השמות של הדמויות בפיק אפ

oferweisglass

New member
מה עם השם נועה? ושאלות אליך

ושאלה אישית אליך האם השחקנים שיחקו את הדמויות לפי הציפיות שלך? מדוע את חושבת שהסידרה לא המשיכה לעונה שניה?

תשובה לנועה

היו שחקנים שהיו יותר טובים והיו פחות, היו שיותר התחברו והיו פחות, אנחנו גם שינינו קצת את הדמויות תוך כדי לפעמים. סך הכל אני אהבתי את פיק אפ נורא וצחקתי כל ערב מול הטלויזייה.... להרבה טלנובלות סגורות אין עונה שניה (לשמל לחיי האהבה שגם עליה עבדתי לא המשיכה למרות שזה נורא הצליח) לגבי פיק אפ עלה רעיון לסדרת המשך על ברוריה ואמא שלה, אבל אלה היו רק דיבורים ושום דבר לא בטוח או סגור אז מוקדם לדבר על זה. ברגע שיהיו דברים ברורים תצא הודעה מסודרת לעיתונים.... תחזיקו אצבעות...

oferweisglass

New member
תודה על התשובה-רעיון גדול להמשיך

באמת היו קטעים מצחיקים בסידרה במיוחד התפקיד של ברוריה היה עשתה הרבה גו'י והפינס! לא ענית לי לגבי נועה... משהו בטוח לסידרה הבאה שלך בשביל שיהיה לך רייטינג גבוה פשוט תביאי את נינט במקום בר רפאלי זה יקפיץ לך את האחוזים

השם נועה

נועה זה שם של ילדה מהכתה של הבן שלי שהוא היה דלוק עליה קצת בזמן שכתבתי את הסדרה והוא הכריח אותי לקרוא לדמות ככה. אפילו הבאתי אותו ואותה לסט והם פגשו את בר רפאלי ואמרתי לה שהיא קרויה על שמה. בינתיים זה עבר לו אבל השם נשאר. את השם צוקרמן המצאתי בגלל הפירוש איש-סוכר שנראה לי שאפשר לעשות מזה קטעים ובאמת עשינו. ברוריה אומרת לשלמה-לומו איש סוכר שלי וקוראת לנועה הצוקר- וומן. וגם רצינו משהו שאפשר יהיה לקצר לשם אחר כדי שנועה תוכל לתהחזות לדיילת רגילה כשהיא מגיעה לטרנס ובאמת היא קוראת לעצמה נועה צוק. שירי צוק התסריטאית הגיעה רק אחר כך לסדרה (היא כתבה גם בישר שלנו) וצחקנו על זה שיש דמות על שמה. היא גם בת דודה של השף ניר צוק. בקיצרו שמח אצלנו בטרנס.

oferweisglass

New member
הצעה לסידרה הבאה שלך

יש לי רעיון - מה דעתך לשלב את הטלווזיה והאינטרנט? אולי תעשי סידרה יותר אינטראקטיבית יותר לשתף את הקהל והאנשים בבית? הפורום דווקא היה פעיל ואנשים שמחים להיות בקשר עם השחקנים, במיוחד בימים שהסידרה משודרת חי בטלווזיה מה דעתך?

EvaNofit

New member
תודה על כל המידע הזה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

בדיוק דיברנו על זה בפורום שעשיתם כמה קומבינות לאנשי הצוות.....
אבל סיפרת לנו עוד דברים חדשים... תודה...

שכטרון

New member
חחח נכון../images/Emo59.gif

שכחתי שבידיוק דיברנו על ערן, צוקרמן וכל זה...

EvaNofit

New member
אפשר לדעת מאיפה בא רז סגל../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif

ודרך אגב אלדד פריבס שחקן כזה מעולה
אני כל כך שמחה שהבאתם אותו
יש לו חיוך מהמם
למרות שזה לא כ"כ קשור אלייך.... את יודעת אולי מה הפרויקטים הבאים שלו...

khag

New member
רצון להיכלל בצוות השחקנים

שבוע טוב. במידע ויהיו פרקי המשך לסידרה המהוללת הזו,האם אני יכול להצטרף? אני מובטל בן 430 מרמת גן. תודה.

חלי 66

New member
מיכל כנסי בבקשה!

מיכל אני יודעת שהסידרה לא ממש מצליחה אבל יש המון אנשים שמחמיאים לסידרה הסידרה ממש יפהה מותחת,מסקרנת,ליהוק מהממם,תסריט טוב ובעיקר מצחיקהההההההה!! אין על ברוריה מיכלל חובה לעשות עוד עונהה תעבירי אותה לערוץ יותר פופולריי היא תצליח יותר אבל חובה עוד עונהה!!! זו סידרה שממשששש הייתי רוצה לשחק בהה!

למעלה