השמחייה הראשונה שלנו

השמחייה הראשונה שלנו

בזמן האחרון יש לי יותר מידי ימים עמוסים
היום חזרתי הביתה מבי"ס בשעה 15:45 וב-16:00 כבר הייתי צריכה להיות בצופים... ז"א- 15 דקות לאכול, ללבוש חאקי ולסוע לשבט... מישהו מכם ניסע פעם לאכול תוך 5 דקות
לא... רגע... אני אנסח את זה יותר טוב... מישהו מכם ראה פעם ילדה משוגעת אוכלת מרק וסלט תוך 5 דקות
בכל אופן, הגעתי לצופים וב-17:00 התחילה לנו השמחייה
הגיעו דיי הרבה (אני מניחה) חניכים ואני הייתי אחראית על פינת היצירה
(מגנטים ומר גמיש...). בדיוק המזל שלי- הערסים של כל באר יעקב החליטו להגיע לשמחייה (אחרי שבוע שלם שהם ניסו לבוא ולפרק לנו את המבנים
) והחליטו שהם רוצים בלונים
ואצל מי היו הבלונים
אצלי
הם דחפו את הידיים שלהם כמו (בעצם- לא כמו) בהמות ואני הוצאתי עליהם את הגרון שלי כמו בהמה
הם השיגו בסופו של דבר את הבלונים שלהם... ואיפה היתה התחנה הבאה שלהם
כמובן, ברז המים
הרי מה שווה בלון בלי מים
... אז הם מילאו בלונים במים... וזרקו על ילדים חפים מפשע... והמרכזת ה-
שלי באה והתעצבנה עליי למה נתתי להם את הבלונים
.... בכל אופן, איכשהו השעתיים האלו עברו וכשהתחלתי לנקות המרכזת הדרכה שלי פתאום אומרת- מחרתיים יש עוד שמחייה
... חשבתי שאני מתעלפת
--המשך יבוא ביום חמישי-- חחחחחחחחח

חחחח...

לכל הירושלמים... שימחיות זה הפנינג במילים פשוטות... איזה הנהגה את? אצלנו הערסיפ יותר מתוחכמים הם לא מנסים לפרק את המבנים הם פשוט שורפים אותם ,כמה נחמד! בגלל זה אנחנו צריכים לשמור על המבנה 24 שעות.. אבל זה כיף כל השכב"ג נפגש עושים לפעמים פעולת שכב"ג פעם שעברה עשינו על האש היה מזה כיף!

המשך...

אז מחר יש לנו שמחייה שניה... היינו צריכים לבנות סוכות בשכונה שלי היום אבל האם בנינו
לאאאאאאאאאא (ואל תשאלו אותי למה כי אין לי מושג...)... אבל אם אין סוכות איך אפשר לעשות מחר שמחייה לכבוד חג סוכות (שד"א- אין לי מושג מה עושים בשמחייה הזו ובאיזו שעה היא...)
אני אגיד לכם איך- שכב"ג "הדר" האומלל (ואני כלולה בתוכו
) צריך להיות מחר בשעה 6:30 בבוקר בשבט כדי לגרור את כל הציוד (סנאדות, בזנ"טים וכו´) לשכונה שלי... ז"א- אני צריכה ללכת ברגל בשעה 6:00 לפנות בוקר (הידעתם שעדיין חשוך בשעה כזו
) לשבט שלי ואז לחזור לשכונה שלי עם ערימת סנאדות,בזנ"טים, חבלים וכל הבא ליד... אז"ש
אני אקום לי בערך ב-6:30 עד 7:00, אתקשר לחברתי ואשאל אותה אם הם כבר בשכונה
... כמובן שאני אקבל צעקות מהמרכזת (ה-
שלי, כפי שאתם כבר יודעים) ומהמרכז הצעיר שלי (שאותו אני במילא שונאת
) אבל... מה חדש
--המשך מחר (יום שישי)--

greeneye

New member
אצלנו קוראים לזה סוכייה...

ושנה שעברה זו הייתה הפעם הראשונה שעשינו את זה. הייתה תחנה שווה כזאת כמו... התחנה בפורימון שמחטטים בתוך פח עם מלא ג´לי וג´יפה כדי למצוא דובוני גומי? אותו דבר עם גרגרי רימון שצריך למצוא אתרוג בפנים... הייתה לנו תחנה שעשינו מיוטה שחורה, לחפש את כל ארבעת המינים בחושך, וגם פינת בישול (סוכריות אתרוג ועוגיות תמרים) ותחנה (שלנו!) שצריך לתפוס עם לולבים עם ווים כל מיני שלטים של ארבעת המינים, ע"פ זמן וניקוד... ועוד הרבה... שבט אופק ושבט הדר- האשכול הכי נהדר!

וכך היתה השמחייה

אז הכל הלך לפי התכנית ואני לא קמתי בשעה 6 בבוקר אלא ב 7:45 בגלל שחברה שלי העירה אותי... בשעה 8:10 הלכנו שתינו לפארק והתחלנו לעזור שם (תודה לאל שהמרכזת שלי באה רק איזה שעתיים אחרי ולמרכז הצעיר שלי לא היה נעים לצעוק עליי, כי אני גם ככה שונאת אותו, אז הוא צעק על שני בנים שבאו כמה דקות אחרינו
). אני הכנתי את הלוחות ניקוד של השופטים ל"תחרויות" ואחר כך הייתי אחראית על התחנה שבה יש תפזורת (החניכים צריכים למצוא כמה שיותר מילים שקשורות לסוכות) ואת צירוף המילים חג הסוכות והחניכים צריכות להוציא מהצירוף כמה שיותר מילים.... היה ממש נחמד והכל... עוד לפני שהגיעו כל הילדים ועוד בנינו את כל הסוכות אז ההורים שלי עברו במקום אז אמרתי להם שייקנו לנו שתייה, וכשהם חזרו הם הביאו גם בורקסים... שמתי את הבורקסים על השולחן ולקחתי אחד והתחלתי לאכול אותו ובו זמנית לרשום את הלוח שיפוט... כעבור כמה שניות הסתכלתי על הקופסא של הבורקסים שוב וקלטתי שהיא ריקה
אשכרא שבט של בהמות יש לי
אבל לא נורא... הכי קטעים היה לקראת הסוף כשסיימתי להפעיל את התחנה שלי והלכתי לראות איך חברה שלי מסתדרת. איזה ילד אחד בא אליה ואמר לה: את עושה לי עכשיו שק קמח
וקפץ לה על הגב... ואני התחלתי להתפקע מצחוק
פתאום, ילדה מהקבוצה שלו מצביעה עלי ואומרת: ואת עושה לי
בום, היא קפצה לי על הגב... ואני וחברה שלי התחלנו לעשות תחרות (הייתי ככה קרובה להפיל את הילדה הזו)ריצה כשהילדים עלינו (הילדה הזו חנקה אותי|!!) ואני שמחה להודיע שאני ניצחתי

אוי

זה מזכיר לי את החניך הכי מעצבן בעולם (כן חניך שלי) כל הפעולה הוא מטפס עלי כאילו אני איזה עמוד חשמל זה כזה מעיק פעולה שעברה הרבצתי לי (אופס) לא יכלתי לשלוט על עצמי כבר! אבל הוא לא הלך לא לא הוא היה חייב להשאר ! אתמול הוא אמר לי שהיה משעמם בפעולה אז אמרתי לו באסה אל תבוא (איך אני רעה אליו לא יפה הוא חניך שלי..) אבל די אתם לא יודעים כמה הוא מעצבן אני כ"כ שונאת אותו!! חוצמזה יא בן זונה אתה לא נותן לי להעביר אפילו מתודה אחת איך לעזאזל אתה רוצה שיהיה לך כיף הא? פעולה שעברה הוא הרביץ לחניכים עם מקלות אני מדברת עם איזה הורה הוא בא ומטפס עלי אני אומרת לו לשבת הוא רץ לעבר הכתובות אש ואי אני כ"כ שונאת אותו וזה היה צריך להיות דיי ברור שאם מביאים אוכל לשבט הם יאכלו לך אותו ולא ישאירו לך אפילו אחד חחח (במיוחד עם השכב"ג שלנו- אנחנו גם היינו לוקחים לך את מה שהיה לך ביד) את לא יודעת כמה זה מעצבן שאנשים לא מגיעים בזמן תארי לך איך היית מרגישה אם את היית מגיע עובדת ואחרי איזה שעה של עבודה אנשים נזכרים לבוא זה הרגשה מגעילה את מרגישה ממש מנוצלת וזה חרא לדעתי להבא אל תאחרי ותגיעי בזמן אנשים יעריכו את זה

דניאל, נכון?

או שאני טועה, לא חשוב.. לא יודעת איך זה אצלכם, אבל אצלנו חניך זה בנאדם! ואת לא תרביצי לו! אני הייתי ממש ממש המומה כשקראתי את זה! להרביץ לחניכים?!!? החניך מפריע בפעולות, קופץ עלייך? תדברי איתו, תסבירי לו שהוא מפריע לך, תסבירי לו שאת משקיעה בפעולות האלה ושהוא הורס לך אותן, תדברי עם ההורים שלו! הוא בן-אדם! שמעת פעם על זה שהצופים היא תנועה מחנכת? שמעבירה ערכים? איך אנחנו מעבירים ערכים כשמדריך מרביץ לחניך? דברים כאלה לא צריכים להיות בתנועה! קחי את זה כביקורת בונה.. אגב, מה הרשג"דית\ המרכזים שלך אמרו לך על זה?

כן דניאל...

קודם כל תרגעי כנראה שלא הסברתי את זה כ"כ נכון... זה לא שבאתי אליו ופוצצתי אותו מכות כי אם זה היה קורה אני לא הייתי פה אני מבטיחה לך... זה הסיפור: היינו באמצע הפעולה והקבוצה של ה´ בנות עשו פרמידה אנושית אז החניך הזה בא ודחף אותם כדי שהם יפלו אז אני דחפתי אותו אחורה הוא קיבל מכה כי היה לי בקבוק ביד אבל עדיף שהוא יקבל מכה מאשר ש20 חניכות יעופו וימרחו על הרצפה כי הוא ילד מטומטם ומפגר שצריך להרוס הכל לעצמו ולאחרים! אז עכשיו זה כבר לא נשמע כ"כ נורא כמו ההודעה הקומת... אבל את באמת צודקת שזה ממש לא בסדר אבל מה לעשות גם אני בן אדם את חושבת שלא דיברתי איתו? ובקשר לראשג"ית והמרכזת... הם לא יודעים מזה ולעשות לי משהו הם לא יכולים... במיוחד בשבט שלנו שכל מישהו שבא ישר הופך למדריך כי יש לנו מחסור ואין לנו חוצניקים (כי לא מוכנים להביא לנו)

את לא מבינה

דבר ראשון- בקשר לאוכל, לא היתה לי בעיה שהם אכלו (בשביל זה הבאתי את האוכל, לא בשביל לאכול לבד) אבל זה פשוט הפתיע אותי באיזו מהירות 10-15 אנשים יכולים לסיים קופסא של 30 בורקסים... ובקשר לאיחורים- זה לא שהם עבדו לפני שהגעתי... הם נסעו לשבט כדי להביא את הציוד לפארק שבשכונה שלי (והציוד מגיע באוטו) אז זה נראה לי דיי מטומטם שאני אגיע ב-6:30 לשבט כדי להעמיס ציוד על אוטו (מילא לסחוב אותו ביד, אולי גם לא זה) ואז לחזור לשכונה שלי... כמה אנשים צריך כדי להעמיס ציוד על אוטו? 5-6 מקסימום... וגם ככה התעוררתי מאוחר (לא רק בגלל שרציתי) כי כל הלילה הייתי ערה וירדתי על חברה שלי בפורום של האתר שלנו והלכתי לישון רק ב-2... בקיצור- העיקר שכשבאתי עשיתי כל מה שיכלתי כדי לעזור
זה מה שחשוב

תארי לך

שכולם היו חושבים כמוך ואף אחד לא היה מגיע בשש וחצי מה אז הייתם עושים? את צריכה להבין שזה לא משנה מה שהם עושים אני לא חושבת שהם יקראו לכולם בשש וחצי אם לא היה בזה צורך ואני יכולה להבטיח לל שאם היית באה בזמן היה לך מה לעשות... וכמו שהלכת לישון מאוחר יכולת גם ללכת לישון מוקדם כי ידעת שצריך להגיע לשבט מוקדם אבל בעצם, את כבר לפני יומיים ידעת שתאחרי בכוונה... טוב נו יש אנשים...

דניאל

רק אני ואת פה עכשיו....חחח אפשר לעבור על כללי הפורום ולהתכתב מהר..... אבל לא משנה, יש לי את האיסיקיו של נעה, אז עכשיו אני מפחדת ממנה...:)

חחחחח

חשבתי שרק אני משוגעת וקמתי (יותר נכון העירו אותי) בשעה כזאת... עכשיו צובעים לי תחדר ועושים פרקט ייפי! אל תדאגי נועה לא מרביצה ולא נושכת היא סתם פודל (סתם נועה אל תקחי ללב קחי לכליות) אבל בכל זאת אנחנו לא נעשה את זה כי אני ונאת שאנשים אחרים עושים את זה אז אני לא יעשה את זה לאחרים (מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך) עכשיו כדי לקשר את ההודעה הזאת לפורום: האם כדאי לי לצאת לסמינר פתיחה או לא זאת השאלה?!

כל הקירות שלי הם צהוב בננה

ועכשיו הם נצבעות ל... צהוב בננה חחח.. אני לא רוצה לשנות צבע... ופרקט זה באמת שווה רק חבל שעוד שבוע כבר לא יראו אותו (מעודף בגדים מלוכלכים על המיטה) ואני לא רוצה לצאת לסמינר די כבר נמאס לי מהשבט הזה אני פורשת!

אי אפשר להסביר

פשוט נמאס די חלף עבר נגמר חרא לי בשבט כבר לא כיף אני צריכה לקחת פסק זמן קצר להתמקד בלימודים ובגיטרה

לא אין לי עומס בכלל

פשוט נמאס לי מהצופים לא לבוא כ"כ הרבה? אין ממש ברירה... לכל מפעל אני צריכה לבוא לכל יום עבודה כל הדברים האלו הם דיי חובה לא שיהרגו אותי אם אני לא אבוא אבל אל תשכחי שאנחנו לא שבט גדול כמו יונתן או כמוכם וכל בנאדם שלא מגיע זה מאוד משמעותי... במיוחד שהמרכזים כל שנה שואפים ליותר משנה שעברה... חוצמזה שאני מדריכה, אז מה אני לא אבוא ליום פעילות? אני לא אתקשר לחניכים שלי? אני לא אבוא לגיוסים? זה בלתי אפשרי... בזמן האחרון במיוחד אני מרגישה שאני נותנת ומגדישה כ"כ הרבה זמן לצופים ואני לא מקבלת כלום בתמורה אני עובדת איזה שעתיים על פעולה מסריחה ומה אני מקבלת בתמורה? חניך אומר לי שהיה משעמם! (טוב לפחות זה רק אחד והשאר אמרו שהיה להם כיף!) די נמאס לי מזה באמת שנמאס!

דניאל!!! את רצינית בקשר ללפרוש?

אז בחיים בחיים לא! אני יודעת שזה כבר נימאס ללכת כל יום-הכל הזמן-כל החיים רק לצופים ושאין זמן לכלום, ולא ללימודים ולא לגיטרה, אבל אל תוותרי על זה!!!! גם לי אין זמן לכלום, לחברות שלא בצופים, לעשות שיעורים ואני מבריזה כל הזמן משיעורים ורבה עם מורים, ולא מוצאת זמן לילמוד על גיטרה
והכל ביגלל הצופים... אבל למרות הכל הצופים זה הדבר הכי טוב בעולם, זה ממלא לך את החיים (למרות שקצת יותר מידי), תחשבי מה היית עם לא היית בצופים? ילדה משועממת שכל היום לומדת ומנגנת על גיטרה או לא יודעת מה... ואני אשקיע קצת יותר בשיכנועים שלי אם תגידי שאת באמת רצינית - כי זה ניראה לי לא כ"כ הגיוני...
וברור שאת צריכה לצאת לטיול פתיחת שנה! מי מוותר על טיול ראשון של השנה, במיוחד של השנה הראשונה בשכב"ג...? נועה.

למעלה