השלבים לבנית רעיון בשיר

קסנדרה*

New member
יופיייייי סנדרלין

אז הנה כולנו כותבים על יפו וכל אחד מתוך החוויות הזכוּרות לו - ראו כמה יצירות יכולות להכתב על כך. עכשיו קראי מה עניתי לאיציק בבקשה.

נסיון שפצור

משבצות משבצות של ארחי אספלט משתלבות בין ישן לחדש אם אקלף אותך בניין מפואר יתגלו לפני סודות כמוסים מן העבר גם הים של יפו מתנהג כמו אחרי שיפוץ כל גל חדש מטייח את החוף בעוד שכבה של.... זהו אין לי יותר משבצות משבצות של ארחי אספלט אחזות ידיים משלבות בין ישן לחדש ולחישות כאילו ישמעו מפיהן בהערכה יאמרו על הסטוריה אנו יושבות וקבוצת נערים הבזים לעתיק יקלפו בניין מפואר מבלי להבין כי סודות כמוסים נגלים מן העבר אפילו הים ביפו מתנהג כמו אחרי שיפוץ כל גל מטייח את החוף בעוד שכבה של שחזור אוי אני שונאת לכתוב בלחץץץץץ סליחה שזה לקח זמן ואולי זה לא הכי טוב
זה מה שיצא

קסנדרה*

New member
סנדרלין חמודה לא היית צריכה עכשיו ל

לעבוד על זה זה תרגיל שאת צריכה לשמור את כל השלבים ובפעם הבאה את מגיעה לכאן עם כל מה שכתבת מהשלב של הסקיצה הראשונית ועד לתוצאה הסופית -

הגעתי. מנסה את כוחי

פתה עם גבינה בולגארית אצל אבולעפיה, הים שמכה בגליו, סמטת הדגים, מגדל השעון והזמן שעצר מלכת

קסנדרה*

New member
חחחחחח פרח הרסת אותי עכשיו ולמה ?

כי אם זו סקיצה אני צנצנת ריבה. חחחחח נו מה יש כבר לעבוד על זה ? טוב אולי תנסי לתרגם לשיר מעגלי - בשביל התרגיל בלבד. עקרון ההזרה כבר קיים -

אוףףףףףף

שקיעות ישנות יורדות על סמטאות העיר אני פוסע בשביליה עמוסי הזכרונות, רחובות הולכים ומשתכחים את עולה מתוכן כציור דֶהֶה מתוך נצח מרחייך...

קסנדרה*

New member
למה אוףףףף למה ?

תעבדי על זה אבל למען התרגול תשמרי את הסקיצה הראשונית שהיא מצויינת וממנה תבני את היצירה , לפעם הבאה תבואי עם כל השלבים ונלמד איך את עובדת.

aiziq

New member
מקסים!

אהבתי במיוחד את "שקיעות ישנות". והרי בכל יום יש שקיעה אחת ולכן ביטוי שכזה יוצר תחושה של זמן אלוהי...

למעלה