השמאלנים מדברים על מלאכה? בסך הכל חינכו אותם להיות בורג במערכת.

• פותח הנושא WYam
  • פורסם בתאריך

evglev1

Well-known member
מנהל
מקלל אותך ?
אני יכול אולי לדבר לא יפה לבני אדם.
אבל מה לי ולבעלי חיים ?
משום מה המדברים וכותבים בשפת אנוש (לא ים, אלא דווקא אצלי זה הלוחמים הפלסטינים) נעלבים כשקוראים להם בעלי חיים. אני אישית כבר מודיע שמי שרוצה לקרוא לי כלב, מוזמן, בשבילי זאת מחמאה, אבל רוב נושאי הד.נ.א האנושי נעלבים מהכינויים האלה גם בגלל הטענה שלפחות לגבי חלק מבעלי החיים הופרכה שרק אדם מסוגל לחשוב ואצל בעלי חיים הכול אינסטינטים אז בגלל זה עדיין נחשב בעל חיים ככינוי למי שלא מסוגל לחשוב.

evglev1

Well-known member
מנהל
רק לידיעה, החמור נחשב לבעל חיים אינטלגנטי באופן יחסי לבעלי החיים הביתיים. [לא בטוח שזה נכון לגבי כלל האתונות.....:)]
החמור הוא עקשן, בגלל שהאנשים לא אוהבים שלא מצייתים להם הם החליטו שלהתעקש להתנגד להם זאת טיפשות וטוענים שהוא טיפש.

evglev1

Well-known member
מנהל
ידוע כבר שלכלבים יש שכל כמו של ילד בן שנתיים.

מניח שחמור זה לא שונה מהותית.
אז נראה שלא ממש טעיתי כשבמשך 13 שנים כיניתי את הכלב שלי ז"ל "גור תינוק" חוץ מהחצי שנה האחרונה שהוא היה קשיש שהתקשה ללכת, ואז פשוט להגיד "גור תינוק" זה לזרוע מלח הפצעים שהבייבי שלי כבר זקן ועוד מעט אני מאבד אותו.

WYam

Well-known member
זה מה שלמדנו לאורך כל הדורות, גם הנצרות הקאתולית, גם המשטר הפיאודואלי, בכל האנושות המיין סטרים הטיף לכך שהאדם הפשוט צריך להיות בורג במערכת. מוסוליני היה הראשון שאמר את זה בריש גלאי וללא פילטרים.
היום זה אפילו יותר גרוע. אם לא יספקו להם אוכל..הם לא ידעו להאכיל את עצמם. חשמל..מים...וכו. אפילו את הבסיס..לקחו מהאזרחים.

evglev1

Well-known member
מנהל
היום זה אפילו יותר גרוע. אם לא יספקו להם אוכל..הם לא ידעו להאכיל את עצמם. חשמל..מים...וכו. אפילו את הבסיס..לקחו מהאזרחים.
לא מהאפריקאים, אצלם עדיין הכול על העצים, רק לפי דרווין האבולוציה לקחה מהם את הזנבות שעדיין חיוניים בשביל לטפס על עצים טוב יותר.

WYam

Well-known member
לא מהאפריקאים, אצלם עדיין הכול על העצים, רק לפי דרווין האבולוציה לקחה מהם את הזנבות שעדיין חיוניים בשביל לטפס על עצים טוב יותר.
?
אתה באמת חושב שאתה יודע מה קורה באפריקה?

..
הייתי אומרת אנשים שלא גרים בעיר או כמו בארה"ב ..עדיין יש לאנשים כישורים בסיסיים.

WYam

Well-known member
זה מה שלמדנו לאורך כל הדורות, גם הנצרות הקאתולית, גם המשטר הפיאודואלי, בכל האנושות המיין סטרים הטיף לכך שהאדם הפשוט צריך להיות בורג במערכת. מוסוליני היה הראשון שאמר את זה בריש גלאי וללא פילטרים.
לכן אוסיף..אין פה שום נאורות. אנחנו בהמשך של העולם הישן.
מאז שהאידיאולוגיה השמאלנית הגיע לעולם..האדם המשיך להיות חמור. אבל יעיל יותר וכנראה גם מטומטם יותר.

..
היה אפשר אחרת.

למעלה