השמיעו קולכם

clyps

New member
השמיעו קולכם../images/Emo13.gif

הינה שאלון קצרצר לכבוד החופש:
שם:
מקום מגורים:
עיסוק:
בן/בת זוג:
אחים:
אחיות:
דודים:
דודות:
אפרוחים:
מאכל אהוב:
מקום אהוב:
שיר השבוע:
אלבום מומלץ:
צבע אהוב:
משקה אהוב:
גזר או מלפפון?
עבניה או פלפל?
תפוז או תפוח?
בננה או אננס?
שקדים או אגוזים?
כבשים או תנינענק?(בהופעה)
עולם מושלם או Ce Monde Parfait?
כמה הופעות של קורין הייתם?
מגיעים לאחת ההופעות באוקטובר?
כמה אלבומים של קורין אתם מחזיקים:
איך הגעתם לקורין?
מה תגידו לה אם תפגשו בה?
מה תגידו לאיינשטיין (לא אריק! אלברט!) אם תפגשו בו?
באיזה שלב של השאלון תיגמר לכם הסבלנות?
עכשיו?
הבנתי, אז שאלה אחרונה:
מה לדעתכם יעורר את פורום? עד כאן- חג שמח, שיר
.

שלמונזה

New member
קול ../images/Emo168.gif

שם: יפית גיל: 27 מין: לא עונה מקום מגורים: מרכז עיסוק: נאממ בן/בת זוג: נאממ, אחים: 2 אחיות: 0 דודים: יותר מידי דודות: כנ"ל אפרוחים: אין מאכל אהוב: פיצה מקום אהוב: נאממ לא יודעת שיר השבוע: שיר אהבה פשוט, סתם לא! wonderful של נובלמן אלבום מומלץ: החדש של ערן צור צבע אהוב: כחול משקה אהוב: קולה גזר או מלפפון? גזר עבניה או פלפל? עבניה תפוז או תפוח? תפוז כמובן בננה או אננס? |בננה.= שקדים או אגוזים? אגוזים כבשים או תנינענק?(בהופעה) תנינעמק? עולם מושלם או Ce Monde Parfait? עולם מושלם כמה הופעות של קורין הייתם? 0 מגיעים לאחת ההופעות באוקטובר? NOP כמה אלבומים של קורין אתם מחזיקים: חברים שרים קורין נחשב? איך הגעתם לקורין? בגלל ערן
מה תגידו לה אם תפגשו בה? כבר פגשתי ולא אמרתי כלום מה תגידו לאיינשטיין (לא אריק! אלברט!) אם תפגשו בו? ואוו אני מתה? באיזה שלב של השאלון תיגמר לכם הסבלנות? נגמרה כבר עכשיו? נגמרה בשאלה הרביעית בערך הבנתי, אז שאלה אחרונה: מה לדעתכם יעורר את פורום? עם כל האהבה שלי אליהם.... נוכחות של המנהלים .

חחח זמן טוב להצטרף?

שם: מיכל. או מיקי.
מקום מגורים: עמק יזרעאל.
עיסוק: מטפלת/אופר.
בן/בת זוג: חח לא זה ולא זה. אבל בשאיפה.
אחים: 1 (בן שנתיים)
אחיות: 2
דודים: 2
דודות: 10
אפרוחים: 7
מאכל אהוב: תפוח אדמה.
מקום אהוב: ים.
שיר השבוע: "עולם מושלם". הוא כל שבוע בערך.
אלבום מומלץ: "געגוע" של יהודית רביץ. גם העיבוד שלה בדיסק השני ל"זן נדיר" מ"חברים שרים קורין", יפהפה. לא עולה על קורין, אבל יפהפה.
צבע אהוב: סגול
משקה אהוב: דיאט קולה נחשב? כי זה כבר על תקן סמים אצלי...
גזר או מלפפון? שניהם ביחד בקוביות או מקלות... יאמי.
עבניה או פלפל? פלפל.
תפוז או תפוח? תפוז.
בננה או אננס? אם כבר אז קרטיב אננס.
שקדים או אגוזים? אגוזים. רצוי מלך.
כבשים או תנינענק?(בהופעה) הממ... נושא כואב מידי.
עולם מושלם או Ce Monde Parfait? שניהם
כמה הופעות של קורין הייתם? שוב, הנושא הכואב מידי... בקרוב, בקרוב!
מגיעים לאחת ההופעות באוקטובר? ב"ה!!!
כמה אלבומים של קורין אתם מחזיקים: הבכורה, אנטרטיקה, זן נדיר וחברים שרים קורין. איך הגעתם לקורין? חחח דרך רביץ. מה תגידו לה אם תפגשו בה? שהיא אדירה, מלכת העולם, ושתעשה לי ילד. מה תגידו לאיינשטיין (לא אריק! אלברט!) אם תפגשו בו? שהוא גאון? באיזה שלב של השאלון תיגמר לכם הסבלנות? אנאערף? עכשיו? אולי. הבנתי, אז שאלה אחרונה: מה לדעתכם יעורר את פורום? אירוח של קורין! סתם. לא יודעת, דיונים, עניינים, סיקורי הופעות, מפגש פורום.

clyps

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הישארי איתנו! יש לנו מרק זך
וקורין.. הרבה קורין... אז שוב- ברוכה הבאה.... ומקווה לראות אותך בהופעה בהרצליה בסוף החודש.. שיר
.

תודות תודות ../images/Emo9.gif

מרק זך זה נחמד, וקורין זה אפילו יותר טוב. והאמת שאני לא חובבת את הקמלוט... אבל אולי אולי אולי. אפשר לדבר על זה...
תזכירי לי מתי זה...? +שעות +מחיר +תאריך.

clyps

New member
לא../images/Emo13.gifזה בכלל לא בקמלוט../images/Emo3.gif

ההופעה תתרחש בהיכל אמנויות הבמה בהרצליה, ביום שישי ה-27.10.06 בשעה 22:30... היום או מחר אברר על מחירים ואעדכן כאן
ניפגש שם

clyps

New member
../images/Emo128.gifתיקון טעות..../images/Emo128.gif

ההופעה תחל בשעה 22:00 ולא 22:30- כפי שציינתי מקודם...

clyps

New member
../images/Emo124.gif

שם:שיר Shir גיל:ב-22 בפברואר 16.. תעשו חישוב
מין:הממ... מקום מגורים: צורן עיסוק:תלמידה.. ובחופש-מכינה פיצות
בן/בת זוג:חחחחח לא... אחים:0 אחיות:2 דודים:אממ.. אני חושבת שיש לי... 4 דודים.. דודות:2 אפרוחים:פעם היו לי אפרוחים.. והם הסריחו... אז החזרנו אותם.. מאכל אהוב:תפוז ותפו"א מקום אהוב:יש המון.. שיר השבוע:עולם מושלם-Ce Monde Parfait אלבום מומלץ:כרגע, המיטב של קורין אלאל... צבע אהוב:ירוק..וכחול... משקה אהוב:מיץ תפוזים גזר או מלפפון?גזר! עגבניה או פלפל?עגבניה
תפוז או תפוח?תפוז!!!!!!!!
בננה או אננס?שניהם.. שקדים או אגוזים?שקדים
כבשים או תנינענק?(בהופעה)וואו.. קשה
שניהם אדירים... עולם מושלם או Ce Monde Parfait? צרפתית כמובן... כמה הופעות של קורין הייתם? וואו! 12....
מגיעים לאחת ההופעות באוקטובר?ודאי
לזאת שבהרצליה..אפילו שבא לי גם רמת גן.. כמה אלבומים של קורין אתם מחזיקים:כולם
איך הגעתם לקורין? שמעתי את "מה הפרח" ברדיו, כשיצא "הכחול של השמיים" מה תגידו לה אם תפגשו בה? "היי!" מה תגידו לאיינשטיין (לא אריק! אלברט!) אם תפגשו בו? "לא יכלת פשוט לנגן בכינור? " באיזה שלב של השאלון תיגמר לכם הסבלנות?יש זמן.. אבל אני יודעת מה השאלה הבאה.. אז נגיד שבשאלה הבאה תיגמר לי הסבלנות.. עכשיו?קטעים.. הבנתי, אז שאלה אחרונה: מה לדעתכם יעורר את פורום? : אני חושבת.. שאירוח של קורין.. או חלוקה..+ פירסום בתפוז... זהו, חג שמח.. שיר

clyps

New member
יש לי רעיון../images/Emo62.gif

תכתבי עוד שאלון (חח.. אני מנצלת אותך לשם החייאת הפורום) תכתבי שם סעיף של בן או בת זוג, ואני כבר אתקן את הטעות החמורה שלי
הידד!
.

ולדמן

New member
אלוהים מרסן את התאוות שלי בתפילין.

שם:אנדרומדה חביבולין-מיכאלשטראוס
מין:זכר. מקום מגורים:ת"א. עיסוק:לצחוק על אנשים שלא קוראים להם אנדרומדה חביבולין-מיכאלשטראוס. בן/בת זוג:לא. אחים:1. אחיות:0. דודים:4. דודות:אממ...4? אפרוחים:אין,אכלתי את כולם לאחר שהכנסתי אותם למיקסר ועשיתי מהם מילקשייק. מאכל אהוב:שאלה טובה... מקום אהוב:ת"א כמובן
שיר השבוע:צולף/טיפות אבק לבנות/גלגל-ערן צור. אלבום מומלץ:אתם לא באמת רוצים להישאר תקועים בקריאת השאלה הזו כל היום,נכון?
צבע אהוב:שחור ואינדיגו
. משקה אהוב:מילקשייק אפרוחים
. גזר או מלפפון?כוסברה כמובן. עגבניה או פלפל?עגבניה. תפוז או תפוח?כוסברה. בננה או אננס?אננס. שקדים או אגוזים?אגוזי-מלך
כבשים או תנינענק?(בהופעה)תנינענק. עולם מושלם או Ce Monde Parfait?עולמושלם. כמה הופעות של קורין הייתם?1
. מגיעים לאחת ההופעות באוקטובר?כנראה שלא
. כמה אלבומים של קורין אתם מחזיקים:כו-לם,כולל "קורין אלאל" עד "זן נדיר"(כולל) בתקליטים
. איך הגעתם לקורין?ערוץ 24. מה תגידו לה אם תפגשו בה?"למה את לא מבצעת יותר את "הוא כאן"?"
מה תגידו לאיינשטיין (לא אריק! אלברט!)"נכון שאפולו נסיבמבי הוא גבר אטרקטיבי שניים בעשר לא מקבלים כרטיסי אשראי?". באיזה שלב של השאלון תיגמר לכם הסבלנות?יש עוד זמן. עכשיו?לא. הבנתי, אז שאלה אחרונה:לא!!!זה הדבר היחידי שנותן לי טעם בחיי!למה?!
מה לדעתכם יעורר את פורום?אירוח של קורין,ללאספק.

sweettomato

New member
המ...

שם: רותם, או חיזקי, מה שבא לכם גיל: 15 מין: נקבה, נכון לפעם האחרונה שבדקתי :] מקום מגורים: צורן עיסוק: תלמידה בן/בת זוג: דה אחים: 2 אחיות: 0 דודים: 1 דודות: 2 אפרוחים: 0
מאכל אהוב: במבה אדומה. לא, סתם. מקום אהוב: החדר שלי שיר השבוע: "עד העונג הבא", המכשפות אלבום מומלץ: לנשום בספירה לאחור של רונה קינן צבע אהוב: כחול ושחור משקה אהוב: טרופית
גזר או מלפפון? מלפפון עבניה או פלפל? עגבניה תפוז או תפוח? תפוז בננה או אננס? לא זה ולא זה
שקדים או אגוזים? כנ"ל
כבשים או תנינענק?(בהופעה) אמ... תנינענק עולם מושלם או Ce Monde Parfait? עולם מושלם כמה הופעות של קורין הייתם? אמ... אני לא סופרת... שיר? מגיעים לאחת ההופעות באוקטובר? נראה לי שכן כמה אלבומים של קורין אתם מחזיקים: 2 איך הגעתם לקורין? אהמ, שיר? מה תגידו לה אם תפגשו בה? "שלום"? מה תגידו לאיינשטיין (לא אריק! אלברט!) אם תפגשו בו? אמ... "שלום"? באיזה שלב של השאלון תיגמר לכם הסבלנות? אמ... עכשיו? אמ... הבנתי, אז שאלה אחרונה: מה לדעתכם יעורר את פורום? אמ... (נו, אין לי רעיון ><)

clyps

New member
הו.. רותם....../images/Emo3.gif

את היית ב-8 הופעות של קורין
כך ספרתי עכשיו
טרופית
... את באה איתנו להרצליה
!! ואם לא יתאפשר, נחטוף אותך

sweettomato

New member
../images/Emo12.gif

תחטפוני? אלליי. אני אבוא להרצליה, אל תדאגי (בוא'נה, חתיכת משלחת יש לנו להופעה הזאת חחח)

clyps

New member
כן../images/Emo6.gif

שישה במספר
איך נגיע? ניצטרך שתי הסעות או שהבנים ירוצו אחרי האוטו..

shlook

New member
שלי

שם: שלו גיל: 22 מין: זין מקום מגורים: באר שבע עיסוק: מהיום חייל משוחרר :) בן/בת זוג: אין אחים: לא אחיות: לא דודים: 1 דודות: 1 אפרוחים: אין. הייתה אוגרת מאכל אהוב: פיצה מקום אהוב: החדר שלי שיר השבוע: איילה - ממהרת אלבום מומלץ: "מרגע לרגע" של מיקה קרני וכמובן "הכחול של השמיים" של קורין שלנו צבע אהוב: כחול משקה אהוב: מאלט גזר או מלפפון? מלפפון עבניה או פלפל? עגבנייה תפוז או תפוח? תפוז בננה או אננס? בננה שקדים או אגוזים? שונא שונא כבשים או תנינענק?(בהופעה) תנינענק עולם מושלם או Ce Monde Parfait? בצרפתית כמה הופעות של קורין הייתם? 2 מגיעים לאחת ההופעות באוקטובר? בתקווהההה כמה אלבומים של קורין אתם מחזיקים: את כולללללם איך הגעתם לקורין? רדיו + אינטרנט + התאהבות ב"כחול של השמיים" מה תגידו לה אם תפגשו בה? למה "אם"? ;) שהיא מדהימה, שאני לא מפסיק לשמוע את המוסיקה שלה ושאני מצפה בחוסר סבלנות לדיסק הבא מה תגידו לאיינשטיין (לא אריק! אלברט!) אם תפגשו בו? מה הוא חושב על קורין באיזה שלב של השאלון תיגמר לכם הסבלנות? עכשיו בערך עכשיו? הבנתי, אז שאלה אחרונה: מה לדעתכם יעורר את פורום? ניתוח שירים של קורין כמו בפורום של אביתר בנאי (מומלץ ביותר ד"א)

למעלה