השמאלנות של נורטון

hungry penguin

New member
אני שמח שאת יודעת למה התכוונתי

בייחוד לאור העובדה שלא אמרתי שום דבר שמרמז שלדעתי "שחקנים לא צריכים להביע דעה בכלל," וכן אמרתי בפירוש ש"צריך לשים גבול לזה" וזה הכל. הוויכוח הופך למאוס, ואם כל הכבוד - זה באשמתך. אחרים לפחות מנסים להבין אותי או לשכנע אותי או לדון איתי בנושא. את פשוט קובעת דברים לא חד-משמעיים כעובדות ועוד דורשת שלא להמשיך בתגובות. מבחינתי את שקולה לאחות מקן הקוקיה.

מיצי007

New member
לא אמרתי שהוויכוח הפך למאוס

פשוט זה כבר לא קשור לפורום. יש כל כך הרבה פורומים בתפוז-למה לדעתך פורום הערצה לשחקן הוא הפורום המתאים לכך. אני לא קובעת עובדות,אני אומרת את דעתי,אתה זה שהחלטת שצריך לראות סרטים ולחפש את הדעות הנסתרות של כל יוצר סרט לא? עזוב באמת,הנושא מאוד מעניין אותי,והייתי שמחה להמשיך בכך אבל חוקים קובעים שמשהו חורג מנושא הפורום יש להפסיקו. אני לא קובעת שום דבר כחד משמעי,וכל האנשים שדיברו כאן דיברו כמוני וגם אני ניסיתי להבין אותך. וכן,כנראה שאני האחות מקן הקוקיה...מה לעשות

BigFatLips

New member
זוהי בסך הכל דעתו

לאדואד יש דעה פרטית, בדיוק כמו לכל אדם אחר. רק בגלל שאתה לא מסכים איתו זה לא אומר שהוא סנוב. וחוץ מזה אין שום קשר בין הדעות הפוליטיות שלו לכשרון שלו כשחקן, אז מה זה משנה בכלל?

חולוני

New member
ממש משעמם לך בחיים הא?

ורגע, אם הוא שמאלני, אז למה שהוא יעשה סרטים ימניים? עוד מעט גם תגיד שבגלל שהוא אוהב היספניות עם חזה גדול (סלמה הייק), ולא מרוקאיות מאשקלון, אז זה עוד סימן לכך שהוא שונא ישראל. ואם תגיד שהוא שונא גם את דובי גל, אז זה בכלל ישבור אותי.

Dorfl

New member
כן, זה ממש מעצבן כשלמישהו יש דיעה

כן, זה ממש מעצבן כשלמישהו יש דיעה משלו, נכון? ואפילו יותר מעצבן כשהוא מחליט שזכותו לחופש הדיבור זה משהו שלא צריך להשאר רק על הנייר, אה? הגעתי לפורום הזה דרך חיפוש הפורומים ההזויים ביותר, דרך אגב. הוא שחקן מצוין, אבל... נו באמת! כמה פתטי...

מיצי007

New member
קודם כל תני לי לברך אותך

על הגעתך לפורום,דבר שני...אני חושבת שאת צודקת. וחולוני-אין כבר היספנית עם חזה ענק ופיטמות שלא מהעולם הזה,הם נפרדו. והוא
בדובי גל
מי לא

למעלה