אני לא רואה שאתה יותר טוב ממנה.
תשים לב, אתה והיא עושים את אותו הדבר - אומרים לאנשים מה לעשות, וצריך לקחת בחשבון שלא לכל בן אדם מתאים שיגידו לו במה לבחור להאמין או מה לעשות. היא שיתפה בוידאו שבו היא טוענת שהשיר של גאגא הוא לא נעים לה, עצוב לה שגאגא לקחה דמויות מהברית החדשה ודיברה בכזו התבטאות עליהם, ואפשר להבין אותה, הרבה יבינו וייתמכו בדעתה . אתה אומר שהיא חיה חיים פרימיטיביים, שהיא מבזבזת זמן מהחיים שלה כדי לחיות לפי סטראוטיפים שחינכו את הנוצרים אליהם. אתה שופט אמונה באלוהים, וזה אומר שאתה לא מסוגל לקבל אמונה וחייו של האחר, מה שמוציא אותך בחור מתנשא לחלוטין. מהצד שניכם עושים את אותו הדבר, רק כל אחד בכיוון שמתאים לו/ה. ואם כבר, אני מאמין אמונה טהורה ואמיתית בקיומו של אלוהים, אני מעריץ את היישות הזו ואני קיים בזכות היישות הזו . כשאני מסתכל על החיים שלנו, על הכדור הארץ שלנו, על החלל שלנו, אני יודע שלולא מישהו גאוני היה חושב על כל הרעיון הזה, שום דבר מזה לא היה קיים. הבעיה היא, שאנשים הפסיקו בכלל להכיר בדברים שישנם סביבם, הפסיקו להעריך את מה שהם מקבלים ומה שהאל העניק לכל אחד מאיתנו. זו הבעיה בעיניי. מצד שלישי, אולי כך זה אמור להיות. אני מאמין שהיוצר של כולנו, הוא החליט שגם אתה וגם היא, וגם אני, נחשוב ונפעל כפי שאנחנו פועלים, כי זה משרת את העולם הזה באיזשהו אופן. כל דבר הוא למען מטרה נעלה, אז מי אני שאשפוט בכלל ...