השם ישמו"ר

המשמעות של מו"ר בירושלים

בפורום בynet כתבו קצת מידע על הסיבה שצריך לאשר להעביר לירושלים את הנתונים של מו"ר. אני לא יודעת אם זה נכון, אבל הבחור טוען שהמידע הגיע מדפנה. http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2226-12851-16447807,00.html

morancho1

New member
זימונים למו"ר-שבוע הבא

התקשרתי לפנינה ואפילו הצלחתי לתפוס אותה!:) הזימונים למו"ר יהיו שבוע הבא בסביבות יום שני.. פיו עכשיו אני יכולה לישון בשקט.לפחות עד ליום שני:)

rannosha

New member
ככה גם אמרו לי

מהמרכז הארצי לבחינות והערכה כשהתקשרתי אליהם, הבחור אמר לי שיש חלק משותף לירושלים, אבל כששאלתי איזה חלק אמר לי שהוא לא בקיא בזה!!!!

morancho1

New member
לא. יש לי רעיון יותר טוב.

אוספים כמה מועמדים לרפואה בשביל המוטיבציה וכמה אסירים לשעבר בשביל הידע ופורצים לאוניברסיטה. מחר ב-2 בלילה נפגשים אצלי בבית בשביל התכנית הסופית.

סיון87

New member
נשימה עמוקה..

תודה, מורן!! לא ברור למה הם שלחו חלק לפני והתעללו בכל המועמדים הנטושים..

mmm wondering

New member
כרגע התקשרתי למרכז הארצי לבחינות

ומי שענתה לי בדקה ואמרה לי שאני ברשימת הזימונים ושביום שני היא תשלח לי את זה!! הוקל לי מאוד..אני ממליצה למי שלא קיבל זימון שיתקשר ויבדוק wish me luck :)

סטוקו

New member
משקלו של מור?

שלום לכולם אשמח אם מישהו יוכל לענות לי... מהו טווח הציונים שיכול מועמד לקבל במור? מה משקלו של ציון המור בחישוב הסכם הכולל (מור + פסיכו' + בגרות) באת"א ובטכניון?

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

טווח הציונים במו"ר הוא 150-250. המשקל שלו בסכם הסופי באת"א הוא 50% ובטכניון 30%.

סטוקו

New member
???

תודה! השאלה שלי קצת קטנונית אבל אני רוצה להבין איך משקללים ציון בערכים 150-250 עם ציון שערכיו מעל 714.09 (באת"א)? כמה נקודות ציון המור יכול להוריד או להוסיף לסכם הכולל בת"א? ואם כבר אני בעניין של לחקור את העולם היום- מה זה נצל"ש... בעצם נראה לי שהבנתי- "ניצול שירשור"?

לא יודעת

אני לא יודעת בדיוק איך הולך החישוב. אני רק יודעת שהמשקל של מו"ר בחישוב הסכם הסופי בתל אביב הוא 50%. ממה שאני זוכרת משנה שעברה, מו"ר יכול להוסיף או להוריד עד 10 נקודות בערך, יתקנו אותי המנוסים יותר אם אני טועה. אכן, נצל"ש זה ניצול שרשור.

viic

New member
מבחני מו"ר

אז בסופו של דבר איך מחשבים? מה זאת אומרת 50 אחוז ? אני שמעתי שנה שעברה אנשים שזה העלה להם 10 נק' וכאלה שזה הוריד להם 5 איך זה בדיוק הולך ? בתודה מראש

למעלה