורומיםרבים ושונים ברשת האינטרנט האינסופית אז ככה שלא נורא אם היא טעתה.
יאללה היא חדשה../images/Emo98.gif עכשיו היא לומדת את עיקרי אומנות השרשור ומתפעלת מאופיים של פורומיםרבים ושונים ברשת האינטרנט האינסופית אז ככה שלא נורא אם היא טעתה.
פ פָּשׁוּט אלונלה New member 6/7/05 #24 נכון... אבל אם צפייה בש"ש היא משהו שדנע אוהבת לעשות בחופש הגדול, וזהו הרי פורום של החופש הגדול- למה זה צריך להיות אוף טופיק?
נכון... אבל אם צפייה בש"ש היא משהו שדנע אוהבת לעשות בחופש הגדול, וזהו הרי פורום של החופש הגדול- למה זה צריך להיות אוף טופיק?
C Cherry I New member 6/7/05 #25 אבל בלאט, אני חדשה ! ../images/Emo46.gif כמה חסרי לב ונפש אתם, זה משו'. אני חדשדשה ואני מתרגיילת. וחוצמיזה אלונע צודקת. מותר לי לפתוח ת'פה על סדרה מסויימת . אני לא חייבת לעבור לפורום שלה. אבל סבבה. אני לא אעשה את זה שוב.
אבל בלאט, אני חדשה ! ../images/Emo46.gif כמה חסרי לב ונפש אתם, זה משו'. אני חדשדשה ואני מתרגיילת. וחוצמיזה אלונע צודקת. מותר לי לפתוח ת'פה על סדרה מסויימת . אני לא חייבת לעבור לפורום שלה. אבל סבבה. אני לא אעשה את זה שוב.
I INfcted CabDagE New member 6/7/05 #27 דווקא בגלל שאת חדשה../images/Emo13.gif בסך הכל ניסיתי להסביר לך משו, ונתתי לך "הערה בונה".>< את לא צריכה להתעצבן מזה או להעלב חלילה. תלמדי לפעם הבאה
דווקא בגלל שאת חדשה../images/Emo13.gif בסך הכל ניסיתי להסביר לך משו, ונתתי לך "הערה בונה".>< את לא צריכה להתעצבן מזה או להעלב חלילה. תלמדי לפעם הבאה
C Cherry I New member 7/7/05 #31 נצל"ש . (למדתי ../images/Emo3.gif) הסתפרתי הסתפרתי הסתפרתי! חיכיתי לזאת זמן רב =) בדרו אותי, אנשי, אני משתעממת.
נצל"ש . (למדתי ../images/Emo3.gif) הסתפרתי הסתפרתי הסתפרתי! חיכיתי לזאת זמן רב =) בדרו אותי, אנשי, אני משתעממת.