השמיעו קולכם

clyps

New member
שלום לך!../images/Emo6.gif

ברכות על השיחרור בשרשור נפרד שיפתח עוד חמש דקות בדיוק....
ניתוח של שירים זה רעיון נהדר! מי מתנדב לפתוח פינה שבועית? או אולי אפילו יומית? אהבתי מה שהיית אומר לאיינשטיין
לילה טוב!!!
שיר

shlook

New member
תודה

לך שיר, אין כמוך! למה את לא משלימה את השאלון של עצמך? אני רוצה לראות... :)

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא

שם:מנור גיל:15 מין:מתיימרת להיות נקבה מקום מגורים:חדרה עיסוק:זנות בן/בת זוג:היפיפיה אחים:אחד קטן ומעצבן אחיות:ברוך השם אין דודים:יותר מדי דודות:גם אפרוחים:1000
מאכל אהוב:סושי מקום אהוב:לונדון שיר השבוע:נאמנות ותשוקה-אלג'יר אלבום מומלץ:נאמנות ותשוקה-אלג'יר ה=אלבום צבע אהוב:סגול משקה אהוב:בירה גזר או מלפפון?מלפפון זה יותר גדול אז אמ..גזר עגבניה או פלפל?עגבניה זה יותר נשי נראה לי תפוז או תפוח?תפוח זהר (עם שן זהב של קווקזית בתוכו) בננה או אננס?בננה אני קופה זה מסתדר שקדים או אגוזים?שקדים, אחרת לא יהיה לי מה לבדוק כבשים או תנינענק?(בהופעה)תנינענק!!! עולם מושלם או Ce Monde Parfait?עולם מושלם כמה הופעות של קורין הייתם?7 מגיעים לאחת ההופעות באוקטובר?ב"ה כמה אלבומים של קורין אתם מחזיקים:5 איך הגעתם לקורין?אמא שלי מה תגידו לה אם תפגשו בה?אני כל הזמן פוגשת אותה אז אמ..לא יודעת מה תגידו לאיינשטיין (לא אריק! אלברט!) אם תפגשו בו?שהוא כוסון אש מגיל חמש באיזה שלב של השאלון תיגמר לכם הסבלנות?יש לי המון סבלנות ככה שזה לא יקרה עכשיו?לא הבנתי, אז שאלה אחרונה:
מה לדעתכם יעורר את פורום?תמונות שלי בעירום

למעלה