השערות בדבר מקור העבמים

SPACE BROS

New member
השערות בדבר מקור העבמים

בדף מספר 2 של הפורום מציע אלרונד לנהל דיון בדבר מקור הופעת העבמים. "בואו ניסחף קצת למי לדעתנו נמצא שם בחוץ וצופה עלינו, אפשר להביא לכאן כל מיני עדויות בנושא, או תאוריות מטורפות של הוזים, אפשר למעשה כל דבר. אבל בואו נעשה את זה נעים לקריאה....." אני מצרף קובץ שעוסק בנושא. קיבלתי את הקובץ המצורף מאחד ממנהלי סניף מופון באירופה. בעבר העליתי אותו לפורום לשימוש הגולשים. מכיון שהצטרפו גולשים חדשים, אני מצרף אותו שוב לאור הרלוונטיות. אני חושב שההשערות שמועלות בקובץ ממצות את הדעות הרווחות בתחום זה. קריאה מהנה.

למה להיסחף לדמיון כשיש מידע מוצק יותר?

לא אמרו שהמקור של חלק מהחוצנים בזתה רטיקולי? אז למה להיסחף בדמיון שוב להתחיל להתעסק בדמיונות?

hamamin

New member
מה שיכול להיות מעניין שעשר האפשרויות

ביחד חופפות את המקור\ות לעבמים --- ברור שאורות מוזרים ללא צוויליזציות חוץ ארציות או ארציות אבל לא בני אנוש מאחוריהן יכולות לעניין מדענים מוזרים בלבד. כדורי אור של גז ביצות או ברקים כדוריים זה לא הדבר שממש חשוב לדבר עליו. מצד שני---- לא להכיר באפשרות----- של עולמות מקבילים או מסע בזמן או מפגשים אסטרליים--- [חטיפות ליליות שאינם בגופים פיסיים ממשיים] ושיחות נפש טלפטיות עם חוצנים ,מגעילים בדרך כלל, זה דומה למדע אבל זה לא.... [הוצאתי קצת את המאמר מהאריזה ,אבל זו דרכי]

hamamin

New member
מאמר על סוגי חוצנים [לא עבמים] ומקורותיהם

גם הוא אוסף מירב של אפשרויות מעדויות אין ספור. אנחנו מדברים על השערות מבוססות על דיווחי אנשים,רבים ושונים ומשונים. וידע רחב וארוך שנים.

אריק67

New member
SPACE BROS קבל

כל פעם שאתה חושב שמצאת את התשובה אתה חוזר להתחלה

SPACE BROS

New member
"מי לדעתנו נמצא שם בחוץ וצופה עלינו"

אם רוצים לדלג על הסברים פיסיקליים ארציים ניתן להתרכז רק באפשרויות מספר: 2 ,8 ,9, ו- 10. המקור זטא רטיקולי הינו השערה בלבד, בטי היל שיחזרה מזיכרון מפת כוכבים שהראו לה הישויות שחטפו אותה ובעלה. לפי מפה זו מצאו דמיון במידה כזו או אחרת למערך הכוכבים זטא רטיקולי כפי שהוא נראה מכדור הארץ.

לא דמיון במידה כזו או אחרת

מצאו דמיון מוחלט ברמה שאי אפשר להסביר אותה ושהאפשרות שזה מקרי אפסי

SPACE BROS

New member
דמיון לא מוחלט

במקום דיון מקבלים ויכוח ניחא. בתמונה רואים: התרשים של טי היל - בחלק העליון הפירוש של מרג'ורי פיש (שחקרה את הנושא) - באמצע תרשים ממוחשב של מערכת זטא רטיקולי.- בחלק התחתון.

לא מבין משהו. אני מכיר טוב את המאמר המורחב

של מרג'ורי פיש והזתא רטיקולי. התרשימים שהבאת כאן מופיעים במאמר שלה בהקשר של מסלולים בזתא רטיקולי. בהודעה הקודמת שלך ניתן להבין שאתה מתייחס לזתא רטיקולי כ"השערה" בלבד... זה לא מסתדר לי. אתה יכול להסביר? תודה.

SPACE BROS

New member
עניין של הגדרה

ההבחנה כי כוכב הבית של הישויות שחטפו את בטי היל הוא זטא רטיקולי, מתבסס רק על עדותה של בטי היל. (בהתבסס על היפנוזה רגרסיבית). מתי מתקבלת עדות כזו כעובדה מוצקת ??? יש להצליב עם מקורות אחרים, מסמכים, עדויות נוספות וכו', לדעתי.

זה נכון שלכל עובדה מדעית יש צורך להצליב

עם מקורות נוספים, השאלה שלי נוגעת להתייחסות שלך לזתא רטיקולי. אם הזתא רטיקולי היא רק השערה, אז היא לא מקור, לא מסמך ולא עדות נוספת. היא היפותזה. בנוסף, היום כבר יודעים דברים אחרים בכל מה שקשור להיפנוזות. "ממצאים" מהיפנוזה מאוד מושפעים מהציפיות והאמונות של המטפל. אני לא אומר שזה מה שקרה בטי היל, אבל היפנוזה כשלעצמה היא בעייתית, מה גם שיש אנשים בעלי נטייה גבוהה (גנטית או לא זה לא משנה) להשאה.

לכל מי שיש לו שאלות על ההיפנוזה

ברור שכל מי שמתעסק כאן עם נושא החטיפה של היל פשוט לא מכיר את המידע כמו שצריך ולא מכיר את האירוע מהמקור הראשון שחקר אותו אני ממליץ לכם על הספר של סטן פרידמן ששם הכל ברור ומפורט

אי אפשר להצליב עדות היפנוטית

אבל ממחקרים שנערכו וחלקם בשנים האחרונות מתברר שהסיכוי שרצף כוכבים כזה היה דמיוני ושבמקרה הוא תואם למערכת קיימת שהיא במקרה עתיקה ממערכת השמש שלנו ונמצאת בסביבה שלנו הוא אפסי זהו לא דמיון אלא התאמה מוחלטת תלת מימדית למערכת אחת בלבד מתוך כל המערכות שנמצאות בסביבה שלנו אסור לשכוח שהמערכת על כל הכוכבים שלה לא היתה מוכרת באותה תקופה תודה לחנן וגילי מהעמותה שנתנו לי הפניה למידע שנמצא בספר של סטן פרידמן על החטיפה ולמאמרים שהתפרסמו בשנה האחרונה על הנושא הזה בביטאון של מופון

SPACE BROS

New member
האר את עיננו

אני מקבל שיש דמיון בין התרשים של בטי היל למפת הכוכבים זטא רטיקולי אבל עם כל הכבוד לבטי היל זו עדיין לא נחשבת לעובדה. (כרגע על תקן השערה) צריך להביא בחשבון גם את הפער בתקשורת שבין החוטפים לבטי היל. (מה בדיוק הייתה השאלה של בטי, האם הובנה נכון האם קיבלה תשובה לשאלה שנשאלה על ידיה). האם החוויה שוחזרה במדויק? דוגמא: ג'והן ג'. פולר שתעד את מקרה בטי וברני היל, הוציא ספר בשנת: 1966 שם הספר: The Interuppted Journey בהוצאת The Dial Press-New York בעמוד 175 המהפנט (ד"ר בנגמין סימון): אבל הוא הבין אנגלית? בטי: כן, ואז הוא (החוטף) שאל אותי מה אכלנו. השבתי, אכלנו בשר,תפו"א, ירקות חלב, ואז הוא שאל אותי מה זה ירקות ? במקום אחר בספר בטי מתעקשת על כך שהיא תזכור את שעבר עליה. החוטף פונה אליה ואומר גם אם היא תזכור ברני יזכור את החוויה במידה שונה ותמיד יהיו הבדלים בפרטי השחזור בינה לבין ברני. קיבלת הפנייה. האם גם קראת שם ? אם כן ספר בהרחבה מה נאמר בספר של פרידמן ובבטאון מופון.

לגבי פרידמן

פולר היה הראשון שהוציא ספר אבל הספר הכיל הרבה מאד אי דיוקים וטעויות פרידמן ומרדן שהיא האחינית של בטי היל הוציאו ספר חדש ושם יש את כל המידע המעודכן הם מראים שם ניתוח של ההיפנוזות והשוואה בין ההיפנוזות של בטי לבעלה הם גם מראים מחקרים חדשים על מפת הכוכבים שבדקו שוב את כל הנושא גם מהבחינה התלת ממדית וגם בהשוואה לכוכבים שבטי ציירה ושלא היו מוכרים אז והיום כן גם הספר וגם הביטאון של מופון ששם התפרסמו כמה כתבות בנושא הזה מראות שהסיכוי שמדובר במקריות הוא אפסי אני שאלתי במייל את חנן לגבי הנושא והבנתי שכתבה שבדיוק מדברת על הנושא הזה צריכה להיות מפורסמת בביטאון החדש של העמותה שזה יוצא גם בדיוק 50 שנה לחטיפה של הזוג היל בטח יהיה סיכום מצויין בכתבה

SPACE BROS

New member
תודה, אתה אתה שליח טוב

תשאל גם את חנן: האם נלקחה האפשרות שחוטפייהם של בטי וברני לא סיפרו להם את האמת לגבי מוצאם/ המקום שממנו באו באותה נקודת זמן ?

אני חושב שהיה יותר משכנע אם הזוג היל היו

עוברים היפנוזה אצל כמה מטפלים, אז אפשר היה לדבר על הצלבת מידע וחוות דעת מכמה מטפלים אבל זו כבר חוכמה לאחר מעשה. צריך גם לזכור שמדובר אחרי הכל רק על עדות אחת שבעקבותיה צצו המון דיווחים מקריים על חטיפות. אותי דווקא מעניין לדעת אם גילו אצלם סימנים של זריקות בורידים או כל סימן אחר המעיד על חדירות פולשניות..

שום קשר

הם עברו טיפול אצל אחד המומחים החשובים בעולם בתחום הזה אין שום קשר בין הזוג היל לזה שצצו דיווחים על חטיפות היו מקרים לפני ואחרי כדי לדעת יותר אני מציע לקרוא את הספר של פרידמן ומרדן

אם אני לא טועה, מספר הדיווחים על מקרי

חטיפה היו גבוהים באופן מובהק לאחר המקרה של הזוג היל, לעומת לפני המקרה. בנוסף, אני יכול לספר לך על פגישות עם "מומחים מהשורה הראשונה" שנפגשתי איתם במהלך חיי (בהקשר הרפואי) והתברר שהם דיברו שטויות. פשוט ככה. אני לא בא לזלזל חלילה במומחה של בני הזוג היל, ממש לא, אלא, כל מה שאני אומר זה שצריך להתבונן על המקרה בעין ביקורתית ולבחון אותו בראיה רחבה מכל הזוויות, תוך העלאת שאלות ותהיות.

למעלה