השעמום יוצר קאברים

השעמום יוצר קאברים

while my guitar gently weeps גיטרה: אני שירה: אני (אם אפשר לקרוא לזה שירה
) http://members.lycos.co.uk/elad1343/While%20My%20Guitar%20Gently%20Weeps.mp3 (הקלטתי רק את החלקים שזכרתי, לא הייתה לי גישה לאינטרנט לחפש את המילים.) אני מנגן רק חודש וחצי ואני לומד לבד אז קחו את הכל בפרופורציות. (ההפסקות והאי זרימה באקורדים זה בגלל שיש שם אקורד ברה ואני עדיין לא מספיק מיומן בו ולפעמים הוא פשוט לא "נכנס" לי טוב) ביצוע של חבר ל-Green is the colour http://members.lycos.co.uk/elad1343/Green%20is%20The%20Colour.mp3 אני עשיתי כאן רק גיטרת קצב.

אני מנגן חודש וחצי

א. עדיין לא עברתי לחשמלית ב. גם אם הייתי עובר לחשמלית, אין סיכוי שהייתי מצליח לנגן את זה אחרי חודש וחצי.

RoieL

New member
זה לא כ"כ קשה

הבעיה היחידה בנגינה עם אקוסטית היא מתיחה של טון וחצי במיתר השלישי. צריך אצבעות חזקות, רק אחרי שנה של נגינה הצלחתי לעשות את המתיחה הזו. טכנית החלק היחיד שקשה בסולואים זה הויברטו של קלפטון.

תגיד

רק אני הגעתי למסקנה שיש לך יתרון משמעותי על הגיטרה כשאתה חולה פרקינסון ? אפשר להרביץ סולואים קטלניים ככה...

FunkyMonk

New member
גם לי יש דוד שחולה בפרקינסון

וזה עדיין משעשע. לא הבדיחה שלו, כמובן, אבל בלי קשר. זה כמו שמשעשע לצחוק על סרטן, איידס, הומואים, כושים, תימנים וכו'.

avki

New member
זה גם מצחיק וגם רציני.

הומור שחור הוא לא הומור רע ברמה העקרונית.

נכון, אבל

בדיחות גזעניות אינן הומור שחור. הומור שחור צוחק על הצדדים הפחות נעימים של החיים - מחלות, מוות וכד'. גזענות, זה כבר סיפור אחר.

holo

New member
גזענות?

נראה לי שקצת הגזמת... הוא צחק בדיוק על אחד מהצדדים שהזכרת בהודעתך- מחלה.

השרשור הלא-קשור

מגל העלה את נושא ההומור השחור כתגובה לפאנקי, שכתב "זה כמו שמשעשע לצחוק על סרטן, איידס, הומואים, כושים, תימנים וכו'". מכאן ההבחנה שעשיתי. הומור שחור הוא לגיטימי. לא מצאתי את ההערה על הפארקינסון מצחיקה.

holo

New member
אני חושב שמיצינו

וכילד שטוען עצמו לאינטליגנטי, היית כבר אמור להסיק מזמן שזה לא מצחיק את ציף. לכן, ההערה הזאת בכלל לא במקום, אז שוב- שקול מילים לפני כל הודעה שאתה כותב.

אין כאן ניסיון להצחיק

אני פשוט מתרגם את המחשבות שלי למילים, מי שמוצא אותן למצחיקות שיהיה לו בכיף.

למעלה