השלמה מהנדסאי תוכנה לתואר

moshe1822

New member
השלמה מהנדסאי תוכנה לתואר

שלום אני הנדסאי תוכנה , ואני מחפש המלצה על מוסד לימודים שמתחשב בלימודי הנדסאי ונותן מספר נקודות זכות לתואר. תודה

vinney

Well-known member
רוב המוסדות מתחשבים

אתה צריך להגיש את התעודה והגליון ציונים לוועדה להכרה בלימודים קודמים במוסד בו אתה רוצה ללמוד, כדי לקבל תשובה מדויקת אילו פטורים, אם בכלל, תקבל. אין שום דבר אוטומטי, אבל אם הציונים טובים ולמדת במקום טוב - יכול להיות שתקבל פטורים ממבוא למדמ"ח, למשל.

moshe1822

New member
צריך גם פסיכומטרי ?

למדתי באחד ממכללות אורט , עם ממוצע ציונים 83 ו 92 בפרוייקט גמר. אני מעוניין בלימודי ערב ,וממש קשה להחליט איפה להתחיל לחפש. תודה

vinney

Well-known member
אני חושב שחוץ מהאוניברסיטה הפתוחה

בכל מקום צריך פסיכומטרי.

moshe1822

New member
באוניברסיטה הפתוחה יש אפשרות להצלחה בתואר

אני יודע שזו שאלה כללית , אבל אני ישמח לשמוע על אנשים עם נסיון בלימודים בפתוחה

moshe1822

New member
אם אפשרי ללמוד ולעבוד ?

איך מתנהלים הלימודים בפתוחה , מה רמת הלימודים ביחס למוסדות אחרים ,ובכלל אם מדעי המחשב זה משהוא שאפשר ללמוד בשיטת לימוד עצמי. תודה

vinney

Well-known member
יש פורום האוניברסיטה הפתוחה

(קישור בהודעות מנהלתיות בצד הפורום), שם תקבל את כל התשובות כתובות יפה במאמרים מוכנים מראש
בקצרה - אפשר ללמוד, אפשר לעבוד, והתואר מוערך מאוד.

Maxim K

New member
להגיד שהתואר מוערך מאוד זה לא מדוייק

יש כאלה שמעריכים אותו מאוד, ויש כאלה שדווקא מאוד מזלזלים בו.

vinney

Well-known member
זה נכון לכל תואר

אבל ככלל - הוא מוערך. אני אישית לא נתקלתי במישהו שמזלזל בו.

Maxim K

New member
נכון לכל תואר בהסתברות מסויימת

וההסתברות שמישהו יזלזל בתואר של הפתוחה גדול, תאמינו או לא, מההסתברות שהוא יזלזל בתואר של הטכניון. ככלל הוא מוערך? אני הייתי רוצה לראות סקר רציני אחד שאומר כך (אני לא טוען שזה לא נכון, אבל באמת הייתי רוצה לראות סקר כזה...) ואם אתה רוצה להיפגש עם אנשים שמזלזלים בו, אני יכול להפנות אותם אליך

vinney

Well-known member
תפנה אותי

אני אוכל לגרום להם להפסיק לזלזל, די בקלות, גם.

yaniv92648

New member
יכול מאוד להיות שכן..

אבל כרגע העובדות עומדות בעינן והתואר מוערך פחות מתואר של כל אוניברסיטה. (פרט לאוניברסיטת חיפה).

vinney

Well-known member
זאת דעתך, לא עובדה

אבל הדיון הזה מיותר לחלוטין, אתה לא תצליח לשכנע אותי, ואין לי שום עניין אפילו לנסות לשכנע אותך. אני מניח שתסכים איתי לפחות על כך שאני יודע לא פחות טוב ממך מה קורה שם בחוץ?

yaniv92648

New member
מסכים.

והאמת? אני חושב שאתה יודע יותר. אבל אתה לא מספיק אובייקטיבי בשביל לחשב (בערך) את הסטטיסטיקה הקרה שמסביבך כדי להגיע למסקנות שמרגיזות אותך במיוחד עקב הביסוס הטיפשי שלהן. (תנאי קבלה, וכו'...)

vinney

Well-known member
איזו סטטיסטיקה?

אתה רוצה סטטיסטיקה? תביא נתונים. אתה רוצה להגיד "זה ככה כי ככה אני, yaniv92648, אמרתי", כמו שעשית, תצטרך לקבל את העובדה שלי יש יותר ידע לקבוע טענות על סמך נסיון.

yael800

New member
מממ אני משלימה בפתוחה

וזה מאוד קשה ביחד עם עבודה, אבל אפשרי. בהצלחה

למעלה