השכרת דירה והסכם לא כתוב.

• פותח הנושא lili5
  • פורסם בתאריך

lili5

New member
השכרת דירה והסכם לא כתוב.

תוכן: שלום רב,
למודעה שפרסמנו להשכרת דירה, הגיעו זוג הורים וילד כדי לראות את הדירה, אך לאחר שראו את הדירה הלכו כלעומת שבאו. לאחר מספר ימים חזרו עם ילד בוגר ואז החלה האמא לבקש כל מיני שינויים ושיפורים שנערוך בדירה כדי שתתאים להם למגורים. התחלנו לערוך את השיפוצים הנדרשים וביקשנו לערוך עימם חוזה שכירות. האישה אמרה שהם נוסעים לחו"ל לחופשה קצרה וכאשר יחזרו בתאריך מסויים, תדבר איתי. בנוסף נתנה לי את מספר הטלפון שלה. המשכנו להשקיע כספים וזמן בשיפוצים כדי לסיים עד שיחזרו מחו"ל. יום למחרת המועד שבו היו אמורים לחזור מחופשתם, הודיע לי הבן הבוגר כי יש בעיה בחלונות הדירה כי הם עשויים מעץ והרוח חודרת דרכם. אמרתי לו שגרנו בדירה הזו 25 שנה עם אותם חלונות ולא היתה בעיה של חדירת רוחות. אבקש לציין שהם לא ביקשו להחליף את החלונות לחלונות אלומיניום וגם בפעם השלישית שהגיעה האישה לראות את מערכת החשמל, לא אמרה דבר לגבי החלונות. היא ציינה עוד שברצונה לשים את המדיח בנישה מסויימת במטבח ויש צורך להכין את הנישה עבור המדיח שלה. לא עזרו לי ההסברים בעניין החלונות, הם פשוט איחלו לי בהצלחה (רמז עבה שלא ישכרו את הדירה). השיחה היתה טלפונית.
האם ניתן לתבוע על הוצאות בדבר השינויים שדרשו מאיתנו ולא שכרו בסופו של דבר, למרות שלא היה הסכם כתוב?

למעלה