רוב המלאכות שלהן זה חרטטות.כל שהם יודעים להיות...זה בורג.
זה חלק מהותי..לשמור על הברגים...רוב המלאכות שלהן זה חרטטות.
תרבות תיאטרון אומנות ספורט גלי צהל עתון במחנה אקדמיה למדעי המגדר והטירלול ועוד אינספור חרטטות.
אפילו כשהקימו קולחוזים, שקראו להם קיבוצים הם לא היו כאלה בעלי מלאכה גדולים והציבור היה צריך לממן במיליארדים את הבלוף הזה.
זה חלק מהותי..לשמור על הברגים...
ברגים
השמאלנים מדברים על מלאכה? בסך הכל חינכו אותם להיות בורג במערכת.
מה זה ימני? חונך במערכת החינוך השמאלנית.כאילו שימניים וחרדים לא מחונכים להיות "ברגים"![]()
![]()
אבל כברגים איך הם ישרדו כל עוד הם מפנטזים על ישות דמיונית?אבל למה שהחרדים יטרידו אותי? מה הם רוצים..? פיסת אדמה על כדור הארץ. לא את כל כדור הארץ.
תראה..לפחות יש להם עשה לך רב...ויישות דמיונית.אבל כברגים איך הם ישרדו כל עוד הם מפנטזים על ישות דמיונית?
תראה..לפחות יש להם עשה לך רב...ויישות דמיונית.
לא כמו אצלנו שאנחנו חיבים לעשות כל מה שהמדע אומר..בלי לשאול שאלות.
בסך הכל אשליות שאתה מאמין. למה היה לך אופציות בקורונה? היה מסלול אחד מדעי.הפוך, במדע תמיד שואלים שאלות וניתן לבדוק ולהפריך את הקיים.
עשיית "רב" זה נחמד כל עוד אתה לא מצפה שהוא יעשה חישובי עומסים ויחליף מומחי בטיחות.
בקורונה כולם טירללו את עצמם.בסך הכל אשליות שאתה מאמין. למה היה לך אופציות בקורונה? היה מסלול אחד מדעי.
המדע שאל שאלות? מי ששאל שאלות רדפו אותו.
עשה לך רב כבר נראה לי יותר נח.
מה גם דתיים Vד חילונים.
מה החילונים ? built in של המערכת שלהם זה לחוקק כל היום חוקים עד אין סוף.
כאשר אתה שם ממשלה אתה גם מצפה שימשיכו לחוקק חוקים...ועוד חוקים..ועוד.
אתה שוב מספר לעצמך סיפורים. מה זה בקורונה כולם טירללו את עצמם? מי שטימטם אותם זה המדע...בקורונה כולם טירללו את עצמם.
לפחות מי שבצד המדע יכול היה לראות ולהסתמך על מחקרים מלפני הקורונה שנעשו ע"י מומחים בתחום. זאת בניגוד ל"ד"ר" לעניני ישות דימיונית.
קרלין ומירון די הוכיחו את זה.
החרדים הם אוכלוסייה שמטיפים להם מהילדות שזכותם של רבנים לחשוב במקומם ולהפר הוראה של רב זה כמו להפר צו אלוהי.מה זה ימני? חונך במערכת החינוך השמאלנית.
אין לי מושג על החרדים...מצטערת מאוד שאני לא אקשיב לבורג שיסביר לי על החרדים.
אבל למה שהחרדים יטרידו אותי? מה הם רוצים..? פיסת אדמה על כדור הארץ. לא את כל כדור הארץ.
איך אני אקח ברצינות הסבר של ברגים? ועוד ברגים דיקטטורים?החרדים הם אוכלוסייה שמטיפים להם מהילדות שזכותם של רבנים לחשוב במקומם ולהפר הוראה של רב זה כמו להפר צו אלוהי.
והנה הופיעה מנטרה חדשה: "ברגים".כל שהם יודעים להיות...זה בורג.
זה מה שלמדנו לאורך כל הדורות, גם הנצרות הקאתולית, גם המשטר הפיאודואלי, בכל האנושות המיין סטרים הטיף לכך שהאדם הפשוט צריך להיות בורג במערכת. מוסוליני היה הראשון שאמר את זה בריש גלאי וללא פילטרים.שמאלני יכול להסתדר בלי הדיקטטורה? לא. אין להם שום כישורים...רק להיות בורג.
לכן הם רצים לקנות את הלחם של בר לב. מהות של חמור.זה מה שלמדנו לאורך כל הדורות, גם הנצרות הקאתולית, גם המשטר הפיאודואלי, בכל האנושות המיין סטרים הטיף לכך שהאדם הפשוט צריך להיות בורג במערכת. מוסוליני היה הראשון שאמר את זה בריש גלאי וללא פילטרים.
למה אתה מפריע לאתון לדובב את עצמה .....?זה מה שלמדנו לאורך כל הדורות, גם הנצרות הקאתולית, גם המשטר הפיאודואלי, בכל האנושות המיין סטרים הטיף לכך שהאדם הפשוט צריך להיות בורג במערכת. מוסוליני היה הראשון שאמר את זה בריש גלאי וללא פילטרים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.