השעה 20:30-מה מצבכם בד"כ?

blonda3

New member
השעה 20:30-מה מצבכם בד"כ?../images/Emo150.gif

באיזה מצב הייתי תופסת אתכם בד"כ בשעה 20:30? עד כמה היה נוח או מפריע לכם אם מישהו היה בא לבקר אתכם בשעה הזאת? עד כמה תשומת לב היה מקבל מכם..... ומה אם זה האבא של ילדיכם? מי עונה ראשון?

*יערית

New member
20:30../images/Emo35.gif

הילדים ד"כ אחרי האוכל ואחרי מיקלחות, חצי שעה טום וג'רי ואז 21:00 מיטות ואין עוררין! אם מישהו מגיע בשעה כזו....לוחצת על הכפתור של הקומקום לקפה...מאפשרת לו לבחור איפה מתאים לו לחכות לי אחרי טקס הרדמת הילדים{בכוונה לא בחרתי במילה השכבה..שלא נדע} 21:10 אני איתו או איתה....וכל מה שבא אחרי

blonda3

New member
ואם הוא יודע../images/Emo8.gif

ללחוץ לבד על הקומקום זה לגיטמי שאקח לעצמי עוד חצי שעה להרגע מכל היום הארוך הזה....ולחכות עד שהילדה תרדם..... כדי שאתפנה לארח לו חברה בתשע כשהיא תרדם? (מה כבר ביקשתי?)

שלום בלונדה

אם זה מפריע לך הביקור אולי תבקשי ממנו לבוא בשעה אחרת? כי בשעה הזאת לא נוח לך? בהחלט לגיטימי להיות עם עצמך מתי שבא לך. ואין צורך להתנצל על כך. זאת דעתי!

blonda3

New member
בעבר

הייתי מבקשת... ברור שזה לא נוח לי אחרת לא הייתי שואלת.... תודה על החיזוק... ולפרי-ענית לי גם תודה
מי שלא מבין שאני צריכה קצת זמן לעצמי עד או אחרי שהילדה נרדמת לא יכול לקבל את תשומת ליבי...... כי מי שלא מתחשב בי למה שאתייחס אליו בכלל?

*יערית

New member
לפעמים.....

זה קשור לאיך שאנחנו משדרים כלפי אחרים... אני בכל אופן תמיד נותנת הרגשה של זמינות בכל פעם, לומדת קצת לקצץ את הזמינות הזו למען הסדר הטוב, אבל בד"כ יודעים שאני אוהבת ספונטיניות.

blonda3

New member
ואני ../images/Emo4.gif

אולי לא כלכך אוהבת ספונטאניות..... כי עובדה שזה מפריע לי ואולי מעדיפה שיבוא יותר מאוחר אבל.. הוא.. היו לו תכניות נוספות יותר מאוחר הוא רק "שכח" לספר לי עליהן..... לכן בא מוקדם..... בגלל זה כתבתי שהוא אגואיסט

על המחשב

לרוב לעיתים נדירות מול הטמבלוויזיה כשבן הזוג נמצא, אז איתו. אם מישהוא בא, בעקרון תלוי מי זה. לגבי בן זוגי, כשהוא עם בנו לאחר אמבטיה ולרוב לאחר ארוחת ערב. אולי באמצע ארוחת ערב. כמה תשומת לב היה מקבל ממנו מי שמגיע...שוב, תלוי מי. עוד לא הזדמן לנו להיות יחד מעבר לשעה שמונה כל הקומפלקס (השלישיה הפותחת
) מפני שאמבטיה, לא נוח לעשות כאן. ואם זו אם בנו שמגיעה אליו...סביר להניח שאין שום סיבה שתגיע אליו ללא תאום מראש ובכלל לא אליו הביתה אם כי פגישה למטרה מסויימת כגון העברת הילד אל הצד השני ואז זה ממלא לא מתרחש בשמונה וחצי. עונה על שאלתך אני מקווה

blonda3

New member
יש לי עסק../images/Emo150.gif

עם אגואיסט...... אז זה לא מצב פשוט אני גם אומרת לו אבל כנראה שזה לא ממש מזיז לו. זה כמו לחנך מישהו מחדש. או שאולי לוותר בכלל על הקשר הזה.

בלונדה

אם להישאר בקשר או לא את זה רק את יכולה להחליט. אבל, עושה רושם שהקשר גורם לך מעט עוגמת נפש או שאני תועה?

בלונדה../images/Emo141.gif

בחיים לא הייתי מקבלת את האבא של הילדה בשמונה וחצי בלי להודיע. אני מאוד לא אוהבת את זה. אומרים לו שאת עסוקה, שאת מרדימה אותה וכו'. הוא לא יכול לשנות סדרי בראשית בבית שלך. את לא חיה איתו. זו דעתי כמובן. אבל את הרבה יותר וותרנית ומתפשרת ממני, נכון? ואני מאוד עומדת על הגבולות שלי. פעם הייתי ותרנית והתביישתי לעמוד על שלי, היום אני ממש לא.

blonda3

New member
../images/Emo19.gifזהו זה שהפעם

קבענו שהוא יבוא זה לא שהוא לא הודיע..... (בניגוד לפעמים בעבר שזה היה קורה והייתי מתעצבנת) אבל אני כנראה דג
לא מדברת כשצריך.....
אז לא אמרתי לו מראש בטלפון שאם הוא בא בשעה הזאת אז שיידע שכךוכך.... האמת-שאולי אם הייתי אומרת לו הוא לא היה בא בכלל..... כי גם זה קרה בעבר... (מפונק?רוצה יחס....) ואז הוא הגיע לבוש כמו ליציאה עם חברים (מה שבאמת קרה אח"כ) וציפה לארוח....וליחס... ולי לא היה עדיין כוח רציתי עוד קצת את הזמן שלי להרגע מכל היום ולדעת שהילדה נרדמת ואז להיות איתו בשקט.... לגיטימי-נכון? אז הוא קם והלך.... לי ברור שהוא לא בסדר חשבתי שאם היה קורא פה עוד תגובות של אחרים היה מבין אותי יותר אמרתי לו-שב חצי שעה עם הילדה, תרדים אותה..תהיה איתה, כי אחרת-למה לא באת יותר מאוחר אחרי שהיא כבר ישנה? (לא ידעתי עוד שהוא יוצא....) אז הוא התעצבן....והלך..... ואני חושבת שזה לא בסדר. אגואיסט כבר אמרתי? הילדה באמת נרדמה חמש דקות אחרי שהוא הלך.....

1נתי 1

New member
בלונדה

בואי נעצור רגע ונעשה חושבים השעה שהוא בא לבקר הינה השעה שקבעתם מראש אבל האם באמת באמת - ההתרגזות הינה בגלל השעה או אולי בגלל שרמת הציפיות שלך מהביקור לא תאמה למה שארע בפועל? האם באמת ההתרגזות היא לא בגלל שהיו לו תוכניות ליציאה אחר כך?

blonda3

New member
לא קבענו שעה

הוא פשוט הגיע מוקדם (כנרה שרצה לצאת לבלות...) ההתרגזות לא היתה שלי ההתרגזות היתה שלו שלא מיד עמדתי לדום כשהוא הגיע שלא פרשתי את השטיח האדום כשהוא נכנס שלא הכנתי לו מיד תה או קפה שלא מיד הבאתי צלחת מלאה באוכל שבישלתי, שלא מיד באתי לשבת לידו בסלון או במרפסת כשנוא מעשן סיגריה....... אלא-ביקשתי ממנו שיהיה קצת עם הילדה סך הכל חצי שעה....ואז כשתרדם אתפנה אליו. לגבי התכניות שלו לצאת אח"כ זוהי רק השערה שלי כי כשהתקשרתי אליו אח"כ הוא סיפר לי שהוא יצא עם חברים..... כשהוא היה כאן לא ידעתי שהוא יוצא ואולי בסוף אם הכל היה רגוע אז הוא לא היה יוצא.... כך שלא-ממש אין קשר. מבחינתי-שייצא לבלות עם חבריו רק שיידע אותי לפני כן על תכניותיו שלא יספר לי שהוא בא לישון ולהיות איתי כשהוא בעצם בא למטרות אחרות
והולך... אני לא בובה-אני בן אדם. מסכימה איתי נתי?

1נתי 1

New member
מסכימה, בטח מסכימה

באיזה שהוא שלב נמאס לנו שרואים אותנו כדבר מובן מאליו שחושבים שאנו תמיד זמינות עבורם בלי להתייחס למשברים/לעייפות או לעוד גורמים המשפיעים על מצב הרוח שלנו ואז, אנו שותקות ושותקות עד שפתאום הר הגעש מתפרץ אולי לא בפרופורציה הנכונה לגבי אותו מומנט אבל הוא מתפרץ.....(גם מתוך סיטואציה אישית שלי) אבל, במקרה שלך אני עדיין חושבת שהיית צריכה להפסיק לשתוק וליידע אותו לגבי השעה ובטעות חשבתי שקבעתם ובכל זאת נראה לי שסף ההתרגזות עלה כשראית - "ואז הוא הגיע לבוש כמו ליציאה עם חברים" - דבר שלא עלה בקנה אחד עם התוכנית הקודמת - "שלא יספר לי שהוא בא לישון ולהיות איתי".

blonda3

New member
לא היתה התפרצות../images/Emo31.gif

את בטח מחברת בין מה שסיפרתי לבין מקרה פרטי שלך..... אני חוזרת שוב לא אני זאת שהתרגזה הוא זה שהתרגז..... לחזור שוב? באותם רגעים גם לא חשבתי שהוא עומד לצאת עם חברים את קצת מתבלבלת..... סתם התקלח ולבש ג'ינס וחולצה נקייה. ואני פשוט לא התיחסתי אליו כפי שהוא ציפה-זה הכל.... והתגובות שלו לא מקובלות עליי זה הכל.

blonda3

New member
ולגבי הפשרנות שלי../images/Emo4.gif../images/Emo128.gif../images/Emo68.gif

אז זהו זה. שנמאס לי. נמאס לי לוותר ולהתפשר ושכל הזמן משקרים לי ועושים לי מניפולציות וחושבים שאני לא קולטת. נמאס לי שמזלזלים בי. אז התחלתי "לבעוט". מקווה שזה בסדר מצידכם שאני שופכת כאן את הכביסה המלוכלכת שלי נכון? כי אם לא כאן-אז היכן?ועם מי?

coral30

New member
../images/Emo86.gifבלונדה - לבעוט כמה שיותר חזק

על זלזול ועל שקרים לא עוברים בשתיקה. הוא מפרש את הוותרנות והסלחנות שלך כחולשה מצדך ומנצל זאת לטובתו. לא להסכים למניפולציות! נא לבעוט ולפקוח עיניים ואוזניים , הכי חשוב להסיק מסקנות.

למעלה