יונתי-שאלת שאלות נכונות
כרגיל..... כתבת כמה דברים "כשהמערכת היא טובה"-אז כנראה שהמערכת שלנו לא הכי טובה...נכון? " ויש בה אהבה"-שנינו חשבנו וטענו שאנחנו אוהבים אחד את השני אבל כל אחד בא עם ציפיות שונות מהבן זוג ויש חוסר התאמה בציפיות ואולי גם בצרכים ולכן הרבה פעמים היו חיכוכים....וחוסר הבנה... " דווקא שמחים עם האהוב מגיע לפני הזמן"-נכון בוודאי ששמחים-כשהכל הולך כמו שצריך, כשאין מרירות וכעס, כשאין אכזבות, כשיש הבנה...ופירגון...אבל כשיש האשמות חסרות שחר, וחשדנות שלא לצורך אז קשה קצת לקבל את "האהוב" בצורה שתיארת... ,"במקרה שלך זה נראה קצת שונה".נכון-זה נראה שונה-אבל לטנגו צריך שניים ואת יודעת-לו כל הזמן יש טענות כלפיי אבל הוא את "החלק שלו "בעיסקה" כבר מזמן לא ממלא. הוא לא נותן לנו כלום לא לי ולא לבת שלי, ויש לו רק דרישות, והוא בטוח שמעבר לחושך מחכה לו המלכה שתאהב אותו כפי שהוא בלי תנאים ...ובלי ציפיות...... אז נכון-מישהי אחרת, שאין לה ילדים ממנו, שהוא לא "חייב " לה כלום, יכולה לפחות בהתחלה מאד להתלהב ממנו, ולהתאהב בו, ולפנק אותו-אבל....כל אשה-לו הייתה מקבלת כזה יחס...היתה בסוף בורחת. רק אולי אשה נשואה היתה יכולה להחזיק איתו מעמד...... כשאין לה שום ציפיות ממנו.... "קחי לך זמן ואויר תעשי חושבים וצאי עם החלטה" אני כל הזמן מחליטה.... זה עוזר לי? בתוך תוכי אני יודעת שיש דברים שאני לא אוותר עליהם וגם לא אתפשר עליהם.... אבל תמיד רוצה לחשוב שניסיתי הכל לפני שוויתרתי. ואני יודעת-שיש דברים שלא תלויים בי......