השעון הפנימי של התקליט

LadyG

New member
תגיד מודלה

בכל פעם שיוצאת לאויר העולם בוקסה, מלאך מצלצל אצלך במחשב בפעמון קטן וזוכה בכנפיים?

Jflyaway

New member
אני יכול להסביר לך איך זה עובד

אצל מודה'לה, זה כמו "שואב מרכזי".
הוא משורשר על ידי צינורות לכל הלייבלים בעולם שעושים ריאישוז לכל דבר ודבר. סתם דוגמא, נגיד מחר תצא בוקסא של הסינגלים של הסטונז מתקופת LONDON, שכבר יצאה פעמיים בעבר, פעם בגירסה רגילה ולאחר כמה שנים בגירסת רימאסטר שנשמעה כמו הגירסה הרגילה, אז כאמור נגיד היא תצא שוב בגירסת "דלוקס" עם ביצועי מונו ל 4 מהשירים שיש שם, ועם וידאו קליפ שבו נראה ג'ינג'ר בייקר דוחף מטאטא לחור התחת של ג'אגר... למודה'לה יהיה את זה לצד שתי הגירסאות שכבר יצאו.
וזה... כל זה.... איך זה עובד?
המיכל הראשי של מערכת היניקה מחובר כאמור באלפי צינוריות ללייבלים. כשהמודה'לה לוחץ על הכפתור של ה SUCTION, המערכת מתחילה לשאוב. למערכת יש חיישנים מיוחדים, והיא לא תשאב בוקסא שכבר יש למודה'לה, אלא רק בוקסות חדשות שאין לו, או בוקסות שכבר יצאו אבל יש בהם איזה שינוי קטן כמתואר מעלה.
(נוסחא מצורפת)

LadyG

New member
אם הבנתי נכון

מדובר במערכת העובדת על עקרון מאד פשוט - יניקה ושאיבה (כמו מנדף במטבח) והחיישנים מבצעים את הפעולה החשובה מכל - הסינון.
אני אגב לא ממש משוכנעת, שחיישני הסינון מבצעים את העבודה, אבל אולי אני טועה

Jflyaway

New member
זה צריך לשאול את היונק עצמו...

אבל לדעתי הסינון היחידי זה לא לקנות אותה הוצאה יותר מפעם אחת.... אם כי אני חייב לציין שגם לי יש מערכת יניקה.... היא לא ממש פעילה אבל פעם היא הייתה פעילה, ובימים ההם היו לי המון בעיות עם הכיוונים של מערכת הסינון ועד היום יש לי מלא דיסקים כפולים

ozitex

New member
חחח.. מיכה

תגיד לי, איזה תוצר אתה? של הסבנטיז אתה לא, זה ברור, אולי של האייטיז אבל שם כבר המציאו מקולים המתאימים למציאות העגומה, אין צורך להאזין ל"שירים הבינוניים" שלא לומר החלשלושיים, תוצרתו הגאה של העשור המשמים...

משל המקול המודרני שמאפשר דילוג על קטעים ממש נוצר כמו יד לכפפה עבור בוגרי אסכולת שנות השמונים.

לעומת זאת, לנו, בוגרי אסכולת שנות השישים-שבעים, המקול הישן , זה שהכריח אותך לעבור דרך כ ל השירים וכאן אני מדגיש, לבוגרי פרוגרסיב, אין דבר כזה שירים בינוניים.. אנחנו הקשבנו ר ק לתקליטים מושלמים!! והמקול המיושן, זה שאינו מאפשר דילוג, היה מותאם באופן מופלא למושלמותם של תוצרי שנות השבעים.

יש מבין?

שבת שלום.

LadyG

New member
גראז' זה הסאלינג'ר של המוזיקה פרוג זה יוליסס

אני הולכת להחליף חתימה

Jflyaway

New member
יפה כתבת ! ולגבי השיר שליקתת

הוא נהדר. פרונד הבשל, זה הבוגר והמלודי יותר שיש למוסיקה מבנים שיריים מסודרים, שם הרבה יותר אמוצייה ביצירה שלו מהפרונד הליסרגי של מיאסמה. יופי של מוסיקה גם אם יהיו שיגידו שיש בזה SELL OUT

למעלה