קלייטון.כנראה שאתה מסוג האנשים החייבים לומר את המילה
האחרונה.
לכן אאפשר לך להגיב על פוסט זה שלי ולא אמשיך להתנצח איתך.לא מסיבה כי טענותי חלשות יותר אלא מכיוון שיתכן ואין עניין לגולשים בפורום בהמשך שירשור זה.
אגב,אני סבור כי כל מי שעקב אחרי הפוסטים שלי בפורום זה יכול היה להתרשם כי אני משתדל לענות מניסיוני ללא נקיטה בייצוג של צד אחד תמיד.
בהחלט נתתי לא מעט עצות לשוכרים שניתקלו בבעיות עם המשכירים וצידדתי לא פעם בעמדת השוכרים.
בנוסף, אם תרשה לי,אציין כי מה שמוצא חן בעיני בפורום זה היא העובדה כי רוב הכותבים בפורום לרבות מנהלת הפורום מגיבים לעניין ואינם יוצאים מנקודת מבט בלעדית של הסטטוס שלהם בין אם הם המשכיר או השוכר.
כך גולשי הפורום יכולים לקבל עצות מועילות אשר אינן עצות של מה שקרוי בשוק ההון "בעל עניין" אלא מתייחסות לגופה של הבעיה.
לפי תגובותיך לפוסטים שלי בשירשור זה אני מתרשם כי אתה מגיע עם דעה שבויה של צד השוכר בלבד.אינך מוכן כלל להבין כי יש גם צורך להתחשב בצרכים של המשכירים.
זכותך ,אבל אתה עם נטיה כמעט תמידית ורואה רק צד אחד במשוואה ואינך מוכן לראות ולהתחשב בצרכי הצד השני שהוא המשכיר.
מעבר לכך ,לדוגמא אתה רושם ,מאיפה למשכיר הידע מי גר בדירה ואם ישנם אורחים של השוכרים ולכמה זמן הם באו ושעצם הידיעה או שאלה של משכיר את השוכר בנדון מלמדת על משכיר הזוי שנכנס "לחיים" של השוכרים
משפטים אלה שלך מלמדים יותר מאלף עדים כי אתה ממאן לראות את הצורך של המשכיר ושבוי רק בהצגת הצידוק לעמדת השוכר בלבד.
לידיעתך ,לא מעט שוכרים אשר להם קשרי אנוש טובים עם המשכירים מודיעים ביוזמתם למשכירים על אירוח זמני של בני משפחה אשר לדוגמא הגיעו מחו"ל ושוהים בדירה או על חבר או חברה אשר גרים בדירה באופן זמני מספר ימים בשבוע.
התנהגות זו מלמדת על שוכר אכפתי שמבין כי תקופת השכרת הדירה על ידו היא תקופה זמנית ,זכותו לארח אבל אין לו זכות להכניס דיירים נוספים לדירה באופן קבוע ללא הודעה על כך למשכיר.
אתה כנראה מסרב להפנים כי מעמדך בדירה הוא שונה ממעמד המשכיר אשר הדירה בבעלותו.
אתה כשוכר, זכויותיך נובעות מחוזה השכירות ומעמדך בדירה זמני כאורך חוזה השכירות.
אני סבור כי כאשר תהיה דירה בבעלותך אולי תצליח לראות ולהפנים גם את האינטרסים של צד המשכיר.
לא מתפקידך לעשות את חשבון המשכיר שאתה משלם לו כביכול את המשכנתא על הדירה.הסתכלות כזו מתסכלת,ברור לי, אבל כל עוד אנו חיים במשטר כלכלי כזה תמיד יהיה אי שיוויון.
דעתי האישית היא שחבל באמת על הכסף של השוכרים.היה עדיף להם לקנות דירה ולשלם משכנתא עליה בגובה השכירות מאשר לשלם על שכירות למשכיר.
לצערי ההתייחסות שלך ,העולה מכתביך ביחס למשכירים מעבר להיותה חד צדדית גם פוגעת בציבור שלם.
אני חוזר על המנטרה שלי .יש משכירים הזויים ולא הוגנים ויש שוכרים כאלה.אבל לא כולם כאלה ואני מצטער בשבילך אם אלה היו המשכירים שלך.
יתכן ובחברה אוטופית ומשטר כלכלי שונה היית מקבל חלק מבעלות על הדירה לאחר מספר שנות תשלום שכ"ד.
אנחנו לא נמצאים שם ואין להוציא את כל המרירות שצברת עם השנים על צד אחד בלבד.נסה מדי פעם לנסות ולהבין את צורכי הצד השני.
כך אני עושה ובטוח כי אם תנסה זה יעשה אותך קשוב יותר לצרכי הזולת בכל תחומי החיים.
סיימתי.
משאיר לך את זכות המילה האחרונה .....אני יודע שהיא תבוא