השמצות

smadari1

New member
השמצות

אני מקבלת ביומיים האחרונים תגובות עם השמצות נגד ניקי ב. מחקתי מספר פעמים וחסמתי אבל הענין חוזר על עצמו. ביקשתי מהכותב האנונימי (ללא שם) שיפסיק להשמיץ אנשים בבלוג שלי ומאז גם אני זוכה להשמצות. עכשיו השארתי כמה תגובות וכתבתי לטל לוין כדי שתראה ותבדוק. יש עוד אנשים שקיבלו תגובות כאלה בבלוגים שלהם?

Tali1912

New member
ניקי?

כאילו הא? יש לה בלוג אוכל נכון? אני יותר מכירה את הכינוי שלה מאלבומים מתפוז, יש לה צילומים שלא היו מביישים ספר בישול, על מה השמצות יענו

Tali1912

New member
תארי לך

היו משמיצים כל ספר בישול שיוצא לאור? וחובבי בישול והמקצוע היו מחליטים לא או כן, לקנות ספר רק על פי ההשמצות או הביקורות הרעות...... איך זה נראה, נחמד נכון?

smadari1

New member
גם פה זה לא ממש נחמד

חבל שבתפוז לא עושים קצת יותר כדי למגר תופעות שכאלה

כן, גם אני קבלתי.

נראה לי שזה מגמתי. כל בלוג בישול קיבל את זה, לדעתי. אני מחקתי מס' הודעות וכתבתי לניקי עם צילום ההודעות, הודעה הועברה למי שצריך , במקביל. זה גם היה אצל מליאל. חבל שזה כך !!! ערב טוב. אריאלה.

עצוב ופטתי כאחד.

אני לא מצליחה להבין מדוע אנשים נכנסים למקום שמשהו בו מפריע להם, הרי יכולת בחירה קיימת לכל אחד ואחת מאיתנו. אם לא טוב ובריא לך - אל תכנס , אבל גם אל תשמיץ. יש הבדל מהותי בין חוסר פרגון לרוע. זה מיותר לחלוטין ובמאקרו , אנשים לא כל כך שוהים לדברי הבלע האלו. בסוף האמת תמיד מנצחת, אז למה להרע? מיותר כל כך. זה התחיל אצל מליאל אני חושבת, וברגע שלא התיחסה, או שלא התיחסה מספיק, ההודעות הפכו פוגעניות כלפיה. אני ישר מחקתי וכשראיתי שזה מגיע עוד ועוד, פשוט כתבתי תגובה על הודעה אחת, שאצלי זה לא יתאפשר ונגמר. האמת היא שיש לי השערה מי עומד מאחורי כל זה, אבל שטויות, אם ניתן לזה במה זה ישריש שורשים, תופעות כאלו נכון להתעלם מהן. אל תתיחסי והרוחות ירגעו. בוקר טוב לכולם.

Tali1912

New member
מז'תומרת?

אם יש דברים שלא נראים לי בתפוז, אז לא להכנס לתפוז? כאילו שתפוז ישברו את הראש עם הזבל שמתרחש כאן ושהגולשים יעשו ו..יברח לאתרים אחרים כדי לא לראות את ה ****** <הכוכבים אמורים להיות "מילים עדינות"> ובגלל שלא טוב לו להיכנס לשער הבית לשער הבלוגיה, זאת הדרך? או הדרך להגיד /לשים את הדברים על השולחן או יותר נכון על הפורום. המשפט הזה לאחרונה דיי נפוץ בבלוגיה "אם לא נאה, אז תלך" "שימותו הקנאים" ועוד כל מיני הברקות.פורטלים אחרים מאוד ישמחו לשגשג על חשבון ההמלצה הזאת, הם אפילו יגידו תודה לדיירים החדשים. פייר אין בעיה ללכת מתפוז ולעבור דירה כמו שציינת יכולת הבחירה נתונה וקיימת לכל אחד, אבל זה לא פיתרון, בסוף מה ישאר מתפוז רק הקליפה? תאמיני לי שהפיתוי הוא עצום לסגור שני בלוגים מתחילת דרכה של הבלוגיה ולהעביר אותם וזאת דילמה רצינית, לארוז בקופסא את הבלוגים הסנוז ההודעות בפורומים ועוד דברים ששומרים בקופסא מתחילת הדרך של תפוז.

אנחנו מדברות על שני דברים שונים.

אני מדברת על לא להכנס לבלוג ספציפי ואילו את מדברת על לא להכנס לתפוז בכלל. שימי לב לשוני בבקשה. אין קשר בין שני הדברים. אני כמוך בדיעה שאם לא טוב, אפשר לדבר, אבל תלוי איפה , עם מי ובעיקר :איך... , וכאן אני כמובן מתייחסת לדבריך, תלונות על תפוז עצמו.

Tali1912

New member
אני אגיד את זה אחרת

ואיך שהוא יש דברים דומים. ראשית אני אגיד, שגם אם הייתי רוצה להתעלם מבלוג ספציפי, זה לא ניתן, כי אותו בלוג ומעריציו דואגים שהבלוג יגיע לכל עין צופה ואחרי זה בתגובות מדקלמים מי שלא רוצה שלא יכנס, איך לא להכנס אבל זאת היתה מהמטרה מראש, יענו בלבל את האוייב, יש את הבלוגים הספציפים של גנבו לי קיללו אותי במסרים, מה עשיתי? מה רוצים ממני? פרצו לי לבלוג, נתתי סיסמה ומחקו לי אנא הושיענא החזירו לי ת'בלוג ת'חיים שלי ואז נפתחים מכתבי שרשרת בלוגי שרשרת למוצ'י קוצ'י היקרה אל תתעצבי, את עולם ומלואו, את הפרח בגני את ואת ואת ואת ואת. עזבי יש אנשים רעים ברשת, יש אנשים שמקנאים יש אנשים ש..... ואנשים ש...... בחייאת היא, הוא לוקחים טקסט מאתרים אחרים עושים ת'צמם מבשלים שמים תמונות ויאללה עשו ארוחה טוב נו כמה אפשר... ראבבבבבבבבבבבק?הבלוגרים אומרים האיכות הזבל, אבל לא קוראים לילד בשמו, מה בדיוק הזבל, הבאתי לך כמה דוגמיות שאת בטוח מכירה אותם. לגבי: "אני עדיין בדיעה שאם לא טוב, צריך לדבר, תלוי איפה ועם מי ובעיקר איך", זה נתון לשיקול הדעת שלי, אם אני מחליטה להוציא את זה החוצה או לפנות במסרים. מבחינתי שאצא מניאקית, שאצא רעה,קנאית לא מפרגנת וכו', אבל אני אגיד את מה שמפריע, אני לא הייתי רוצה לראות מצבים "אופנתיים", אני הולך, אני עוזב, לא אני לא עוזב, רגע נעלה שיר/קליפ שמרגיש לי: "מחר אני אהיה כה רחוקה על תחפשו אותי.........." טוב אני חוזר/ת, קיבלתי תגובות חמות כאלה, לא רגע אני עוזב/ת, טוב נו בכל זאת נשאר/ת, כי כאן המשפחה שלי, בחייאת, תגידי לי את, איך אפשר לכנות גולשים משפחה שלי, בן שלי , אחות שלי ואחרי זה להכניס סכינים לבן משפחה הוירטואלי שלך, אשכררה אני לא אבין את זה בחיים.

smadari1

New member
כולם יודעים במי מדובר

וגם למה זה נעשה. גם אני כתבתי תגובה שאני מבקשת לא להשמיץ אצלי אנשים ....אז הושמצתי גם. נמאס לא להתיחס תפוז צריך לטפל בזה אחת ולתמיד נקודה.

נכון, את צודקת, אבל לפי מה שהבנתי

תפוז לא יכולים לעשות הרבה, אם לא נכנסים עם ניק... זאת ה-בעיה. אז חוסמים תגובות מפני מי שלא בעל שם משתמש ודי. אני כעת מחקתי עוד הודעה שבכלל לא שמתי לב שנכנסה אחרי שעברתי כבר רשומה והיתה בדף השני, עד שאישה מקסימה העירה תשומת לבי לכך. יש פה מחול שדים מאוד לא נעים. זה לא פיר כלפי המושמץ וכלפי מי שלא מוכן לתת יד לדבר. גם את וגם מלי הושמצתן, בגלל שלא שעיתן לדברים הנאמרים ואני בטוחה שאני הבאה בתור ולא ממש אכפת לי.... למחוק ודי. אל תתייחסי. זה גל וזה עובר הלאה.

smadari1

New member
למה פיתאום השיכנוע הזה למחוק?

בטוחה שתפוז יכול לגלות אי פי בכל מקרה צריך לעשות לזה סוף אחת ולתמיד ולמחוק מפה בלוגים של אנשים כאלה

זה לא שכנוע.

גברת אחת העירה תשומת לבי להודעה נוספת שנכנסה לעמוד השני ואותה לא ראיתי. לזה התכוונתי. מחקתי כמה אחדות, שהיו בעמוד הראשון ואת זאת לא ראיתי. אין לי מושג מיהי אותה גברת, כי גם היא היתה ללא ניק, אבל כוונתה היתה טובה וזה מה שחשוב. אני לא בקיאה בכל רזי תפוז מבחינה טכנית, [אם הם יכולים או לא יכולים לזהות איי פי], אבל נאמר לי שרצוי לחסום תגובות רק למשתמשי תפוז. אני לא נוהגת כך, בכל מקרה, לא כרגע, [ יש לי הרבה מגיבים שאינם רשומים בתפוז ואני מכבדת גם את תגובותיהם ושאלותיהם] . אם אראה שיש מגמת הצפה... אחסום גם אחסום ואופן גורף. אני מצרה על כך שנגררנו למצב אבסורדי שבו מי שלא נותן יד למסע הכפשות מוכפש בעצמו. לדעתי זה נובע משעמום וזה יעבור. למרות שגם אני סבורה שמי שעומדת מאחורי זה [לעניות דעתי אחת הקולגות] ראויה לגינוי ואף לנקיטת צעדים משמעתיים מטעם תפוז, אך איני שמה עצמי בנעליהם של המנהלים. בטוחני שאם יוכלו - יעשו.

smadari1

New member
אריאלה לא היתה לאותה גברת שום כונה טובה

זו אותה משמיצה שקיבלה רגליים קרות היא כתבה גם אצלי בבלוג וביקשה למחוק.

מה ????????? נראה לך ?????

עכשיו אנ מרגישה האבלה ! אבל תסתכלי על רמת הניסוח. הראשונה היתה קצת עילגת ומתלהמת וזאת נינוחה ורהוטה. עכשיו התבלבלתי.

smadari1

New member
מותק גם החרטה שלך היתה עילגת

ושתינו יודעות שזו אשה שיודעת לכתב מצוין

טוב, עכשיו הכנסת לי. ../images/Emo6.gif

היות והיום אני יודעת מי היא בוודאות , אני חושבת שאת צודקת, למרות שזה כבר לא אכפת לי, אני מהסלחניות. בכל מקרה, לא ממש חשבתי על זה באותם ימים... אולי כי זה היה קשור בי והייתי עסוקה ברגשות שלי וקל יותר לנתח כשזה שייך לאחר. אבל שוב.. אולי. בכל מקרה, נראה לי שאת צודקת. שיט ! קטע מסריח.

למעלה