השמאל רוקד על הדם הימניים

• פותח הנושא ab138
  • פורסם בתאריך

Theherod

New member
מה אתה תוקע פה דברים לא קשורים?

כל מי שהוא לא פאשיסט אטום כמוך הוא אוהב האויב שמוכן להקריב הכל בשביל שבשבילו יהיה נוח? שמע חביבי, יש גם דבר כזה שנקרא שלב ביניים, יש עוד דברים חוץ מימין ושמאל קיצוניים, ששניהם מזיקים לנו.

Theherod

New member
אתה באמת כל כך אטום לצד השני?

אתה באמת חושב שאם נשפיל אותם עוד ועוד בסוף הם יוותרו על הגאווה שלהם?

יוטו

New member
אני חותם לך שאם אחרי הפצוע הקל

הראשון שהם גרמו לנו היינו מוחקים (על כול יושביו) את אותו עיר \ כפר שממנו היה יוצא המחבל - לא היתה יריה אחת . ככה זה היה אמור להיות.. על כול פצוע שלנו - 1000 הרוגים שלהם - ואז הם היו בוכים לשלום .. בנתיים ההרגשה שלהם שהם ניצחו אותנו.. (והם צודקים לצערי )

KsE

New member
ואם היה ההפך

היינו פוצעים להם אדם אחד והם היו הורגים 1000? אתה היית ממשיך להילחם בהם או שהיית נכנע? אני מניח שלא היית נכנע (גם אני לא הייתי נכנע), אז למה להם להיכנע? מבין? בקיצור נוצר "מעגל" כזה שכל אחד מוכן להרוג אלפי אנשים מהצד השני ואף אחד לא מוכן להיכנע, ובשום שלב אף אחד לא ייעצור. אני לא אומר שבאמת יהיו אלפי הרוגים. יהיה רק רצון לנקמה והרס עצומים בין שני הצדדים. עכשיו השאלה שלי היא איך אתה מתכוון לעצור את זה בצורה מעשית?

hornyman73

New member
להעביר אותם ברכבות?

בגלל זה אני לא שמאלני ולא ימני. אני חושב שכל עוד יהיה צד אחד דפוק, תמיד יהיה לנו רע. אני מאמין שאפשר לחיות בשלום עם הצד השני. אתם יכולים לומר שאני שמאלני. בשביל השמאלנים אני ימני כי אני מוכן להילחם באויבים שלי ועשיתי זאת. אני פלמחניק גאה. לפי התגובה שלך יוטו, אתה נשמע לי כמו אדם שיכול לשבת בכיף ביחד עם מוחמד דף. תהיו חברים מצוינים. גם הוא חושב שזה או הוא או אנחנו ואין דרך אחרת. לפי מה שאתה אומר, כשלך יהיה רע לי יהיה טוב ולהפך. אתה לא מאמין שלכולם יכול להיות טוב. אתה מאמין שטוב של מישהו תמיד צריך לבוא על חשבון מישהו אחר. אתה מסוג האנשים שתמיד מחפשים איזה פראייר. אחרת אין לך סיפוק. אני מברך אותך שאלוהים ייתן לך כפי המגיע לך.

יוטו

New member
תמשיך לחלום ... חלומות פז .. הערבים

היחידים שיכול להיות איתם שלום זה ה2 וחצי המשת"פים .. אני הראשון שהייתי מחסל את המוחמד הזה שלך .. השמאלנים לא קולטים שאי אפשר לחיות בשלום עם רוב הערבים .. כן - זה או אנחנו , או הם ....

יוטו

New member
הסיבה היחידה שלא הייתי עושה

כמו זאדה - היא החשש שהייתי פוגע במשת"פ , לכן אני דיי נגד מה שהוא עשה ..

hornyman73

New member
לפני כמה תגובות כתבת שיש 2 משתפים

בולשיט. אתה פחדן. אני יכול לאמר לך איפה יש בודאות קיני מחבלים. תלך? אני מתערב איתך שלא, כי פרט לכמה חולי נפש אתם חכמים גדולים בלשלוח אנשים אחרים לשמור על ההתנחלויות שלכם ולמלחמות. אתם כל היום בישיבה. ככה אתם נראים לי, מצטער, זו התדמית שהציבור של המתנחלים רכש בציבור ובגלל זה לאף אחד לא באמת אכפת מעזה ומיהודה ושומרון.

יוטו

New member
תראה לי תוגבה שכתבתי שיש 2

משת"פים .. אני מכיר אישית 2 , וברור לי שהם לא היחידים .. אצלנו בשומרון 99% (אם לא 100 ) מאלה שיש להם פרופיל קרבי - הולכים להכי קרבי שהם יכולים .. (אני לא דוגמא כי אין לי פרופיל קרבי , אז אני לא יכול להגיע ליחידה לוחמת ) עכשיו בטח ירצו הרבה פחות להגיע ליחידות לוחמות (או להיתגייס בכלל ) בגלל מה שקרה .. תאמין לי - מזל שלא הייתי קרבי .. ככה אני הייתי פטור מלהישתתף בכול התוכנית הזו ..

רולדההה

New member
הו, כן. שינוי היא נגד היהדות. ../images/Emo98.gif

שינוי, חביבי, היא נגד האנשים שרואים ביהדותם תירוץ למציצת לשדה של המדינה, להתחראות על כספי המיסים שאנחנו משלמים, לבטלה, עצלנות, ניצול וחוסר נאמנות למדינה. שינוי המפלגה עוד תנצח.

OMER G17

New member
טומי לפיד הוא בהחלט יהודי...

ואם תהיה לי זכות הצבעה אני בהחטל שוקל להצביע לטומי לפיד

יוטו

New member
"וחוסר נאמנות למדינה" ? אין מי

שיותר נאמן למדינה מהדתיים הלאומיים .. את מה שהוא טוען לחרדים - אפשר איך שהוא לקבל .. טומי לפיד הוא אנטישמי וליצן ותו לא ..

Theherod

New member
אנטישמי? כלומר מלא בשנאה עצמית?

I dont think so.... הוא מנסה לעצור את השחיתות הדוסית שחוגגת פה. נראה לך הגיוני שדוס יכול להתפרנס מזה שהוא חבר בישיבה, אבל סטודנט צריך לעבוד כמו חמור בשביל לכסות את שכר הלימוד? מי מביא יותר תועלת למדינה? לי זה נראה שהמצב ההפוך הוא הנכון. חוץ מזה כל עניין הצבא ושאר השחיתויות הכספיות, היד הרכה של החוק בכל הקשור אליהם וכו'... ואני מדבר כאן על דוסים, לא על דתיים. עם דתיים כל עוד הם לא פנאטים לגמרי וכופים על אחרים את דעותיהם, אין לי בעיה, כלומר, מבחינתי הם כמו אדם חילוני, ויש לי גם חברים דתיים.

יוטו

New member
חח מאיפה המצאתם את המילה "דוס "?

תכתבו חרדי .. כמו שכתבתי בשירשור קודם - החילוניים כופים את דעותיהם גם על הדתיים , וגם על החרדים .. (שוב - הופעות , תחרויות , מפגנים בשבת ) אין לי כוח לחזור על הוויכוח הזה - לך אחורה כמה דפים ..

Theherod

New member
ראיתי את הוויכוח ואתה כתבת שטויות

לכפות דעה זה אומר חקיקה בחוק, שאסור ככה וככה. כמו שאמרתי, תפתח מועדון שיעשה הופעות של הדג נחש רק בימי חמישי, כשזה לא נוח לי, זכותך! אני לא כופה עליך כלום, אתה יכול היום להקים מועדון כזה! זאת הייתה כפיה עם היו מעבירים חוק שהופעות צריכות להיות רק בשישי-שבת.

יוטו

New member
זו כפיה ללא חוק ... תאמין לי שגם

אם יעשו את יום ראשון כשבתון - בכוונה יעשו את ההופעות והתחרויות בשבת ..

Theherod

New member
ולמה שאני אאמין לך? אתה מכיר את זה

טוב כל כך? להזכירך שאני יותר מקורב לנושא, כי אני כן הולך להופעות בשישבת, עושים אותן בימים האלה כי אלה ימי מנוחה, שאפשר להנות. אם יעשו את יום ראשון כעוד שבתון זה יהיה נזק כלכלי מטורף, אבל כן, יעשו מסיבות גם בשבת-ראשון.

Theherod

New member
הרגע קלטתי שהכותרת נראית מתנשאת

כתבתי ולמה שאני אאמין לך כתגובה למשפט "תאמין לי גם אם יהפכו את ראשון לשבתון..."

רולדההה

New member
הכל נובע משיקולים כלכליים! ../images/Emo98.gif

אוף, מסבירים לך ומסבירים שוב ואתה כמו ילד קטן, מסרב להבין. משחקי ספורט בישראל לא נערכים בערבי שישי, נקודה. לפעמים, בליגות אירופאיות, יוצא שמגרילים משחקים בשבת, בדיוק כמו שיוצאים משחקים ביום ראשון והפלא ופלא, גם הקבוצות הנוצריות משחקות. הופעות שנעשות בערב שישי נעשות משיקולי רווח כלכלי- מה לעשות,רוב העם הוא חילוני ורוב העם יכול לבלות רק בערב שישי. למפיצים ולמופיעים שווה יותר לערוך הופעות בערב שבת. אם זה מפריע לך, אתה מוזמן לארגן מחאה כנגד כל מי שמבצע הופעות בשבת, אבל אתה לא יכול לטעון שיש פה כפייה כי אף אחד לא אומר לך לא לבוא. חוץ מזה שיש לרוב מספיק הופעות גם בימי חול, בשאר השבוע.

למעלה