השמלות באורך מעל הברך

לא צריך יותר מבר רפאלי אחת :)

את מדהימה כמו שאת ! הלוק מדהים והגזרה משגעת עלייך יש לך אחלה רגליים, חטובות ושובבות מה גם שהנעליים האדומות. שאני מהמרת שהן עם עקב קטן וסקסי מוסיפות למראה אהבתי פלוס!!

Zorikit

New member
תודה רבה! הן אכן נעלי עקב

מדליקות ביותר ונוחות בצורה יוצאת מין הכלל(פלייפוט!)

Aussie Girl

New member
מהממת!!!

שילוב מאוד מוצלח והנעליים האלה פשוט מקפיצות כל הופעה!

Zorikit

New member
תודה, האמת שאני ממעטת בשילובים חצאיות וחולצה

בעיקר בגלל שלא נוח לי. החולצות תמיד עולות לי למעלה לאזור המותניים והחצאיות תמיד זזות למעלה גם כן לכיוון המותניים. הדרך היחידה שהדברים האלו עובדים לי זה חצאית שיושבת בול במותניים ולסדר כל היום את החולצה. בלתי נסבל.... והנעליים אכן מושלמות!

newKiticat

New member
את כל הזמן בוכה על הרגליים

אבל ככל שאני חושבת על זה יותר אני כן חושבת שאת מגזימה. דווקא מראה שחותך מישהי בנקודה הזו ברגליים- יותר מחמיא. וחוץ מזה, שגם אם יש לך קרסולים עבים (כן, פה אני מסכימה) זה לא אומר שלרגלים שלך אין צורה נאה. (גם אם יותר גדולה מנשים אחרות). ואני אומרת את זה ביחד לאימא שלי, שיש לה שוקים ממש מתעקלים...

Zorikit

New member
לא בוכה, מציאותית!

אני לא מגזימה... מירי אני מלבישה נשים כל יום ותמיד כשהן בוכות שהרגליים שלהן שמנות ושלי לא ולכן אני יכולה ללבוש קצר והן לא, אני מוציאה סרט מדידה ומראה להן ששלי עבות יותר וכמעט תמיד הן עבות יותר! . ביחס לגוף שלי, פלג הגוף התחתון שלי כבד וגדול יותר וזה בסדר, השלמתי עם זה פשוט זה לא יגרום לי לוותר על חצאיות קצרות... מסכימה איתך שזה שהן עבות לא הופך אותן ללא יפות...

newKiticat

New member
זה בדיוק מה שאני אומרת- אבל אני אומרת לך

שאומנם הרגל יותר עבה (השוונו בין שלי לשלך, זוכרת?), אבל הצורה שלך נכונה ומתאימה וחטובה. אני יודעת, מתמונות שראת, שהקרסול הוא הבעיה העיקרית, אבל מכאן ועד להגיד שמישהי כמוך לא אמורה לשים שמלות/חצאיות כי זה לא יפה לה, זה שטויות. זה עצוב, כי דווקא אם הרגלים קצת שמנות, יותר יפה השמלה/חצאית- שהיא פשוט באורך הנכון- דיינו- חותכת את הרגל בנקודה הכי נכונה (הכי עבה?)

Zorikit

New member
לאו דווקא

אני כן בגישה שהאורך המחמיא ביותר הוא לא בנקודה הכי עבה(אצלי ירך) לרוב הנשים הנקודה הנכונה זה פילרטוט עם הברך. אלא אם הן נמוכות מאוד, או עם רגליים שכואב להסתיר(את) או סתם רוצות לחשוף(אני).

newKiticat

New member
../images/Emo45.gif

אף פעם לא הבנתי את הכלל הזה. אבל אני צריכה רק להתאים לעצמי ולא לאחרים...

Zorikit

New member
זה לא בדיוק כלל

כי את רואה בעצמך כמה יוצאות מין הכלל יש... אבל בהחלט להתאים לעצמך. אם הייתי את כנראה שלא הייתי לובשת מכנסיים.

newKiticat

New member
עובדה שמצאתי את הגזרות

שעובדות בשבילי.
גם במכנסיים.

newKiticat

New member
מה זה מעל הברך?

יש את - הברך כאן, הברך לא כאן- כשיושבים. יש את - אמצע הירך- קצת סקסי, וקצת שיקי. ויש את - "חכו, חכו, רק תנו לי ללכת קצת ותכף תראו את לחיי הישבן שלי..." אני בכל אופן נוטה ללבוש רק את האורך שקצת מעל הברך. אבל אני לא חוכמה, אני רוב זמן בעקבים והחלק הכי מוצלח שלי הוא הברכיים ומטה. (ולא, זוהר, אל תעצבני אותי, יש לי ירכיים שמנמנות וממש לא חטובות. ).

newKiticat

New member
אבל זה נכון

יש לי אחלה של ירכיים- ברמה האינטימית. :) אבל לא חטובות בשום צורה שהיא.

למעלה