השמאל ומצנע ינחיתו מכה על המדינה.

resh0

New member
מה סה"כ אמרתי?

אמרתי ששינוי תהיה גדולה מהעבודה, בשביל זה תגביל אותי? אמרתי שמפלגת העבודה הולכת להתפרק, בשביל זה תגביל אותי? אמרתי ששינוי היא זאת שתהווה אלטרנטיבה לליכוד, בשביל זה תגביל אותי? אמרתי שערב הבחירות תומכי השמאל יראו סקרים שלדעתי ישפיעו על דרך בחירתם, בשביל זה תגביל אותי? מדובר בעניינים שבהם מתחבט היום כל תומך שמאל!!! חוץ מה"שרופים" שבניהם. אני דווקא נותן לך במה כדי לשכנע אותם מדוע בכל זאת להצביע עבור מפלגות השמאל. תשכנע! אל תגביל.

EverMan

New member
אמרתי שאתה מעיק ושאתה פה

בשביל להקניט ובשביל לדבר סקרים. לא בשביל לדבר דרך. ואחד החוקים של הפורום הזה - הוא שמדברים פה אידיאולוגיה ולא סקרים.

resh0

New member
אתה יורק על הבור שממנה אתה שותה.

היום הוכח כי מפלגת העבודה פועלת עפ"י סקרים, לא עפ"י "דרך". מכך שאין הצדקה קיומית לפורום הזה?

EverMan

New member
ההכרזה היא פופוליסטית

עצם ההכרזה. אבל בפועל - מבחינת אידיאולוגיה - היא תמיד האמינה בזה.

resh0

New member
אתה לא מכיר את המפלגה...

כו-לם יודעים כי אם מיצנע יתעקש שלא לחזור לראשות העיר חיפה, תתפרק המפלגה וחלקה הלא מבוטל יילך לממשלת אחדות! לא סתם אמר פואד כי הוא "שומר על המחנה"... גם פואד דואג לעצו ל FALLBACK ...

EverMan

New member
מסתבר שאני מכיר יותר טוב ממך

ואישית את כל הבכירים.

resh0

New member
במקומך לא הייתי מתגאה...

כי הם עובדים גם עליך!!!! יש לך פחות משבועיים להבין. אתה בחור צעיר ורוצה לעזור לך שלא להיפגע באופן משמעותי. אני רק מכין אותך לצפוי, עוד תודה לי.

EverMan

New member
תודה רבה אדוני,אני אוותר על ההכנה.

אני מכיר את האנשים הללו טוב ממך , ואני יודע מתי עובדים עליי ומתי לא. תמים אני לא.

resh0

New member
אתה לא תמים, אתה צעיר.

כשיהיה לך יותר נסיון, תלמד להיות יותר חשדן. הגיע הזמן שתבין: רוב מכריע של ציבור הבוחרים, רוצה ממשלת אחדות בראשות שרון. כל הגורמים הכלכליים במשק, רוצים ממשלת אחדות בראשות שרון. רוב מצביעי העבודה רוצים שהעבודה תצטרף לממשלת שרון אם יפסידו בבחירות. רוב נבחרי המפלגה סבורים שיש להצטרף לממשלת שרון אם יפסידו בבחירות. רק אדם אחד סבור שמפלגת העבודה לא צריכה להצטרף לממשלת שרון... אדם אחד בלבד עם FALLBACK וודאי, אדם אחד בלתי מנוסה שמשחק פוקר עם הכסף שלכם... ובבקשה, אל תנסה לשכנע אותי שיש ממש בהצגה של אתמול... אילו היית מנוסה יותר ובוגר יותר, היית מבין שאת האדם זה ינפנפו ומהר!!! במיוחד לנוכח העבודה שתומכי השמאל לעולם לא יסלחו למפלגת העבודה, היה ובגללה לא תקום ממשלת אחדות חילונית!!! לדעתי אם ההכרזה הזאת תשאר בעינה לקראת ערב הבחירות, רק זה יביא עוד מצביעים מהעבודה להצביע עבור שינוי... לפחות תתחיל לחשוד!!! שאל את ידידך מיצנע, מדוע מסרב הוא להתפטר היום, 14 ימים לפני שהוא הולך להיות לפחות ח"כ, מתפקידו ברשות העיר חיפה. לידיעתך: אם מישהו ש"אתה מכיר טוב ממני" סיפר לך כי מיצנע מצוי בחופשה ללא תשלום, אז הוא שיקר לך במצח נחושה!!!! האמת, שונה לחלוטין, תבדוק.

EverMan

New member
יש לי FALLBACK מספיק טוב ...

להיות ח"כ בישראל זה דבר דיי רווחי - ובתור ח"כ הוא יעשה פחות ויקבל יותר מאשר ראש עיר. קאפיש ? בנוגע לשאר חברי העבודה - אתה לא מכיר את האנשים. למה אתה חושב שהם יכנסו לממשלת אחדות ? בעוד אנשים כמו חיים רמון , אופיר פינס , ועוד הרבה מרשימת העבודה - סירבו בכל תוקף להיכנס לממשלה ?

resh0

New member
ראש עיר משתכר הרבה יותר מח"כ.

במיוחד באם יש לך ידידים קבלנים...קאפיש? תעבור טוב בין 15 הח"כים הראשונים הרלוונטיים לכנסת הבאה, תבדוק טוב כמה לדעתך יצדדו בכניסה לקואליציה וכמה לא. יתכן שיש הרבה רשומי ברשימת העבודה, אבל רק 15 מתוכם יהיו ח"כים. תבדוק טוב טוב...

EverMan

New member
אם כבר אתה רוצה להיות פולמוסי

אז לא. ראש עיר לא מרוויח יותר מח"כ. לח"כ יש הקלות מיסים , רכב , משרד , מזכירה , טלפון ומה לא מהכנסת. הוא לא צריך להגיע לעבודה. כמעט ואין לו מחוייבות. וגם לח"כ יכול להיות ידידים קבלנים. (דר"א - הסיפור עם הקבלנים אידיוטי בצורה מחפירה וכל מי שהיה קורא את התיבה הקטנה במעריב בה מוסבר הנושא היה מבין שמצנע לא אשם בכלום אפילו אם לקח את הכסף והשקיע אותו בחיפה). אני אעבור טוב מאוד בין ה25 ח"כים הרלוונטים וכבר עברתי ויש רוב נגד כניסה לקואליציה. מלבד פואד , סנה , ויצמן ובן-מנחם- אין איש שרוצה להיכנס לממשלה. פרס רוצה להיות בממשלה - אבל הוא לא יכנס יחד עם שרון שנית. כי הוא רואה ששרון לא יביא שלום. ודר"א - אנחנו מדברים עם העבודה , לא על מר"צ. תפסיק עם התחזיות השטויות שלך.

tsveeka

New member
שרון ינצח בשש בש

אני שם שמצנע יהיה ראש ממשלה וזאת תהייה הפתעת כל הזמנים בפוליטיקה. שרון שקרן ורוצח. אם העם עדיין בוחר בשמן הזה אז מגיע לו ראש ממשלה כזה. מצנע אמנם טירון בפוליטיקה אבל זה מה שישראל צריכה, אדם אמין. שרון מושחת. אם הוא יצר שני בנים כאלה אז מה הוא יהיה טוב כראש ממשלה?

AMITS01

New member
מדיניות - ליכוד. כלכלה-עבודה

למרות שאני בעד הימין אני חייב לציין עובדות שכאשר הליכוד בשלטון הוא מנהל מדיניות כלכלית כושלת והעבודה מתקנת זאת, בעודשהעבודה מנהלת מדיניות חוץ ובטחון מסוכנים ביותר בא הליכוד וצריך לתקן נזקים אלו לכן הפתרון ההכרחי שכל מפלגה תעסוק בתחומה וכך נרויח הן בטחון אישי והן בטחון כלכלי

EverMan

New member
המדיניות אותה מדיניות.

שניהם ילחמו בטרור , רק שאחד יצא מהשטחים כי אין לנו מה לעשות שם והשני לא.

למעלה