השיר של קאיה פתאום - לדיון היום בער

קסנדרה*

New member
השיר של קאיה פתאום - לדיון היום בער

פתאום חיוך קורן משום מקום המיס חומות מגן נשבה רוח חמימה לא לגמרי בעיצומו של חורף רק מספיק הפשירה לקרן קטנה של אור את הקור ששכן לחדור בין קירות לבי

קסנדרה*

New member
שוזרת הצמות של ירדנית - מזל טוב לה

המקור- במקום בו נם אויר צחיח וסערה במים, בו שוררת מהומה בין קרקע לשמים, קפלה רגליה בדממה ומלאכתה החלה. מסל גדול הוציאה, מסרק וגומיה- הברישה סערת הים לרוגע ושלווה, הרגיעה חיש את שמי התכלת והאדמה, מנמנומו האירה בקולה את האוויר ערב היה ויהיה כשריקת זמיר. לקחה היא כל אחד מהם, אחזה אותו היטב ואז שזרה כלם יחדיו כבקשת הלב. השכתוב- במקום בו נם אויר צחיח וסערה במים, בו שוררת מהומה בין קרקע לשמים, קפלה רגליה בדממה ומלאכתה החלה. מסל גדול, נצור בלב הוציאה בקפידה גומיה, מסרק ורגש עז- שאין לו מקבילה אור שמים מפוזר אספה בגומיה, הברישה סערת הים לרוגע ושלווה. העבירה אצבע זהירה בין שמים לקרקע וסלסלה את האוויר לבוקר שתוף עדנה. אחר הביטה מסביבה, על כל עמל כפיה- טבע חיי בין מחיצות השמיד כוונותיה.

קסנדרה*

New member
העייפות של גריז - לדיון היום בערב

העייפות בעיני כמו שקי-אויר, הקור במרפסת נוגע בבשרי באצבעות חשופות. אבא, אני שומעך בשקט הזה מרשרש מעלי, רק את משק כנפיך אני שומע. כמה אתה מביט בי עכשו ואני לא רואך, כמה אתה מדבר אלי עכשו ואני לא שומעך, אני יכול בפחד-פתאם להרים ראשי ולראותך, שממית קטנה לבנה מיתפשת בקירות.

קסנדרה*

New member
השיר של קאיה האם פסיחה/גלישה ?

האם ניתן לוותר כל כל סימן פיסוק בשיר עצמו ?

קסנדרה*

New member
היום הסדנא תתנהל כך :

כל מי שרוצה להשתתף, יכין שיר שלו שהוא מעוניין לנתח בדיון. השירים שעלו כאן, הם בגדר המלצה ואם קאיה וירדנית תהיינה - הן תוכלנה לדבר בשם השיר שלהן.

femme

New member
רציתי מאד להשתתף, אך שכחתי

שאני מוזמנת להרצאה. אתעדכן כשאחזור הביתה. שיהיה לכם ערב נעים ופורה !

אני חושבת שהשיר של קאיה

יש בו את רעיון הגלישה / פסיחה כי אפשר להמשיך ולקרוא אותו שוב מהסוף להתחלה אינסוף פעמים

חזרתי אליו ואני חושבת שאפשר

רק שהמשמעות עלולה להשתנות אם נשים סמני פסוק ( אוף את יודעת שעם סימני פיסוק יש לי בעיה )

kaya11

New member
העיקרון כאן הוא

שאפשר לקרוא את השיר גם ברצף וגם כשני שירים נפרדים או שני בתים נפרדים של שיר (החלק המודגש לחוג והלא מודגש לחוד פתאום חיוך קורן משום מקום המיס חומות מגן נשבה רוח חמימה לא לגמרי בעיצומו של חורף רק מספיק הפשירה לקרן קטנה של אור את הקור ששכן לחדור בין קירות לבי

קסנדרה*

New member
אז זה לא פסיחה/ גלישה

זה כמו שזרת שיר בשיר בהצלבת שורות. נקרא לסגנון קאיה

kaya11

New member
מקובל עלי ../images/Emo13.gif

למרות שאת הסגנון ראיתי כאן בפורום הרבה לפני...

אבל גם אם שזרה שיר בשיר

עדיין אפשר לקוראו ברצף וללא סימני פיסוק אז למה אי אפשר לשייך אותו לשיר פסיחה? וגם לסגנון קאיה...

למעלה