השעמום יוצר קאברים

וואוו

לא יאומן... תגיד ת'אמת, נכון שאתה ילד כאפות בבית ספר? אבל תיהיה כנה אני ממש רוצה לדעת

לא ממש

אני לא בדיוק נחשב ללהיט גדול, אבל בטח שלא חנון שמטביעים לו את הראש באסלה. (בטח שלא החנון הממושקף, הסרקסטי והמציק כמו שאתה מדמיין אותי...
)

זה כבר לא במקום

ואני גם חושבת שמיצינו את הנושא. אנא עברו למסרים, אם אתם רוצים להמשיך להתכתש.

wish i was here

New member
איך ידעת שאני שם?

מאיזה בצפר אתה אחי? וכן שיבוא לבית חינוך שיראה קצת מורעלים שהולכים 3 פעמים בשבוע ל'אחרי'....שיבוא...אני והכסאות מחכים :)

loomer4

New member
אמרת לי פעם בכלי נגינה ונגנים

אני בגמנסיה. אני מפחד מהשם בית חינוך מאז שמישהו דקר שם מישהו עם סרגל

Anuerysm

New member
בן אדם, עדיף שתרד מהסרקסטיות שלך

כי בסוף באמת מישהו יתעצבן ויכניס לך מכות אתה לא בדיוק בטוח מאחורי המסך כמו שאתה חושב (לא מאיים או משהו)

FunkyMonk

New member
בוא אלי

אני לא ממש אוהבים פאשיסטים. יש לי גם כמה מטאליסטים שאולי תרצה להכיר.

wish i was here

New member
בכיף

כולם יודעים שמטאליסטים הם בעצם 'בוחשים בשוקו' מתוסכלים,ושהריקודים שלהם זה בעצם התחנגלות ענקית

N A C E

New member
ממש לא!!

אני מנגן על גיטרה שלוש שנים ואתה יכול לנגן עם מפרט ובקשר למתיחות אי אפשר לבצע אותם על קלאסית אלא גם כן אתה באמת משקיע בזה אישית לי זה גרם לנקע ביד ולא יכולתי לנגן חודשיים בגלל שלא עשיתי את זה טוב!

סחטיין

אבל יש לך קצת זיופים בשירה. לפעמים זה ייצא יפה ומעניין אבל זה לפעמים נשמע כמו זיוף רציני. גם אתה יכול לגוון קצת בפריטה. לפני איזה חודש אני ועוד ילד ניגנו את זה לאיזה הופעה במרכז מוזיקה. אחד ניגן אקורדים והשני אילתר על פנטטוניק. היה מגניב

כעקרון אני לא כזה זייפן

העניין הוא שעדיין קצת קשה לי לעשות את שתי הפעולות באופן סימולטני, קצת קשה לי להתרכז בקצב ולהשאר בו זמנית "במפתח" הנכון.

למעלה