השיר judas של ליידי גאגא שמעו לנערה זאת

UnderTHE Bridge

New member
../images/Emo45.gif לנערה מהסרטון הזה...

גדול למוח השטוף והמנוון לנערה מהסרטון הקודם

Nens333

New member
חחח ילדה הזויה! חיבסית הכי מגוחכת שראיתי! ../images/Emo6.gif

אשכרה מאמינה באלוהים ובכל השטויות של הדת... חחחחח ואוסרת לעשות סקס כי זה חטא!!! פשוט מרחם עליה...! לא סובל אנשים כאלה (ותסלחו לי אם אני פוגע פה במישהו, זה פשוט מטריף אותי)! ובאמת, אני לא יודע אם היא רצינית או שהיא סתם ניסתה לעלות על קטע ולהתפרסם ככה... לא מאמין שאנשים אשכרה חיים ככה...

UnderTHE Bridge

New member
../images/Emo4.gif

הומואים גורמים לרעידות אדמה. ערבים הם מחבלים. כושים עושים בבית טקסים פגאניים עם חצאיות טוטו. שמאלנים מפיצים מחלות. קאם און.

Nens333

New member
הרי הדברים האלה ידועים! זה מוכח על ידי...

פאנטים דתיים ופרימיטיביים! הם הוכיחו את זה בעזרת שיטה חדשנית וטכנולוגית שנקראת "המצאה". הם פשוט אומרים את זה, וזה נכון! גאוני! איך אפשר שלא להאמין להם! ועכשיו ברצינות, כל כך עצוב לי שאנשים עדיין חיים ככה, עם כל האלמנטים הדתיים והשיקריים... פשוט עצוב.

UnderTHE Bridge

New member
טוב, הטפת המוסר שלי יצאה מהקשרה ../images/Emo6.gif

בסך הכל אני רוצה לבקש ממך להפתח ולנסות עד המקסימום לקבל את השונה, גם אם זה קשה :) מאמא מונסטר משרישה בנו חינוך חזק של הבנה וקבלת להט"בים (וכיו"ב
) אז סך הכל אפשר לנסות ולנסח דברים בצורה עדינה יותר מ,,לא סובל אנשים כאלה'' והכל בנימה חברותית לאללה

Nens333

New member
אוקיי, שנייה... ../images/Emo4.gif ../images/Emo122.gif

הבנתי אותך עכשיו (
), חשבתי קודם שהסכמת איתי בנוגע לדעה על דת... אני כמעט תמיד מקבל את השונה, נראה לי משום שאני פשוט מבין את השונים. הקטע הוא שאני לא מקבל את ה"שונה" (במקרה הזה דתיים וכו') כאשר הדבר שהם מאמינים בו, הספר שלהם, החוקים שלהם או וואט אבר מתבסס דבר ראשון על שקר, ודבר שני על שינאה וגיזענות. לדוגמה הילדה המטיפה- אני פשוט לא מבין איך בן אדם הגיוני וראציונאלי (כן זה אותו הדבר בערך
) יכול להאמין שיש למעלה מישהו שמחלק את המתים לגן עדן ולגהנום לפי האם הם חיו כמו שהוא (אותה ישות) רצה או לא כמו שרצה. ומה לעשות, זה מרתיח אותי שבן אדם אומר לכולם אל תעשו ככה כי זה מה שאמר אלוהים. אפשר להגיד אותו הדבר עליי, שאני כופה את דעותי על אחרים ואומר להם "אל תאמינו וככה וככה...", אבל זה לא אותו הדבר. אני לא מבקש להוכיח שום דבר, ואחרים טוענים שיש אלוהים... מקווה שהייתי ברור, וסליחה על החפירה

chyio

New member
אני לא חושבת שזה נכון לשפוט אנשים לפי האמונות

כל אחד יאמין במה שהוא רוצה. אבל ברגע שזה חוצה גבולות כמו שנאה, גזענות וכד' זה הופך להיות רע. היית שופט אסיאתי שמאמין בבודהה? כי אם כן זה קצת גזעני. אותו דבר בנוגע למאמינים באלוהים, בגיהנום ובגן עדן. אני בטוחה שאין פה מישהו שאוהב מטיפים הומופובים גזענים. ולאותם מטיפים אין קשר לעקרון הדת.

Nens333

New member
אין להם קשר לעיקרון הדת...?

כל האמונות ודרך החיים הזו הם הדת עצמה...! אם הייתי שופט אסייאתי על זה שהוא מאמין בבודהה, אין לזה קשר לגזענות. אני שופט אותו על זה שהוא מאמין בדת ובאלוהים כלשהו, לא על זה שהוא אסייאתי. אני לא בן אדם שאוהב לשנוא, אבל אם מישהו אומר לי שאסור ככה, או חובה ככה וככה, והוא מתבסס על האמונה שיש אלוהים, זה מרגיז אותי. אני לא יכול להיות צבוע ולומר: "אפשר לחיות בהרמוניה ויופי טופי", אני אומר את האמת, והיא שקשה לי לחיות ולהבין אנשים כאלה. זה נכון שכל אחד יכול להאמין במה שהוא רוצה, אבל אותי אישית מרגיזה האמונה הזו... אני לא מסכים איתם וגם כועס עליהם, אבל אני מודע לעובדה ש...אין לי מה לעשות עם זה, הם זה הם ואני זה אני

UnderTHE Bridge

New member
...

אתה לא יכול להכניס "אני כועס עליהם" ו"הם זה זה הם ואני זה אני" באותה פסקה. אתה כועס עליהם רק כי הם לא אתה ולא פועלים לפי העקרונות שלך. זה קצת לא יפה

Nens333

New member
זה לא סותר

אני כועס על האמונה העיוורת, אני כועס על ההסתמכות על חוקים פרימיטיבים. יחד עם זאת אני מבין ומודע לעניין שאני כנראה לא יכול לגרום להם לשנות את צורת החיים, שלדעתי מבזבזת זמן יקר מהחיים החד פעמיים שיש לנו. אני יודע שזה נשמע שאני מנסה להשתלט על העולם עם התאוריה שלי (מוחעחעחע
), אבל אני באמת חושב שהם מסתמכים על חוקים ואמונות ש...זמנם תם בתקופות קדומות יותר. אל תסתכלו עליי כעל סטיראוטיפ כאחד ששונא דתיים ולא יודע מה, תנסו באמת להבין מה אני חושב

chyio

New member
יש כאלה ויש כאלה. אתה לא יכול להכליל

את כל המאמינים. אני אישית מכירה דתי שאין לו בעיה עם הומואים. אז כן, אין להם קשר לעיקרון הדת, הם עושים איתה מה שהם רוצים והורסים.

Nens333

New member
אני אסביר...

אני לא מכליל, מודע לעניין שרבים מהמאמינים ומהדתיים הם ליבלרלים הרבה יותר מחלק מהלא מאמינים. אבל אני לא יכול להתעלם מהעובדה שיש אמונה באיזו ישות עליונה ששולטת בעולם. לא הכללתי, לא אמרתי ש"כל המאמינים הם ככה וככה", אלא אמרתי שאני לא אוהב את העובדה שיש עדיין אנשים שמאמינים באותה ישות עליונה. זה לא אותו הדבר... הכללה זה "כל ה_____ הם _____", והבעת דעה יכולה להיות "אני לא אוהב אנשים כאלה, לדעתי הם טועים". מקווה שיש ביננו הבנה...

GM1988

Well-known member
אני לא רואה שאתה יותר טוב ממנה.

תשים לב, אתה והיא עושים את אותו הדבר - אומרים לאנשים מה לעשות, וצריך לקחת בחשבון שלא לכל בן אדם מתאים שיגידו לו במה לבחור להאמין או מה לעשות. היא שיתפה בוידאו שבו היא טוענת שהשיר של גאגא הוא לא נעים לה, עצוב לה שגאגא לקחה דמויות מהברית החדשה ודיברה בכזו התבטאות עליהם, ואפשר להבין אותה, הרבה יבינו וייתמכו בדעתה . אתה אומר שהיא חיה חיים פרימיטיביים, שהיא מבזבזת זמן מהחיים שלה כדי לחיות לפי סטראוטיפים שחינכו את הנוצרים אליהם. אתה שופט אמונה באלוהים, וזה אומר שאתה לא מסוגל לקבל אמונה וחייו של האחר, מה שמוציא אותך בחור מתנשא לחלוטין. מהצד שניכם עושים את אותו הדבר, רק כל אחד בכיוון שמתאים לו/ה. ואם כבר, אני מאמין אמונה טהורה ואמיתית בקיומו של אלוהים, אני מעריץ את היישות הזו ואני קיים בזכות היישות הזו . כשאני מסתכל על החיים שלנו, על הכדור הארץ שלנו, על החלל שלנו, אני יודע שלולא מישהו גאוני היה חושב על כל הרעיון הזה, שום דבר מזה לא היה קיים. הבעיה היא, שאנשים הפסיקו בכלל להכיר בדברים שישנם סביבם, הפסיקו להעריך את מה שהם מקבלים ומה שהאל העניק לכל אחד מאיתנו. זו הבעיה בעיניי. מצד שלישי, אולי כך זה אמור להיות. אני מאמין שהיוצר של כולנו, הוא החליט שגם אתה וגם היא, וגם אני, נחשוב ונפעל כפי שאנחנו פועלים, כי זה משרת את העולם הזה באיזשהו אופן. כל דבר הוא למען מטרה נעלה, אז מי אני שאשפוט בכלל ...

Nens333

New member
../images/Emo4.gif

תבין, כל העניין הזה והדעה שלי בנושא הזה מתבססת על עובדה פשוטה- (שלדעתי) אין אלוהים. מתוך אותה דעה אני מסתכל על אנשים שחיים לפי אותה אמונה, ומה לעשות, שופט אותם על זה. אי אפשר להיות אובייקטיבי, אני לא רוצה להיות אובייקטיבי ואני לא יכול להיות אובייקטיבי. אתה הולך לפי סטריאוטיפ ואומר שאם אני לא מאמין שיש אלוהים ומתנגד לדת, אז מן הסתם אני מנסה לומר לאנשים מה לעשות. אני לא אמרתי לאף אחד מה לעשות, אלא אני נתתי את דעתי על סוג החיים הזה. לא אמרתי לכם לעשות שום דבר, זה הסטראוטיפ שקופץ לך לראש מיד כשאתה פוגש מישהו שמתנגד לדת. אפשר עוד להתווכח הרבה על קיום או אי קיום אלוהים, אבל אנחנו לא נצליח לשכנע אחד את השני. תמיד יש את הספק, גם לי וגם לך יהיה תמיד ספק באמונה שלנו על קיום / אי קיום אלוהים. אני לא כופה עלייך לא להאמין, אלא נותן את דעתי בלבד על היותך מאמין (בין אם תאהב את זה ובין אם לא). אני ממש מקווה שלא נפגעת ממני, ומאוד מקווה שכל הדיון הסוער הזה (שיצא משליטה קצת) לא ישנה את היחס אליי ואל אחרים. כי בדיוק כמו שאמרתם, אתם צריכים לקבל את ה"שונה" (שבמקרה הזה התברר שזה אני), ולתת לאנשים עם דעות מנוגדות לשלכם לחיות לפי רצונם.

GM1988

Well-known member
אין לי בעיה עם מה שאתה אומר .

לכל אחד יש את ההשקפה שלו על החיים, וסבבה לכולנו . נכון או לא נכון - לא רלוונטי במקרה זה או שום מקרה אחר בעצם.

או...קיי, רגע.

חבל שאת ככה שונאת אנשים בלי להכיר אותם בכלל. אני הומוסקסואל ואני דתי, ולא רואה בזה סתירה. לפי מה שאני מאמין, הדת צריכה להשתנות ולהתאים את עצמה ל-2011, כי... ככה זה, מה לעשות. אני ועוד הרבה דתיים חושבים ככה. הדת ממש לא מטיפה לגזענות, יש בה המון צדדים יפים שמטיפים לאהבה. נא לא להכליל, ובוודאי לא לשנוא אנשים בגלל האמונה שלהם

למעלה