השכרת רכב עם כלב + קניית כלוב טיסה - לוס אנג׳לס

ilanvag

New member
לפחות הוא נובח...

אם גנב היה מגיע אלינו הביתה, בזמנו, הגולדנית שלי הייתה עושה כל מה שהיא יכולה בשביל למצוא חן בעיניו, להראות לו היכן הייתה הכספת וכל הדברים החשובים - רק בשביל לקבל ליטוף או שניים...

&nbsp
(וככה בדיוק כל הרטריברים שאי פעם יצא לי לפגוש...)

KallaGLP

New member
טוב, עוד חסר שלא היה נובח בכלל.

בתור פירנאי הוא אמור להיות כלב שמירה והגנה, אז אם הוא לא מתריע בפני זרים משהו באמת לא בסדר איתו. לעומת זאת גולדן מעולם לא היה כלב שמירה, יש לגזע הזה ייעוד ומעלות אחרים לגמרי. מה לעשות אם במקרה הפורצים הפוטנציאליים (שרק לא יבואו) מרוויחים מזה.

KallaGLP

New member
דבריך מחמיאים מאוד (כן, אני יודעת, זו מחמאה לכלב בלבד,

אבל יש לנו משום מה נטייה מוזרה להתגאות במחמאות האלה כאילו הופנו אישית אלינו), אך לא יהיו גורים. אני נגד הרבעת כלבים, שלא לדבר על כלבים לא גזעיים. הכלבים והחתולים שאנו לוקחים אלה רק כאלה שננטשו, ממכלאות/עמותות/רחוב ואני לא מסוגלת לחשוב על גורים חדשים שנולדים כל עוד אין מספיק בתים לבעלי חיים שכבר קיימים.

shira034

New member
מספר תהיות

כמה נחמד מצדכם שבחרתם לצרף את כלביכם לארצות הברית בעוד רבים היו בוחרים למסור אותו למשפחה מאמצת :) הייתי ממליצה בחום לבדוק את תנאי ההטסה של בעלי החיים בחברת התעופה איתה אתם נוסעים, הטיסה הארוכה לארצות הברית בהיעדר תנאים הולמים עלולה לגרום לפגיעה בכלב. לגמרי הכלוב, אין לי נסיון בהטסת בעלי חיים, כך שאין לי דעה בעניין.
&nbsp
לגבי השכרת הרכב לוס אנג'לס הייתי ממליצה לך לבדוק מחירים באלבר. הם עובדים עם חברה בין לאומית בשם טריפולי דולר. לא מזמן חזרנו אני ובן זוגי מביקור בארצות הברית והשכרנו דרכם. השירות היה מעולה והמחירים היו סבירים ביחס לשאר החברות. למרבה צערי, רק כשחזרתי ארצה גיליתי שהם יצאו במבצע שבעבור כל השכרת רכב בארה"ב מקבלים שדרוג חינם לרכב גדול יותר. בקיצור, ממליצה לך לבדוק. טיסה נעימה ונשיקות לנסיך הקטן.
&nbsp
&nbsp

KallaGLP

New member
אישית, לא הייתי מסוגלת למסור כלב או חתול.

זה כמו למסור בן משפחה מבחינתי.
את צודקת, ראוי לברר את תנאי ההטסה. אצלנו למשל חברת התעופה העבירה את כל הטיפול בהטסת בעלי חיים לחברה נפרדת שפעלה מטעמה ודאגה לכל שלבי ההטסה, החל מהוראות ללקוחות המשתמשים בשירות ומהכנת הניירת וכלה בדאגה לבעלי החיים בזמן הטיסה עצמה. למשל, אצלנו הם אמרו שחייבים הפסקה של שש שעות לפני טיסת ההמשך, שבמהלכה הם מוציאים את בעלי החיים מהכלוב, מטיילים איתם ומאכילים אותם מעט. כך יצא שטיסת ההמשך שלנו הגיעה כמה שעות לפני שלהם והספקנו להשאיר את הציוד שלנו במגורים ולנוח מעט, ואז לבוא בכוחות מחודשים לאסוף את בעלי החיים מהשדה. זה היה מאוד נוח כי עם כל הדברים לא ברור איך היינו נכנסים כולנו ברכב אחד, וגם היינו צריכים להתמודד עם 3 ילדים עייפים מהטיסה בנוסף לבעלי החיים. האמת שלפני שבאנו לאסוף אותם בשדה התעופה מאוד חששנו מהמצב שבו נמצא אותם, אך גילינו ששלושתם, כלב ושני חתולים, היו במצב טוב ומאושש, נקיים לגמרי כמו גם הכלובים שבהם שהו. גם תהליך השחרור עצמו היה מהיר וחלק (שלא לדבר על כך שהרבה יותר קל להתמקד אך ורק באיסוף בעלי החיים, ללא כל המטען הנוסף שהגיע על הטיסה שלנו). אף על פי שלא ידענו מראש איך זה יתנהל, בדיעבד היינו מאוד מרוצים מהטיפול שבעלי החיים זכו לו ומיתרונות השיטה גם עבורנו.

Boolintz

New member
אני חופרת בפורומים ובלוגים בעניין כבר הרבה זמן

לצערי אנחנו נאלצנו לבחור ואת החתולים שלנו אנחנו משאירים בבית, מצד שני זה לשנתיים, אז אני מעדיפה לא להעביר אותם את הטראומה הזאת פעמיים.
בינתיים הטיפ המרכזי היה ״להציק להציק להציק״ משבוע שבועיים לפני הטיסה ובכל שלבי העלייה למטוס ובטיסה עצמה.
בינתיים אל על לא מראים מכיוונם התרגשות מיוחדת בנושא (לשמחתנו זו טיסה ישירה), אבל אני אאמץ את הטיפ הזה כמיטב יכולתי.

תודה על ההמלצה על החברה - בינתיים לפי דברים אחרים שקראתי נראה שעדיף שאשכיר רכב מהארץ כדי לחסוך את עלויות הביטוח הגבוהות, אבל אני אעשה חיפוש על החברה, זה יהיה נחמד להגדיל את הרכב.

תודה!

KallaGLP

New member
חמודי. הוא לא נראה לי גדול במיוחד,

אז הכלוב שלכם אמור להיות הרבה יותר זול וגם יהיה לכם קל יותר למצוא כזה.
ברור שכשנוסעים לתקופה מוגבלת השיקולים עשויים להיות שונים, במיוחד אם יש אנשים קרובים ואמינים שאפשר להשאיר איתם את החתולים. אם כי אני מכירה חתולים שעברו משבר קשה כשבן בית שהיו קשורים אליו נסע, אפילו שהם נשארו בסביבתם המוכרת ועם אנשים אחרים שהיו רגילים אליהם מקודם. בכל אופן כל אחד והשיקולים והאילוצים שלו, אני דיברתי רק מנקודת המבט האישית והספציפית שלי, ולא התכוונתי לקבוע שזה מה שנכון לעשות בכל המקרים, התנאים והנסיבות עבור כולם. שיהיה בהצלחה ושהטיסה שלכם ושל הכלב תעבור בקלות.

Boolintz

New member
החתולים שלי רק רואים יד מלטפת והם מסודרים :D

כן, בינתיים הכלובים שראיתי נעים בין 600 ל800 ש״ח.
אני צריכה למדוד אותו ולראות מה הכי יתאים.
&nbsp
וזה ברור, כל העצות פה מאוד עוזרות, תודה! :)

shaharh2

New member
גם אני הבאתי שני חתולים לאחרונה

מפונקים ברמות על שלא ניתן לתאר. השתמשתי ב terminal4pets ולמען האמת שיגעתי אותם בשאלות רק כדי להיות רגוע. והייתי בסוף. והכל עבר מעולה. חשוב דווקא לא להעלות אותם על טיסה ישירה מתל אביב, כדי שכן תהיה להם הפסקה, גם אם בהתחלה זה נשמע פחות הגיוני. ה"חבר'ה" שלי טסו לוושינגטון עם לופטהנזה דרך פרנקפורט, בעלות כוללת של 2170$ כולל איסוף מחיפה וכל הניירת מסביב ובנזוגי אסף אותם משדה"ת בוושינגטון. הם הגיעו רגועים כמו שלא היו מעולם, למרות שלזכר הייתה "תאונה" בטיסה, אבל התאונה נספגה בחיתול, אז חוץ מקצת ריח ואולי אגו פגוע הוא היה בסדר. הם פה כבר שלושה שבועות ונראים כאילו לא חצו חצי עולם :) בהצלחה ולא לדאוג - חתולים שורדים!

ilanvag

New member
אם הוא באותה טיסה כמוכם, אז להזכיר לצוות כל הזמן,

ולוודא הן לפני ההמראה והן אחריה, שהם הפעילו את החימום ואת ויסות הלחץ בתא המטען - כדי שהכלב לא ימות.
&nbsp
אני מניח שכבר קראת את זה במספיק בלוגים ופורומים...

ליאת59

New member
אני חייבת להודות

שמעולם לא עלה בכלל בדעתי להעלות את עניין הכלב בהשכרת רכב. השכרנו פה רכב פעמים רבות, תמיד נסענו עם הכלב, אף פעם לא נאמר לנו אחרת ולא חשבתי לשאול (וגם לא ניסינו להחביא את הכלב). כל עוד הוא לא מלכלך או גורם נזק, לא רואה באיזו זכות חברת ההשכרה בכלל מגבילה אותי.. ואם כן, אז זו חברה שלא אשכיר ממנה שוב בעתיד.

בהצלחה במעבר!

Boolintz

New member
אנחנו למודי ניסיון מהשכרת רכב בארץ

שמחה לשמוע שאנחנו מגיעים למקום שזה לא עניין :) תודה!

למעלה