השמצות

smadari1

New member
אני פחות סלחנית

ואם היא לא תכתב לה התנצלות בשמה המפורש הענין יטופל

שטויות יקירתי...מה הן יכולות לטעון?

כי אם היו אכן דברים בגו, לא היה צורך בבמה הזאת, היו נמצאות פלטפורמות אחרות ל"פרסום" העניין... [לרוב אין אמת מאחורי ההשמצות ולרוב האמת צפה על פני המים ]. זה תמיד ככה. מספיק שאדם נפגע מתגובה [או מחוסר תגובה] ופה מתחיל ונגמר הסיפור. תראי, גם אם היתה אמת בדברים [ולא משנה באיזה אחוז מהמקור] , אז הסכימי איתי שזוהי לא הדרך, כי לא משנה מה ייאמר כעת, בגלל בחירת הדרך, הכל נמחק. הדרך הנכונה, לעניות דעתי, היא פשוט פניה במסר לאדם עצמו ופריסת הטענות בפניו. רק אותו זה צריך לעניין. אם אדם סרח דרכו, הדרך הנכונה היא לבוא ולהאיר אור בפניו [ובפניו בלבד] על התנהגותו השגויה . כך אני חושבת [למרות שאני עקרונית נגד אותם אלו ששמים עצמם לשופטי עליון, אבל זה ניחא]. הוא זה שצריך לשמוע ולא כל העולם ואחותו וגיסתו ושכנתו.... מה צריך לעניין אותי מה עשה אדם x , שיעשה מה שהוא רוצה, אם במעשיו אינו פוגע בי, שיחיה הוא ומצפונו בשלום [או שלא]... אם אנחנו נדוש במי אמר למי ובאיזה נושא, הרי אנו משמשים כלי לאותו משמיץ בעצם הדיון והפצת "החומר"... אי לכך ובהתאם לזאת... שקט תעשייתי. אפשר לדבר על התופעה , בלי להזכיר את פרטי המקרה. כך אני חושבת ונוהגת...
ארי.

smadari1

New member
מה זה משנה?

למה שניתן במה להשמצות כאלה שהן קרוב לודאי שקר צרוף?

smadari1

New member
בטוחה שאפשר למצוא אי פי

ולהשוות אותו עם אי פי של אנשים שחושדים בהם זה מה שהצעתי לטל לעשות לא מבינה את הסלחנות הזו לדעתי זה בלתי נסלח

טל לוין

New member
אני מגיבה גם כאן

אני מאוד מאוד מאוד ויותר ממאוד מבינה את תחושת התסכול וחוסר האונים. האמיני לי שגם לי יש אותה. מאידך, הביטחון שלכם כאילו הפיתרון כאן הוא כל כך פשוט, ולכאורה אני / תפוז לא נותנים אותו מתוך איזו עצלנות - אין לו בסיס. אם היה לי פיתרון פשוט, ויתר על כן אם היה לי פיתרון מורכב הייתי כבר מזמן - אבל מזמן מיישמת אותו. הפיתרון בהקשר הזה הוא משהו שצריך לפתח כאן. ואכן על זה עובדים עכשיו. כך שגם אם לא יהיו תשובות לסיפור הנקודתי הזה, שהרי יימצא פיתרון כללי ולטווח ארוך. אני לא חושבת שאני נוהגת בסלחנות כלפי האנשים הללו, ואני גם די בטוחה שאת לא יודעת על כל הפעולות שננקטות. יחד עם זאת, זכותך להרגיש מתוסכלת. גם אני חושבת שאפשר לעשות יותר נגדם ולכן אני פועלת כדי שיהיו לי יותר כלים נגדם. טל

smadari1

New member
נחמד שאת מרגיעה את הפושעים

שימשיכו במעשיהם כי אין מה לעשות. אני בטוחה שאם לא אתם המשטרה בהחלט יכולה. לא משנה לי אם אני יודעת הכל או לא העובדות מדברות בעד עצמן וההטרדות ממשיכות. גם כשההטרדות היו בשם מפורש לא ממש נקטתם צעדים משמעותיים וזו עובדה אותן משמיצות פועלות כאן בהתממות מלאה. גם אני אגיב כאן כמו שהגבתי לך במסר עוד הטרדה אחת ואני אתבע את תפוז כבר היו דברים מעולם ויש תקדים. ובקשר למטרידה הנוכחית אם אתם לא תטפלו בה אני אטפל. לדבריה היא שוחחה איתך האם זה נכון ומה היה?היא הזדהתה?

טל לוין

New member
אני לא מגיבה בצורה כזאת

אני לא מתכוונת לחלוק עם שאר תפוז ועם ישראל על מה דיברתי עם גולשים אחרים בטלפון. וגם לא אמרתי שאין מה לעשות. צר לי אם ככה הובנתי ויותר מזה - אני גם ממש לא מגיבה טוב שמאיימים עליי בתביעות. אם את מרגישה שיש לך עילה משפטית לתביעה את מוזמנת לפעול בנושא. אני בוודאי שלא מונעת ממך שום מאמץ שלי לעזור לך או לכל גולש אחר בנדון. וכאמור - הטענה שלך שהדברים לא טופלו בפעם הקודמת היא פשוט - אבל פשוט - לא נכונה. פרט לכך - כל מידע שאמסור כאן הוא לא נחלת הכלל - ולכן אינני מתכוונת לעשות זאת.

smadari1

New member
זאת אעשה במידה ויקרה שוב

הדברים טופלו בעבר נקודתית נמחקו ההשמצות אחרי יומיים (כלומר אחרי שכל העולם כבר קרא) אבל אותם אנשים עוד כאן שום צעד לא ננקט נגדם. ההגנה שלך על המכפישים פשוט ראויה לשבח ואין ספק שאין להם סיבה להפסיק. יום טוב

טל, היות ואני מכירה אותך ואת דרך פועלך

במקרים דומים שכאלו, אני יודעת נכוחה שאת עושה אף מעבר למה שידך יכולה לעשות. אני מאמינה בך, בכוונותיך, ברצונותיך ויודעת שלו זה היה תלוי בך, הפוחזת היתה ישובה כבר מאחורי סוגר ובריח. אני חשבתי שיש אילוצים טכניים שמונעים פעולה מיידית וכעת אני יודעת שכך הדבר. אנ יכמובן יודעת שלא על כל פעולה את יכולה לדבר ולדווח. יש גם קטע שאם תמסור מידע ל"אוייב" על כלים ויכולות להתמודדות מול מצב קיים, אזי יהיה בידו הכוח לחדש ולהפתיע מחדש. המידור נכון במקרה הזה. לעניות דעתי מדובר במישהו שיודע את רזי המחשב והמגבלות הקיימות ולכן השתיקה יפה. סומכת עליך שתעשי מה שתעשי. הוכחת לי את כוונותיך ויכולותיך [גם אם זה היה בשקט] פעמים מספר בעבר. את בסדר, את.

למעלה