השלמה מהנדסאי תוכנה לתואר

moshe1822

New member
תודה

הקורס אשנב למטמטיקה זה הכנה טובה ללימודי המטמטיקה במדעי המחשב ?

generala

New member
אז...

תגיד בגדול מה הממוצע ציונים... בעיקרון יש לך תואר במדעים , במדעים עם הדגשת מדמ"ח (מדעי המחשב) , במדעי המחשב (נטו) , ובמדעי המחשב בהדגשת מתמטיקה = פצצה של תואר לתעשייה בתחום הפיתוח. תבחר עכשיו מה שמתאים לך... בגדול אל תשכח לעשות אשנב למתמטיקה כי זו טעות לא לעשות (למדתי על בשרי = היו לי קשיי הסתגלות קשים במתמטיקה בגלל זה). מבחינת פטורים זה לא כ"כ משנה כי גם אם תקבל 30 נ"ז עדיין תצטרך לחזור על חומר כי הרמה גבוהה יותר מהנדסאי... אני למשל היה לי ממוצע ציונים סביר של 80 וקיבלתי איזה 16 נ"ז למדמ"ח ומתמטיקה ביחד (עשיתי הנדסאי אלקטרוניקה), ובלי קשר גם 36 נ"ז לתואר במדעים. ואני מצטער שלא התחלתי לגמרי בפתוחה ואני שוקל לוותר על הפטור של ה-16 נ"ז כדי ללמוד (עם חרב הבחינה מעל הראש = לימוד כמו שצריך) טוב ואיכותי את החומר האקדמי... וגם כי אני לא זוכר ברמה טובה את החומר מההנדסאי. אז אין כ"כ הרבה חשיבות לפטורים שאינם אקדמיים, ואתה תחוש בזה בהמשך.

moshe1822

New member
אני לא מצטיין , הממצועה שלי 83

אני חושב על לימוד מדעי המחשב או ניהול ומדעי המחשב. ואני אכן יעשה אשנב למתמטיקה ללא קשר לתחום התואר שאני ירשם. אם עושים 2 קורסים בסמסטר זה בערך 4 שנים ?

generala

New member
ועוד משהו

כל מי שאומר לך שהוא קיבל 30 נ"ז כי הוא מצטיין ו-24 נ"ז זה ל"רגילים" מדבר שטויות כי ככה זה אולי הולך במכללות (וגם הם מתחילים לרדת מזה היום), ולא באוניברסיטאות. באוניברסיטאות שוקלים ודנים ציון ציון כמה קיבלת (כל מקצוע לפי שיקולם האישי) ולאיזה קורסים אקדמיים הוא מקביל ! ברור שיש רף מקסימלי לנ"ז מההנדסאי, אבל זה ממש לא כמו שתיארו כאן בת'רד שלך עם "מצטיין" וכל זה...

למעלה