השם ישמו"ר

מגד17

New member
לא יודע ... אני אתקשר ביום ראשון

ואשאל וגם לפני כמה ימים שלחו לי מכתב קבלנ להנדסה ביו רפואית על תנאי לשפר את הרמה באנגלית, אולי יעשו גם ככה ברפואה !

הסכם אפילו ירד, לא?

הרי יהיה עוד סבב אני מניח שאליו סף הזימונים יהיה נמוך יותר. השאלה אם זה נובע מזימון המוני או שפשוט יש למועמדים נתונים נמוכים יותר.

שנה שעברה התחילה מ-721.2 והגיעו

ל-714.9, אז אולי גם השנה זה עשוי לקרות, מי יודע. בהצלחה

asiuta

New member
איזה יופי

סוף סוף אחרי שראיתי את כל הסכמים המטורפים יש קצת נקודת אור...

ohad60

New member
אני איתך באותו המצב

אבל גם אם יורידו את הסכם ל709 (מה שלא יקרה כנראה) אז נצטרך להפציץ במו"ר ברמות שעוד לא נראו...... לכן היכונו לראיונות בבא"ש ולכל השאר בהצלחה במו"ר

asiuta

New member
בוא נהייה אופטימיים...

לא שב"ש זה רע, אבל אם הורידו מסכם 721 ל715 בשנה שעברה אז יש קצת תקווה גם לאת"א... האמת שכל הניחושים האלה עכשיו הם די מיותרים, נחכה עוד איזה שבועיים והכל כבר יתחיל להתבהר. באמת שיהייה לכולנו עוד מספיק לחץ.

דודשי

New member
חתכי קבלה

התפרסם סף הסכם הראשוני של ת"א והוא 715.09. כתוב באתר שזה סף גבוהה והוא יורד קצת עם הזמן. שאלתי היא: עד כמה הסכם יכול לרדת? כמה הוא ירד בשנה שעברה? הסכם שלי הוא : 709.85 מה הסיכוי שאזומן למבחן מו"ר?

ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

אם היית קורא קצת את ההודעות בפורום, היית רואה שדיברו בדיוק על הנושא הזה היום, בשרשור שמתחתיך...

hilushm

New member
כמה יזומנו למו"ר ומתוכם כמה יתקבלו?

וומה עם ב"ש? כמה מקומות יש שם? אמרו שהגדילו קצת את המכסה השנה, לא?

הגדילו את המכסה למרואיינים, לא

למתקבלים, וזה לא אומר משהו טוב. למו"ר, אם זיכרוני אינו מטעה, מוזמנים כ-200 (אני מעריך שהשנה המספר גדל, כיוון שאם קיים מישהו שעשוי להיות מזומן ע"י הטכניון ולא ע"י את"א, את"א תסתכל על נתוניו לאחר המו"ר וזה מוריד את הסף, סתם השערה).

למעלה