השמעה מיוחדת של Clear Skies

תכל'ס זה דיי נחשב קיני..

זה מאוד מזכיר את השירים מהאלבום השלישי. אז אם הגדרת המונח "קיני" מתייחס לאלבום האחרון, אז כן זה מאוד קיני! אבל אם מתייחסים ל"קיני" לאלבום הראשון והשני, זה ממש אבל ממש לא קיני. אם נגיד, היו מבקשים במבחן להגדיר "קיני" לתשובה תהיה שתי אפשרויות!

זה כן ../images/Emo3.gif

אני בטוחה שטים שקל גם את זה בהכנת PS, אבל בטח אמר לעצמו נזעזע אותם קצת קצת, פרה פרה

StewieG

New member
"קיני" זה רק דבר אחד, וזה H&S.

כל שאר הדברים הם חיקוי עלוב.

StewieG

New member
אההה..

אני עצלן. אין לי כח להקשיב. אבל אתם כל כך משיגים לי לינק לשיר אח"כ.

StewieG

New member
וואי, אהבתי.

יש בו משהו שמזכיר את קין המקוריים, כאילו היו מתקדמים בצורה רגילה ולא מוזרה כפי שהתקדמו עד היום. לינק למי שלא שמע: http://www.youtube.com/watch?v=uUk-jiQiZZI

ניתן לשמוע קליפ של 90 שניות באתר km!

שמעתי רק את זה בינתיים (ממש ממש חלש כי אני בספריה) וכל שאני יכולה לומר זה- מה זה שיר הערסים הזה?!?

StewieG

New member
אוקיי,

זה מוזר, קצת קשה לעיכול, ולא גלגל"צי אינף, אבל בהחלט יש בו משהו. זה לא קין, אבל אם תסתכלו על זה מנקודת מבט של "אני שומע שיר חדש" ולא "אני שומע שיר חדש של קין", זה יהיה שיר נחמד לאללה.

גאד, זה נורא ../images/Emo10.gif

קין איבדו כל כיוון. הם זורקים לכל הכיוונים חוץ מלצליל המקורי והאהוב שלהם. איבדתי אותם. וכנראה שהם מאבדים גם אותי לאט לאט

אולי אחרי שהשיר הזה ייכשל (והוא ייכשל)

טים יקלוט שהוא לעולם לא יהיה מדונה (או ליידי גאגא פור דט מטר) ויחזור לעשות מוזיקה טובה ולא מוזיקה להמונים!! השיר הזה היה אפילו מביך את ריהאנה, אפילו שיש דמיון בין SFAM לumbrella.

StewieG

New member
אני חושב שיש לו שאיפות אחרות,

תרתי משמע. ואולי זו בדיוק הבעיה...

למעלה