השמלות באורך מעל הברך

השמלות באורך מעל הברך

יפה בעיניכם? לא לכולם זה מתאים. בודאי לא למי שאין לה גוף מושלם.

Fun Fair

New member
אה....לא ממש מבינה את השאלה../images/Emo13.gif

את מדברת על מיני מול אורך מידי/מקסי, או על ס"מ מעל הברכיים מול ס"מ מתחת לברכיים? אם את מדברת על מיני/מידי- נכון. צריך גזרה מאוד מסויימת למיני. אבל אם את מדברת על ס"מ לכאן או לכאן- אני לחלוטין לא מסכימה עם הקביעה שלך. מבחינתי, ההבדל היחידים שמפריד בין ס"מ מעל או מתחת לברכיים, זה כמה הברכיים שלך יפות. אני, למשל, לעולם לא אלך עם שמלות חושפות ברכיים, כי אני שונאת את "ברכי הכובסת" שלי (וזה בעיקר בראש). אבל מבחינת האופן שבו שמלות יושבות עלי- הן יושבות אותו הדבר בלי קשר לאורך שלהן

Fun Fair

New member
HOUSEMAID'S KNEES ../images/Emo6.gif

בגדול, כינוי לברכיים לא חינניות במיוחד (לא עדינות ומעודנות...כמו המשרתות והכובסות של פעם שהיו מבלות שעות רבות על הברכיים בכביסות וקרצופים...
)

אני לא מאמינה שיש דבר כזה גוף מושלם.

זה אורך מעולה בעיניי להמון סוגים של מבני גוף. עלי שמלות קצרות יותר, בגובה אמצע הירך, הן באורך האידיאלי.

iditush forever

New member
רוב השמלות שלי הן באורך כזה

לא אוהבת את המראה שעובר את הברכיים, זה מראה דוסי בעיני ומבגר טיפה. אני מעדיפה באורך קצת מעל הברך, ברור שלא מיני, ולא אין לי שום בעיה לחשוף את הברכיים שלי. הן נראות בסדר גמור

morli4

New member
../images/Emo207.gif מה עושים עם שמלה קצרה מדי?

יש דרך להאריך אותה אצל תופרת? מדובר בשמלה יומיומית

לי וולף

New member
תלוי...

לא כל בד 'יתנהג יפה' וזה תלוי גם בגזרה שלה ומה בא לך לעשות איתה. להפוך אותה לחולצה לא בא בחשבון? אם בא לך לצלם זה יעזור

לובשים טייץ?

לא חושבת שהמציאו דרך להאריך שמלה מבלי שזה יראה כאילו האריכו אותה.

Daria Svet

New member
או להפוך אותה לטוניקה

או ללבוש מתחת קומבינזון שיתאים בצבע ויהיה טיפה ארוך יותר מהשמלה עצמה יוסיף אורך. אם זאת שמלה ממש פשוטה, אז קומבינזון עם סיומת תחרה יכול רק להוסיף עניין. זה באמת יעזור אם תעלי תמונה.

newKiticat

New member
חברה שלי עשתה את זה

לשמלה- לא מזמן. פשוט הוסיפה בד ברוחב 10 ס"מ בערך. זה גם תלוי בשמלה. אם יש לה מלמלה וכו'... רוצה להראות תמונה?

Daria Svet

New member
מה פירוש "גוף מושלם"?

לא כ"כ הצלחתי להבין. חוץ מזה, שמלות מידי שהן טיפה מעל הברך מעולות כמעט לכולן, בניגוד לאורך מיני או מקסי, שלא מתאימים לכל אחת. ובכלל, הקביעות האלה שפריטים מסוימים מחמיאים "רק למי שיש לה גוף מושלם" כבר די יצאו מהאף. תמיד תהיה מי שפריט מסוים יחמיא להב יותר מאשר למישהי אחרת, אז מה זה אומר בדיוק? שנפסיק ללבוש שמלות רק בגלל שאנחנו לא בר רפאלי?

Zorikit

New member
לי אין "גוף מושלם" לפי רוב ההגדרות

ותמיד יש פה דיון לגבי האורך שיותר מחמיא לי, הרגליים שלי באופן כללי והחלק שמהברך ומעלה בפרט זו נקודת התורפה שלי. אבל הגישה שלי בסטיילינג אומרת שכל עוד משהו לא מחריד ברמות קשות, אפשר לוותר על "מחמיא" ו"מושלם" לטובת כייפי ומשהו שפשוט אוהבים. אז אני לובשת מיני, לפעמים קצר מאוד אפילו. מי שיש לו בעיה יכול פשוט לא להסתכל. אז אני לא נראית כמו בר רפאלי, אבל לדעתי אני נראית מצויין.

Daria Svet

New member
אולי אני לא רואה טוב

אבל אני לא מצליחה להבין איפה בדיוק הבעיה עם החלק שמהברך ומעלה אצלך.

Zorikit

New member
יש לי ברכי כובסת...

בכלל הרגליים שלי מאוד "גזעיות" ועבות והירכיים שלי ממש ממש ענקיות. יש לי רגליים מאוד שריריות וברכיים מאסיביות, אבל זה בסדר, למדתי לחיות איתן :)

למעלה