השיר judas של ליידי גאגא שמעו לנערה זאת

Nens333

New member
אני בן ../images/Emo13.gif

קודם כל, אני לא שונא את כל הדתיים... שיש בי "חוסר אהבה" מסוימת מהם, אבל זה רק בגלל האמונה שלהם באלוהים (זה פשוט משהו שאני לא מקבל...). אני חושב שאתה יותר מסורתי מדתי... כי תראה, כל הקטע של הדת לא משתנה מתקופה לתקופה. גם לדעתי אנשים צריכים להתקדם לשנת 2011, אבל (לפי מה שאני מבין) הדת לא משנה את עצמה... אם אתה מאמין שיש אלוהים ושהוא חצה את ים סוף ושאני לא יודע מה, מה שונה החוק של אז לגבי איסור משכב זכר להיום? שתבין, אני לגמרי מתנגד ל"חוק" הזה, אבל אני לא מבין איך אתה הופך את העניין להתקדמות של הדת... אני מבין שאתה רוצה לשמר את המסורת היהודית, אבל אני לא מבין איך אתה עושה את זה. ובצורה קצת יותר אישית- כל כך מוזר לי שאחרי שגילית שאתה הומוסקסואל, עדיין נשארת באמונה הדתית... זה באמת נושא שמעניין אותי.

limors2

Active member
עד עכשיו שתקתי, אבל די.

אין לך שום זכות לצאת כלפי אנשים באמירות של "אתה מסורתי יותר מדתי". אתה לא אוהב את הדת וחושב שהיא דבר שטותי. בסדר, זכותך. אבל כמו שלך יש זכות לחיות עם האמונות שלך ככה לכל אחד יש זכות לחיות עם האמונות שלו, בלי לתת חשבון שאיפשהו שם יש מישהו שחושב שזה שטויות והמצאות. תחשוב עם עצמך מה שאתה רוצה, אבל תתן לאחרים לחיות עם האמונה שלהם. ואם אתה בכלזאת רוצה להתווכח עם אנשים על דת ויהדות, לתפוז יש מלא פורומים אחרים שיתאימו לנושא הזה. הפורום הספציפי הזה לא מיועד למטרה הזו.

Nens333

New member
לא מחפש לריב עם אף אחד, ההתנפלות פה היא עליי!

גם אני חשבתי שהשיחה בנושא יצאה משליטה, אבל כל פעם צצה הודעה חדשה כתוגובה אליי...! אז מה, לא לענות? הדברים שכתבתי עוררו אצל אנשים רגשות, אז הם גם הביעו אותם. משום מה הדבר ירד לפסים אישיים, כשבכלל ציפיתי מהחברים פה לדיון ענייני ומעניין. חוץ מזה, אני לא הכרחתי אף אחד לעשות שום דבר ולא הכרחתי אף אחד להאמין בשום דבר! הבעת דעה לא פוגעת בחוקי הפורום...! אני לא תקפתי ולא יצאתי על אף חבר פה בפורום, אני הבעתי את דעתי על דת...! לא מבין מה הרגיז אותך בזה שאמרתי שהוא מסורתי יותר מדתי... מה יציאה פה? זה פוגע? מעליב? אני לא רואה את זה כפוגע או מעליב. אם הדברים לא הובנו אז הכוונה הייתה שאני רואה הבדל בין דת למסורת. לא יותר ולא פחות... שוב, לא רואה מה פוגע בזה... לא שללתי מאף אחד לחיות כמו שהוא רוצה! כל ההתנפלות עליי גרמה לי לחזור שוב ושוב על דבריי, וזה נראה כאילו אני מטיף למישהו. יכלה להיות פה שיחה מעניינת ופתוחה על הנושא, ובמקום זה אנשים נפגעים ויורדים לפסים אישיים. אם מישהו נפגע באופן אישי מדעתי אני מדגיש שלא הייתה שום כוונה לפגוע ומבקש סליחה מהניפגעים. שוב, לא ציפיתי שאנשים פה יפגעו, אלא ראיתי היזדמנות לדיון פתוח.

chyio

New member
דיון פתוח? ../images/Emo3.gif

זה ממש לא היה דיון פתוח, היית אטום לכל מה שאמרו לך. במקום לומר סבבה, אני מקבל את זה, או להתעניין, לשאול, למה ואיך אתה או את רואים את הדת בעיניכם פשוט יצאת כנגד כולם. אפחד גם לא אמר שפגעת בחוקי הפורום.

Nens333

New member
???

יצאתי נגד כולם? ממש לא! אני לא רואה את זה ככה... ממש לא הייתי אטום ואני תמיד אשמח לשמוע עוד דעות בנושא... לא סתמתי את הפה לאף אחד. הדעות שלנו מנוגדות, אז אתם הסקתם שאני אטום ולא מקשיב. אפילו כתבתי ל"הגענו לשומקום" שאני אשמח לשמוע על חייו כהומוסקסואל דתי ושזה נושא מעניין.

chyio

New member
רק לפני כמה ימים הייתי באוטובוס

ומישהי זיהתה את הסמל של הקעקוע שלי (סמל של נקבה בצבעי הגאווה) וראתה גם את הקעקוע השני שלי שיש בו מגן דוד ושאלה אם זה לא סותר אחד את השני. לא בעצבים או בציניות, אני באמת ממליצה לך לחפש יותר מאמרים שמראים את הצד היפה בדת, כי באמת יש בה המון חוכמה מעבר לאיסורים הנוקשים. גם אני הייתי פעם ממש סקפטית בנוגע לנושא הזה כי כל מה שראיתי זה רק את המגבלות

Nens333

New member
אני בטוח שיש הרבה צדדים יפים לדת ../images/Emo13.gif

אני מודע לזה שבזכות הדת אנחנו לא רוצחים, גונבים כו', כי אלה חוקים שנטמעו בבני האדם, והם הגיעו מהדת. בוודאי שיש לדת צדדים יפים, אבל אני לא מסכים עם כל כולה. בואי נגיד שאני לקחתי מהדת את מה שאני מסכים איתו (ערך החיים, ערך לרכוש וכו')...
שמח שבכל זאת הצלחנו לדבר על הנושא מבלי לפגוע או להיפגע, תמיד שמח לשמוע וללמוד עוד

chyio

New member
אני שמחה שאנחנו מסכימים!

סליחה על ההתנפלות.

limors2

Active member
../images/Emo45.gifאולי קצת הגזמנו עם זה.

כולנו צריכים לזכור בדיונים כאלה שלכל אחד יש את הדיעות שלו, ושיש הבדל בין דיון עם דיעות אישיות לבין הקטנה של הדיעות והאמונות של האחר. ננס, אם נפגעת יותר מדי אני מתנצלת, לא התכוונתי להתפרץ ככה.

Nens333

New member
לא התפרצת, מילאת את תפקידך כמנהלת ../images/Emo13.gif

בתור מנהלת זה חלק מהתפקיד שלך, לשמור על הסדר והאנרגיות הטובות פה. אז את מילאת את תפקידך
יכול להיות שאמרתי דברים שהייתי צריך לשמור לעצמי (וזה מופנה לכולם), אז אני מתנצל אם מישהו נפגע ומקווה שלא הרסתי משהו ביחסים הדיגיטליים ביננו

limors2

Active member
איזה אנרגיות טובות עשיתי עם ההודעה שלי?../images/Emo3.gif

זה שאני מנהלת לא נותן לי זכות לנבוח עליך. סליחה, באמת. וגם אני מקווה שכלום לא נהרס. מבחינתי, היה לנו דיון סוער (יותר מדי) ועכשיו הכל בסדר!

sexon4

New member
אני בשוק!!

זה פרודיה? זה אמיתי? הבחורה הזאת ממש אומללה! ג'ודס זה ג'יזס? מה הקשר?! השם ישוע ויהודה זה בכלל לא מאותו מקור! זה סתם נשמע לה אותו דבר אז היא זורמת עם זה?! מזה השטיפת מוח הנוצרית השטחית הזאת שהעבירו לה בשכל.... גן עדן גן עדן גן עדן..... מזה האובססית גן עדן הזאת, מזה המשפט הזה שהיא עושה לכל האנשים האלה שהיא לא מכירה בכלל? מיזאת בכלל? צריכים להציל את הילדה הזאת, הנפש שלה ממש מעונה... מה שנקרא disturbed.... לשלוח לשם בריאות הנפש מהר..

Nens333

New member
אני בא איתך! ../images/Emo190.gif

מה לעשות, מעדיף להנות עכשיו ולא מחר

sexon4

New member
הייתי רוצה להיות בגהנום עם ההומו החתיך ההוא:)

מהתגובה המצחיקה והשנונה :)

UnderTHE Bridge

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

הומו החתיך גם חכם וגם מצחיק! ~לחן צופים עממי
~

למעלה