יבגני..אתם שם לב שהמטורף הזה כל הזמן ..רץ אחרי כדי לקלל אותי?למה אתה מפריע לאתון לדובב את עצמה .....?
לא יפה.
יבגני..אתם שם לב שהמטורף הזה כל הזמן ..רץ אחרי כדי לקלל אותי?למה אתה מפריע לאתון לדובב את עצמה .....?
לא יפה.
מקלל אותך ?יבגני..אתם שם לב שהמטורף הזה כל הזמן ..רץ אחרי כדי לקלל אותי?
אתה מחפש את תשומת הלב שלי...כמו כלב שרץ אחרי כל הזמן. לך לטפל בבעיה הנ"ל.מקלל אותך ?
אני יכול אולי לדבר לא יפה לבני אדם.
אבל מה לי ולבעלי חיים ?
משום מה המדברים וכותבים בשפת אנוש (לא ים, אלא דווקא אצלי זה הלוחמים הפלסטינים) נעלבים כשקוראים להם בעלי חיים. אני אישית כבר מודיע שמי שרוצה לקרוא לי כלב, מוזמן, בשבילי זאת מחמאה, אבל רוב נושאי הד.נ.א האנושי נעלבים מהכינויים האלה גם בגלל הטענה שלפחות לגבי חלק מבעלי החיים הופרכה שרק אדם מסוגל לחשוב ואצל בעלי חיים הכול אינסטינטים אז בגלל זה עדיין נחשב בעל חיים ככינוי למי שלא מסוגל לחשוב.מקלל אותך ?
אני יכול אולי לדבר לא יפה לבני אדם.
אבל מה לי ולבעלי חיים ?
ידוע כבר שלכלבים יש שכל כמו של ילד בן שנתיים.בעל חיים ככינוי למי שלא מסוגל לחשוב.
רק לידיעה, החמור נחשב לבעל חיים אינטלגנטי באופן יחסי לבעלי החיים הביתיים. [לא בטוח שזה נכון לגבי כלל האתונות.....ידוע כבר שלכלבים יש שכל כמו של ילד בן שנתיים.
מניח שחמור זה לא שונה מהותית.
החמור הוא עקשן, בגלל שהאנשים לא אוהבים שלא מצייתים להם הם החליטו שלהתעקש להתנגד להם זאת טיפשות וטוענים שהוא טיפש.רק לידיעה, החמור נחשב לבעל חיים אינטלגנטי באופן יחסי לבעלי החיים הביתיים. [לא בטוח שזה נכון לגבי כלל האתונות.....]
אז נראה שלא ממש טעיתי כשבמשך 13 שנים כיניתי את הכלב שלי ז"ל "גור תינוק" חוץ מהחצי שנה האחרונה שהוא היה קשיש שהתקשה ללכת, ואז פשוט להגיד "גור תינוק" זה לזרוע מלח הפצעים שהבייבי שלי כבר זקן ועוד מעט אני מאבד אותו.ידוע כבר שלכלבים יש שכל כמו של ילד בן שנתיים.
מניח שחמור זה לא שונה מהותית.
היום זה אפילו יותר גרוע. אם לא יספקו להם אוכל..הם לא ידעו להאכיל את עצמם. חשמל..מים...וכו. אפילו את הבסיס..לקחו מהאזרחים.זה מה שלמדנו לאורך כל הדורות, גם הנצרות הקאתולית, גם המשטר הפיאודואלי, בכל האנושות המיין סטרים הטיף לכך שהאדם הפשוט צריך להיות בורג במערכת. מוסוליני היה הראשון שאמר את זה בריש גלאי וללא פילטרים.
לא מהאפריקאים, אצלם עדיין הכול על העצים, רק לפי דרווין האבולוציה לקחה מהם את הזנבות שעדיין חיוניים בשביל לטפס על עצים טוב יותר.היום זה אפילו יותר גרוע. אם לא יספקו להם אוכל..הם לא ידעו להאכיל את עצמם. חשמל..מים...וכו. אפילו את הבסיס..לקחו מהאזרחים.
?לא מהאפריקאים, אצלם עדיין הכול על העצים, רק לפי דרווין האבולוציה לקחה מהם את הזנבות שעדיין חיוניים בשביל לטפס על עצים טוב יותר.
לכן אוסיף..אין פה שום נאורות. אנחנו בהמשך של העולם הישן.זה מה שלמדנו לאורך כל הדורות, גם הנצרות הקאתולית, גם המשטר הפיאודואלי, בכל האנושות המיין סטרים הטיף לכך שהאדם הפשוט צריך להיות בורג במערכת. מוסוליני היה הראשון שאמר את זה בריש גלאי וללא פילטרים.
אלוהים הסביר,הפוליטיקה תשתנה אחרונה.אין פה שום נאורות
בכל אופן...כרגע האזרחים סופרים קלוריות..אלוהים הסביר,הפוליטיקה תשתנה אחרונה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.